Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 11 14, 20:29)
Taigi tie du vos viršuj klausimai, nuo kurių atsakymų vėl išsisukat. Gėda, ne. Nesigėdinkit, aš irgi ne visada pataikau biggrin.gif

Taigi aš tik vieną uzdaviau viršuje,nuo kurio atsakymo vėl issisukat? Geda? Nesigedinkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 19:20)
Pritariu, taip
Papildyta:
Pastininke, auuuu. Ilgai ieškote smile.gif
Koks buvo klausimas iš serijos "не сунь свой нос чужой вопрос"? Aš rimtai nepastebėjau jokių klausimu, gal neatidziai skaičiau, gal  dirbau tas dienas.

Itariu, anai, galimai ir siandiena, o gal ir rytojai, ar kada nors bus neidomu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 14, 20:33)
Itariu, anai, galimai ir siandiena, o gal ir rytojai, ar kada nors bus neidomu...  biggrin.gif

Jūs teisi. Dažniausiai neįdomu. Dar ne toks amžius kaip jūsų, kad dieną/naktį mirkti politikoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 lapkričio 2021 - 19:35
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 19:30)
Taigi aš tik vieną uzdaviau viršuje,nuo kurio atsakymo vėl issisukat? Geda? Nesigedinkit  biggrin.gif

O kam suktis, pakanka parasyti NEIDOMU mirksiukas.gif

Tik keista, kad kitiem i atlapus su savo NEIDOMIAIS klausimais kimbat. Itikejusi, kad kiti turi prievole i juos atsakyti.

O as isitikinusi, kad Aimejaa atsakys, kai tures laiko. Ar perskaitys klausima, as pvz. po ilgo laiko neskaitau visos diskusijos. Tik esamos dienos ir pries tai buvusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2021 - 19:37
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 20:34)
Jūs teisi. Dažniausiai neįdomu. Dar ne toks amžius kaip jūsų, kad dieną/naktį  mirkti politikoje.

O, dar viena SM peudopsichologė, amžių akcentuojanti bigsmile.gif Tęskit, Uarda, tęskit...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 19:34)
Jūs teisi. Dažniausiai neįdomu. Dar ne toks amžius kaip jūsų, kad dieną/naktį  mirkti politikoje.

Vau, jau diskriminacija amziumi... Evoliucionuojate, bet uzskaitau, bent jau saziningai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 14, 20:36)
O kam suktis, pakanka parasyti NEIDOMU  mirksiukas.gif

Tik keista, kad kitiem i atlapus su savo NEIDOMIAIS klausimais kimbat.

O as isitikinusi, kad Aimejaa atsakys, kai tures laiko. Ar perskaitys klausima, as pvz. po ilgo laiko neskaitau visos diskusijos. Tik esamos dienos ir pries tai buvusios.

Parašiau NEIDOMU, nesupratot.
Tai jūs, kaip ir Aimejaa, irgi visiškai nesuprantat kaip mokami mokesčiai, vedamos apskaitos ir t.t.?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 14, 20:39)
Vau, jau diskriminacija amziumi... Evoliucionuojate, bet uzskaitau, bent jau saziningai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 lapkričio 2021 - 19:45
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 20:40)
Tai jūs, kaip ir Aimejaa, irgi visiškai nesuprantat  kaip mokami mokesčiai, vedamos apskaitos?

Suprantam, vaikeliuk. Ir mokam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 14, 20:42)
Suprantam, vaikeliuk. Ir mokam mirksiukas.gif

Na ir? Kokia ten veikla turi registruoti ir vesti apskaita fiz. asmuo, turėdamas daugiau nei vieną butą? Gal moontei pagelbesit.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 lapkričio 2021 - 19:44
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 19:41)
Tai jūs, kaip ir Aimejaa, irgi visiškai nesuprantat  kaip mokami mokesčiai, vedamos apskaitos ir mokesčių ir t.t.?
Papildyta:

Ačiū  4u.gif

Puikiai, bet jei yra noro, galite ir placiau biggrin.gif
Ne, ka jau as, jau palauksiu Aimejos, negaliu atimti is jos malonumo.

Prasom. As niekada neabejojau kuo jus esate mirksiukas.gif
Man net malonu, kad neklydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2021 - 19:46
QUOTE(Moonte @ 2021 11 14, 20:45)
Puikiau, bet jei yra noro, galite ir placiau  biggrin.gif
Ne, ka jau as, jau palauksiu Aimejos, negaliu atimti is jos malonumo.

Prasom. As niekada neabejojau kuo jus esate  mirksiukas.gif
Man net malonu, kad neklydau.

O jūs nezinot? Kad laukiat aimejoooos
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 14, 20:44)
Na ir? Kokia ten veikla turi registruoti ir vesti apskaita fiz. asmuo, turėdamas daugiau nei vieną butą? Gal moontei pagelbesit..  rolleyes.gif

Taigi Mokesčių inspekcijoje kodą pažiūrėkit ir aišku bus.

O vat Jūs kokia ten veikla užsiimat? Ir Jūsų vyras??? rolleyes.gif

Atsakyti