Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 11 19, 20:58)
O kuo tai susije?
Liga ir represijos, tu bent skirtuma jauti?

O kodel Stalinas? Kodel ne Hitleris? Ar Pol Potas, ar koks Mao Dzedungas? O dar geriau zmogedra Jeanas Bedelis Bokassa? Ziurek kaip efektingai nusiskaitytu...

snekama ne apie liga, o apie represijas skiepytis

o koks skirtumas, jei tik tai pvz, isidek bet koki is siu vardu i ta vieta, tas pats bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir kąąą man tai primena biggrin.gif
Gal Olegas į SM užsuka kartais biggrin.gif
https://www.facebook...16002293129673/
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 19, 19:59)
ikeliau anksciau citata su skaiciasi, kiek tukstanciu uzregistruota mirciu, o nuo antivirusiniu vaistu kiek mire?

kiek mire zmoniu nuo paracetamolio vienos, dvieju tableciu?

Taip zinoma zinau salutinius visad askaitau infromacini laplei, o tu skaitai?
Todel vartoju iskrtinais atvejais, jau nei neatsimenu kada paskutini karta vartojau, paskutinius 5 m nesu nei vienos tabletes isgerusi nei paracetamolio, gal ir ilgiau, bet sakau 5 del visa ko, jei buciau anksciau ka pamirsusi...dabar buvau nusipirkusi, kai sirgau, sakau mazu prireiks, bet laimei neprireke, t kilo iki 39.1,2 ir krito paskui.

TAvo skaiciai, tavo informacijos saltiniai, sorry mirksiukas.gif

O tu pasidomek, paracetamoliu, pasidomek... Labai idomiai, ziauriai praplecia akirati.
O koks tavo didis atradimas, kad reikia skaityti vaisto aprasyma. O apie paracetamoli as suzinojau matyt facebook, kuriame nesu net prisiregistravusi.

Kiek imanoma, as stengiuosi isvengti vaistu vartojimo. Net linkusi kenteti skausma, bet nevartoti vaistu. Bet tai cia mano pasirinkimas. Del to renkuosi skiepa, nei vaistus ryti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 19, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72898218" data-time="1637336124"><div><p>Mokykloj uz gqrazo? Kokioj tu aplinkoje uzaugai, kad pas jus prie mokyklos garazai stovejo? Brrrr...kaip rusai sako - нищебродкa.</p></div></blockquote><p>Prezidentui sakyk, tam A I G😅😅😅😅</p>

Mokyklas tėvai renka savo vaikams. Arba nerenka - leidzia I artimiausią ir pokum kokia mokykla.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 19, 17:56)
blink.gif turedami vaiku??? nu ziauru...del ir raso nuolat kaip apdujusi kazkokius vejus...

Jo, turedami vaiku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 19, 20:07)
snekama ne apie liga, o apie represijas skiepytis

o koks skirtumas, jei tik tai pvz, isidek bet koki is siu vardu i ta vieta, tas pats bus mirksiukas.gif

TAi as tau ir sakau, represijos taikomos visur ir pastoviai. REpresijos pries automobiliu savininkus, vaikus, kai vercia eiti i mokykla, mokescius vercia moketi, net santuokoje vercia pareigas atlikti... Ar cia ne represijos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 19, 20:05)
Milijonai mirsta cia nuo ko? Matyt kazka ne tai suvlage. OK.

Milijonai pasaulyje?
Tavo ziniai kieekvienais metais pasaulyje mirsta 80 milijonu zmoniu. Tai naturalus mirtingumas.

Iji reikia ir ziureti, nes sukciai gali padaryti testus i paskelbti kad 80 milijonu pasaulyje mire nuo viruso. Jei mirs tiek pat tai jokio skirtumo nuo ko numire, nes zmones mirsta seni.

Lietuvoje i diena mirsta apie 100 daugiausia senu zmoniu. Nuo viruso irgi mirsta, daugiausia senu, tai to nelyginat labai lengva eilines mirtis uzrasyti virusui.

