Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 15, 22:15)
Aga. Šitas

matytas jis man kakzur, matyt is visokiu bendru postu, kakzur jis matyt dalyvauja...
Gal specialiai tokiem zmonem moka, kad sudirbt ideja...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 15, 21:18)

butent, kad nebera tose santykiose, kad vaikas saugioje aplinkoje.

Kokioje saugioje? Nu jeibogu. Jums normalu gyventi ten, kur policija kvieciama ir dvieju vyru susistumdymai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 15, 22:17)
Antstoliai gali baust už teismo nutarties nevykdymą. Nes mama turi padaryt, kad vaikai norėtų pas tėvą 🤣</p><p>Čia tokie cirkai būna žinok</p>

absurdai... unsure.gif cia tipo rupinimasis vaiku teisem.. na viskas sou, viskas, realiai nelabai kas keiciasi...
Atsakyti

Manai man lengva buvo nurasyti? Nebuvo kitokios iseities. Sunku net paaiskinti. Aisku galejau uzmusti ta kale. Va sitas variantas tur but butu pats geriausias, bet manau, kad visa bjaurasti ji jau buvo jiems perdavus, o geru dalyku nedadavus. Tai irgi neaisku ar padetu.

Sunku paaiskint butu vaikaims. Atsiprasau jus peremete per daug shudo, esat nieko neverti.
Aishku, kaltas kad to nemaciau, bet pakeist to negaliu.

Bet kuriuo atveeju pirmiausia gaila tavo dabartinio vyro. Js cia nekaltas. Vaikas turi tevo genus, tai jis kazkiek kaltas... tam tikra prasme...
Dabar perims ir vertybes, uzaugs kurvininkas... O ka manai, kitaip? Visii tie niuansai, kas svarbu o kas ne persiduoda nematomai kaip virusas

Perėmė charakterio daug bruožų, temperamento, elgesio. Per konfliktus jo frazėm kalbėdavo... Mane kartais tai iš proto varo, bet visumoj dabar to ženkliai mažiau. O žmogus kiekvienas unikalus, o ne kažkieno kopija. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 15, 21:18)
nu jau tu kai pasakysi lotuliukas.gif

vaikai gi ne kokie tevu copy paste, jie turi savo esybe, charakteri ,vertybes, jie nera tevu klonai.

Paskaitinek apie dirbtini intelekta. Kaip jis kuriamas. Tas leis geriau suprasti zmones. Vaikai aisku skirtingi, bet jie gauna tevu vertybiu uzkrovima pradini. Nebutinai ten vienodai uzsikrauna. Kartais labai skirtingai.
Jei santykiai prasti, tai uzkraunama maziau po to jau aplinka draugai visuomene uzkrauna...

As apie tai ka motina dave nedave, apie ta dali.

Zinai kas mane nustebino po ex? Kad MB nereikia kas ryta programuoti, kaip kokio prasto kompo... Isjungi ijungi, viska turi uzkraut, nes tik mirksi lemputes... Kai exe visai nusvaziavau tai teekdavo uzkraudinet kelis kart dienoje, nes ziuri ispletus akie ir nesupranta kur randasi.
Pasirodo yra zmoniu kuriu nereikia uzkraudinet.
Tai exdukte, aplamai pas ja toks modulis nepajungtas, net neebutu kur uzkrauti visai tupa emociskai
Atsakyti

Koks rezultatas? Kad pasisekė, jog neužmušė?
Ji neisejo is jo, kol jis pats jos nepaprase iseiti.
Ji ne sekti jo gyvenima turi, o sutikusi kristi ant keliu ir buciyoti jo kojas, kad laiku išspyrė.

Pervėlai. Galėjo anksčiau 😃😉

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 15, 22:22)
Kokioje saugioje? Nu jeibogu. Jums normalu gyventi ten, kur policija kvieciama ir dvieju vyru susistumdymai vyksta?

kad nebevyksta, kaip supratau, ne visi tobulam pasaulyje gyvena, jei kazkas bloga atistiko ir pataisyta, tai visgi manau gerai. Na nejau dabar visiu susaudyti, kas netobuli,kas patyre smurta ar mate ar pats smurtavo, Nu blogai buvo, bet svarbiausia, manau, jei zmones supranta klyde ir pasitaiso. O vaikui irgi galima buvo paskayti, kad negrai buvo padaryta, bet , kad zmones turi kantrybes ribas, kad negalima elgtis kaip kiaulei, nes kazkam gali ta kantrybe trukti. Vaikas jau ne toks mazas, pats daug ka supranta...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 15, 22:23)
Perėmė charakterio daug bruožų, temperamento, elgesio. Per konfliktus jo frazėm kalbėdavo... Mane kartais tai iš proto varo, bet visumoj dabar to ženkliai mažiau. O žmogus kiekvienas unikalus, o ne kažkieno kopija. </p>

