Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72894799" data-time="1636734768"><div><p>Nebijok, is cia taves niekas nemes vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Nuraminai.</p><p>Čia aš angelėlis palyginus 🤣</p>

Ne, cia tu .tokia....piemenaitė ketvirtoje desimtyje.. biggrin.gif
Atsakyti

As juokiausi skaitydama tavo zinias apie alergiją ir vakciną biggrin.gif
Todel visos tavo mintys, susijusios su covid, asmeniskai man yra niekinės, nevertos net skaityti.

Gal aš nesu iki galo teisi. Gal ir daros kas negero ir suaigusiems po skiepo, bet mažiau juntamai (ne apie tas pirmas 2paras kalba). O apie vaikus ir skiepus žinios asmeninės.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72894807" data-time="1636735136"><div><p>As juokiausi skaitydama tavo zinias apie alergiją ir vakciną vartotojo įkelta nuotrauka
Todel visos tavo mintys, susijusios su covid, asmeniskai man yra niekinės, nevertos net skaityti.</p></div></blockquote><p>Gal aš nesu iki galo teisi. Gal ir daros kas negero ir suaigusiems po skiepo, bet mažiau juntamai (ne apie tas pirmas 2paras kalba). O apie vaikus ir skiepus žinios asmeninės.</p>

biggrin.gif biggrin.gif jazau jazau...tai ziniu bagažas apie alergijas ir vakciną.
Atsakyti

Dekui, man dar reikia ismokti rasyti glaustai ir is esmes, kaip pati 4u.gif

Aš laiko tiek neturiu tiek daug rašyti 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 19:39)
Suptatau. O tų mirusių kiek? Prasirgus imunitetas visapusiškesnis, bet geriau prasirgt po skiepo. Simboliškai

2, bet tuo paciu nepazystu nei vieno mirusio nuo pacio covid ar bent gulejusio ligoninei. Tu pazysti mirusiu nuo covid konkreciai ?
Tai cia kiekvienas renkasi ar ne, kaip jam geriau?

Data from COVID-19 tests in the United States, the United Kingdom and Singapore are showing that vaccinated people who become infected with Delta SARS-CoV-2 can carry as much virus in their nose as do unvaccinated people. This means that despite the protection offered by vaccines, a proportion of vaccinated people can pass on Delta, possibly aiding its rise.
https://www.nature.c...586-021-02187-1

ir pridek ta info prie to, kad pasiskiepyjusiem nereikia nei testuotis, nei izoliuotis, jei pvz jie turejo kontakta su serganciu, arba visas GP Lietuvoje galimybes ir suprasim, gal kodel tiek daugeja susirgimu, o ne mazeja.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 18:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72894811" data-time="1636735241"><div><p>Dekui, man dar reikia ismokti rasyti glaustai ir is esmes, kaip pati vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš laiko tiek neturiu tiek daug rašyti 🙈</p>

Turi šeimą, todėl ir neturi tiek laiko, kiek jo turi Moontė
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 19:34)
1. Nejaugi, o kas tai nusprende? Tu?
Terorizuoti kaip? Atsisakant laizyti subine, tu kurie nemano kad yra kazkuo isipareigoje tai paciai visuomenei?
O antivakseriai nevagia, del savo paciu pasirinkimo versdami moketi visuomene, kuriai anot ju jie nera skolingi? O kodel tuomet visuomene yra jiems skolinga?

as jam pritariu mirksiukas.gif
moketi ka ta visuomene turi? blink.gif

klausimas kiek visuomene gali kistis i zmogaus kuna?
Atsakyti

biggrin.gifbiggrin.gifjazau jazau...tai ziniu bagažas apie alergijas ir vakciną.

Asmeninis tašiukas 😊

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 19:38)
Nemanau. Nes putinas gyvena tik sau ir savo sebrams, o as daugiau orientuota i sociuma t.y. visuomene.

na taip jis gyvena kapitalizme, o tu vis dar komunizmo statyme, kur zmones aukojami drakonui...
Atsakyti

Turi šeimą, todėl ir neturi tiek laiko, kiek jo turi Moontė
Ir tai per jus barščius pavėlavau išvirt 🤣

Gerai vyras nusivėlino 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 lapkričio 2021 - 18:51
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 12, 18:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72894814" data-time="1636735506"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukajazau jazau...tai ziniu bagažas apie alergijas ir vakciną.</p></div></blockquote><p>Asmeninis tašiukas 😊</p>

Lyginiesi prie mano kelioninio čemodano? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 18:40)
Dekui, man dar reikia ismokti rasyti glaustai ir is esmes, kaip pati  4u.gif

Tai taip ir neatsakysi, kodel mokesciu moketojai turi moketi uz tavo ligu gydymą, kurios jiems atsieina šimtą kartų brangiau, nei jie gydytu zmogu nuo covid, kyrı tu siulai pasmerkti mirčiai? Kodel tu galvoji, kad tu nusipelnei gyventi, o kitas - ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 lapkričio 2021 - 18:57

lutuke, o kaip turi atrodyti "konkrečiai nuo covido"? Virusas gi ne kulka ir ne giljotina, bet jis padaro organizmui taip, kad niekas padėti nebegeba.

Teisinga turbūt būtų sakyti: nuo viruso sukeltų komplikacijų. 

Atsakyti