Svedijoje mirtingumas padidejes 5 proc buvo praejusiais metais siais metais eina daugiametes normos ribose.
https://www.statista...mber-of-deaths/
Kitais metais gal bus maziau.
Tave apgavo...
As palaidojau artimu zmoniu ne taip senai. Dabar ju mirtis manau prirasytu virusui... Mire NUO SENATVES, o mirties priezastys irasytos plauciu uzdegimai, sirdies nepakankamumai ir dar daug..
Kodel neparasyt VIRUSAS padarius testa?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 19, 21:03)
Man masina pofig, masina yra svarbi zmogui, oman svarbu tas badaujantis zmogus, kuris moka pinigus tam, kad galetu naudotis masina, nes ji yra jo ir jo seimos pragyvenimo slatinis. Ir ziuriu tave tai visai nejaudina. Kad valstybe savo fasistiniais sprendimais, vercia zmogu BADAUTI, taip kisasi i jo kuna.

OK, vadinasi, jei koks asmuo narkasinsis, eini ramiai, juk svarbu, kad jis turi teises su savo kunu daryti ka nori.

Stovi zmogus ant tilto krasto, siukstu, nereikia jos tabdyti, bandyti perkalbeti, lai... Cia jo pasirinkimas.

Cia tu, neadekvatu apvyzdi su ipareigojanciais nestumais istraukei, ne as.

Paskemes, kai susirgs  mirksiukas.gif
Pasekmes, moketi uz savo pasirinkima  4u.gif

jau tarasiau pakartosiu pabadauti geriau, tai galu gale pasirinkimas, o va ekpermentine genu terapija gali baigtis liudnai ir baigiasi kai kam...

siulai prievartini gydyma? as uz laisvus pasirinkimus.

na kodel galima pabandyti isgelbeti, jei tik sugebi, tik va tai ne tas pats, kas ivedimas kazkokiu medikamentu i kuna pries zmogaus valia.

tai yra klausimas apie tai,kiek valstybe gali kistis i zmogaus kuna, gi skaot, kad abortai tai moters teise i savo kuna, o vaistu leidimasis jau pasirodo valstybes sprendimu?

na kai susirgs tai ir ziuresim, o tai ko bausti nesusirgusius? pvz vaikus dabar ruosiamasi bausti, kad nesiskiepyja, jie is vis beveik neserga?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 19, 20:11)
TAvo skaiciai, tavo informacijos saltiniai, sorry  mirksiukas.gif

O tu pasidomek, paracetamoliu, pasidomek... Labai idomiai, ziauriai praplecia akirati.
O koks tavo didis atradimas, kad reikia skaityti vaisto aprasyma. O apie paracetamoli as suzinojau matyt facebook, kuriame nesu net prisiregistravusi.

Kiek imanoma, as stengiuosi isvengti vaistu vartojimo. Net linkusi kenteti skausma, bet nevartoti vaistu. Bet tai cia mano pasirinkimas. Del to renkuosi skiepa, nei vaistus ryti.

o tai skiepai iš vitaminų? nežinojau, kur tokiais skiepija, nes ir aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 19, 19:32)
As esu As  mirksiukas.gif

Bleeeeeet. .ir vel ji mane kopijuoja.

Nu bet boba visai neturi fantazijos kazką savo sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 19, 20:05)
tu nesurpanti, ka kada su kuo lyginti, tai vadinasi adekvatumo nebuvimu

pabadauti i sveikata kartais, geriau tikrai nei leistis i kuna prievartine genu terapija... unsure.gif

Nu matai, kaip tu apteisini represijas, kai tave tai asmeniskai neliecia. Kai sekanti karta, vograusi kad Lietuvoje badauja zmones, nepamirsk kad kartais badauti sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 11 19, 20:07)
Ir kąąą man tai primena  biggrin.gif
Gal Olegas į SM užsuka kartais biggrin.gif
https://www.facebook...16002293129673/

Ooooo....mylimuke!!!! Sveika parejusi wub.gif wub.gif . A su visam jau? 4u.gif
Atsakyti
Ašaka dėjo į krūmus, kai apie Senatą prirašiau smile.gif
Atsakyti