Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 11 25, 22:46)
Tikrai ne vantniku ir ne putino fasizmo gerbeja kaip tu.

Taip, Bendera bent jau man yra didvyris, kaip ir kiti Lietuvoje dalyvave, pries sovietus, pasirpiriesinime.

Tai jie vatnikai ar rusu tauta?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 25, 23:34)
O cia DIDELE KLAIDA.
Manau Putinas yra geriausia,, ka gali Rusija dabar tureti.

Mes va kolchoza ir milicija keikem, o pasirodo, kad jie nebuvo tokie blogi. O Brazausko komunistu partija tai aplamai geriausia, ka LT turejo.

Matai koks paradoksas!
As nesu komunistu fanas jei ka. Nei Putiniskos valstybes. Bet va kartais blogi dalykai yra geriausi, nes kiti dar blogesni

Nu zinok jauciu sutiksiu, man nepatiko jis kai valde, nu bet kai ziuri atgal, nu ka tik is valdovu rumu prisivoge, ne kaiz kas palyginus su aferom siais laikais... biggrin.gif
lietuviu tauta kaip ta sene su auksine zuvele.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 25, 22:42)
tu apsirukius, ka cia per nesmaones rasai? prie ko cia baudziava?
kada moterys buvo bendras turtas, pas tave seimoje? pas mane aplink tokiu nesamoniu nebuvo.
Prie ko cia dabartiniai laikai Rusijoje, tu bent supratai, ka parasiau? unsure.gif

As suprantu, kai tu parukai, tai tau vaidenasi, kad ir kiti ruko, ar geria... Bet tai visai nesuije su polemika ir nera argumentu.
Gerai kad tu bent supranti, ka rasai, o tai didumoje piktiniesi kad tave klaidingai suprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 25, 23:39)
Dieve, Dieve, pasviesk proteli, o jei negali paskutini atimk. Da gyvenimelis nenugyventas, o spjauna i stikline.

dazniau pasimelsk, gal pades.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 25, 22:46)
gali buti, kad ji bagota, as nesigincyju, nes visai realaus gyvenimo paprastu zmoniu nesuvokia, bet tai kad deja, skurdas niekur nedingo nuo Lietuvos. Gal ir noretu tokios moontes, kad visi isemigruotu vargingesni ir jai akiu nebadytu, uzsivestu savo giminaiciu ukrianeiciu ir linksmai sau gyventu  biggrin.gif

Nematau jokio turtigumo nusipirkus žemės šmotą. Nu ar tu nesi bendravusi su tikrai turtingais zmonemis? O gyventi truputeli geriau, nei vidutiniokai - as to turtingumu nevadinu.
Cia nera ne vieno turtingo šiame forume. Ne vieno, kuris butu valiutinis milionierius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 lapkričio 2021 - 22:52
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 25, 22:44)
kai ruskiais vadina cia , tai irgi tik del Putino?

O tu ka galvojai kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 25, 23:46)
Tikrai ne vantniku ir ne putino fasizmo gerbeja kaip tu.

Taip, Bendera bent jau man yra didvyris, kaip ir kiti Lietuvoje dalyvave, pries sovietus, pasirpiriesinime.

cia siaip kaip jus sakot palieku, nes sitai verta palikti. O hitleris antras tavos arase? nes tavo didvyris zude zmones seimas, vaikus....taip kai kurie partizanai irgi taip dare, deja.
fui bent geda turetu pripazinti, kad garbini fashistus , zudikus....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 25, 22:47)
Tai jie vatnikai ar rusu tauta?

VAtnike esu tu. Vatnikai ne tauta, o zmogaus samone.
Atsakyti
Kas xia toks karo didvyris Moontei?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 25, 22:49)
dazniau pasimelsk, gal pades.... mirksiukas.gif

Man padeda, tau abejoju, ar kas gali padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 25, 22:53)
VAtnike esu tu. Vatnikai ne tauta, o zmogaus samone.

Tada tu esi Judas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 25, 23:49)
As suprantu, kai tu parukai, tai tau vaidenasi, kad ir kiti ruko, ar geria... Bet tai visai nesuije su polemika ir nera argumentu.
Gerai kad tu bent supranti, ka rasai, o tai didumoje piktiniesi kad tave klaidingai suprato  biggrin.gif

na as rasau api etai, kad supratau, kaip gerai, kad tarybu valdzia sutramde baznycia tu man atrasai, kad ar man patiktu baudziovaoje, na kaip tai siejasi?
paskui dar kazkokia nesamone apie moteris - bendra turta, kur cia taip buvo, kada? tave kas dalinosi ar tavo giminates moteris?

dabar vel kazkokias nesmaones rasai, gal pervargai velu pas jus, gal jau eik pamegosi, rytoj sviezia galva paskaitysi, suprasi, kaip nusisnekejai...
Atsakyti