Neklausysi jų isakymų - jos tave bandys suėsti po kiek tais laikoLengva ėst kai žmogui blogai, o kai ok viskas, tai gal taip nesiėda (tikiuos 😁).

Turi pasirinkimą
Slut or rebel

Reikia tureti su savimi raudonus skuduru atitraukti demesiui.
As tu skuduru turiu nemazai, tai man nera problemu. Tiesa su laiku tu suduru efektyvumas stipriai nusilpo.
ANksciau tik parodzius sokdavo visos kaip tigres, o dabar daznai net demesio nekreipia.
Reikia tureti su savimi raudonus skuduru atitraukti demesiui.
As tu skuduru turiu nemazai, tai man nera problemu. Tiesa su laiku tu suduru efektyvumas stipriai nusilpo.
ANksciau tik parodzius sokdavo visos kaip tigres, o dabar daznai net demesio nekreipia.
Atbuko 😆
Sakai tokie pikti ir viskuo nelaimingi žmonės čia sėdi? Nu netikiu
Pamatysi😅aš, va, anot mūsų pensinykės, šunį išvariau, kartais į kaimą, kartais prie būdos, o kartais už operaciją tą, kurios reikėjo, nedumokėjau, tai ta ir numirė
Kažkaip taip 😆
Aj, ne... jei raudoni tai... išbluko 😆
Pamatysi😅aš, va, anot mūsų pensinykės, šunį išvariau, kartais į kaimą, kartais prie būdos, o kartais už operaciją tą, kurios reikėjo, nedumokėjau, tai ta ir numirė
Kažkaip taip 😆
Oj, tai mano atveju variantų daaaaaug tada yra kai du vyrai 🤣
Galvoju apie ta antra. Jis gal su kokiomis problemomis? Negalejo susirasti nekaltos ir ilgai ir laimingai gyventi?
Tai sakai atskubejai naujokwi savo makqronus uzkabinti ant ausu?

Didelis dekui teletabių šutvei, kuri man padare begalinę paslaugą

Nuoširdus ačiū.
Galvoju apie ta antra. Jis gal su kokiomis problemomis? Negalejo susirasti nekaltos ir ilgai ir laimingai gyventi?
Žinok pilna tų nekaltų 40 metų 😆
Sunkoka surasti tokiu, faktas. Bet juk reikia tik vienos, o pilno autobuso. Buna.
Sunkoka surasti tokiu, faktas. Bet juk reikia tik vienos, o pilno autobuso. Buna.
Nu tai jis gi irgi nebuvo nekaltas 😁