Tai zinoma, jei augs su adekvaciu vyru, matys, jo autoriteta tai ir ismoks nauju elgesio budu.
Atsakyti

absurdai... unsure.gifcia tipo rupinimasis vaiku teisem.. na viskas sou, viskas, realiai nelabai kas keiciasi...
LT Vaikų teisės ne vaikų teisėm rūpinasi, o biurokratiniu briedu. Ir čia didelė rimta bėda, kuri kenkia vaikams. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 lapkričio 2021 - 21:28
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 15, 21:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72896336" data-time="1637003259"><div><p>Prie ko xia laikas? Ka tu cia rasineji, kitas durnini, kad cia tu didvyre palikai psichopata. Gi ne tu ji palikai, jopmat. Ka cia skiedi?</p></div></blockquote><p>Nu ne aš ne aš  4u.gif  4u.gif  4u.gif​ </p>

Tu gyveni aavo pasaulyje, kur pirmoje vietoje yra vyrai.Nwpasikwisi, netgi, jei ir psichologiskai suzalosi savo vaika.

Daugiau sia tema nerasysiu. Gana.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 15, 22:23)
Paskaitinek apie dirbtini intelekta. Kaip jis kuriamas. Tas leis geriau suprasti zmones. Vaikai aisku skirtingi, bet jie gauna tevu vertybiu uzkrovima pradini. Nebutinai ten vienodai uzsikrauna. Kartais labai skirtingai.
Jei santykiai prasti, tai uzkraunama maziau po to jau aplinka draugai visuomene uzkrauna...

As apie tai ka motina dave nedave, apie ta dali.

Zinai kas mane nustebino po ex? Kad MB nereikia kas ryta programuoti, kaip kokio prasto kompo... Isjungi ijungi, viska turi uzkraut, nes tik mirksi lemputes... Kai exe visai nusvaziavau tai teekdavo uzkraudinet kelis kart dienoje, nes ziuri ispletus akie ir nesupranta kur randasi.
Pasirodo yra zmoniu kuriu nereikia uzkraudinet.
Tai exdukte, aplamai pas ja toks modulis nepajungtas, net neebutu kur uzkrauti visai tupa emociskai

prie ko cia dirbtinis intelektas, mes zmones.

As manau nuo gimimo zmogus jau tam tikra turi save esati, asmenybe, charakteri, bent man vaikusoe labai tas ryskiai matesi....Tevai gali duoti meile, geras salygas skleistis asmenybei, jos stiprybem, talentam, bet ne priinstaliuoi kazka i vaikus, ten viskas jau yra....

gal tu ja paparsciausiia labai gasdindavai ar blogai elgeisi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 15, 21:28)
kad nebevyksta, kaip supratau, ne visi tobulam pasaulyje gyvena, jei kazkas bloga atistiko ir pataisyta, tai visgi manau gerai. Na nejau dabar visiu susaudyti, kas netobuli,kas patyre smurta ar mate ar pats smurtavo, Nu blogai buvo, bet svarbiausia, manau, jei zmones supranta klyde ir pasitaiso. O vaikui irgi galima buvo paskayti, kad negrai buvo padaryta, bet , kad zmones turi kantrybes ribas, kad negalima elgtis kaip kiaulei, nes kazkam gali ta kantrybe trukti. Vaikas jau ne toks mazas, pats daug ka supranta...

Jopmat..ji gi rase, kad vyko tai neperseniausiai.
Skaityk idemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 lapkričio 2021 - 21:32
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 15, 22:28)
LT Vaikų teisės ne vaikų teisėm rūpinasi, o biurokratiniu briedu. Ir čia didelė rimta bėda, kuri kenkia vaikams. 

jo girdejau apie tai, visru manau panasu su ta juvenaline justicija, absurdu absurdai, pateikia kaip kazkoki geri vaikam, realiai labai mazai padeda, kai bedos yra, o va normaliom seimom apkartinti gyvenima greit gali...
Atsakyti