QUOTE(Maja Di @ 2021 11 26, 16:35)
Ar aš taip sakiau? Sakau, kad dabar mes labai gerai gyvenam, o tu vis aiškini priešingai, tau atrodo, kad sovietmečiu geriau žmonės gyveno. Tave pacitavau todėl, kad sakei jog pasitiki daugiau žmonių pasakojimais, nei knygomis. Tai vą, tą ir norėjau pasakyti, kad tie kas klausys tavęs, galvos, kad mes dabar labai blogai gyvenam, blogiau nei sovietmečiu
.

Ne man taip NEATRODO,na vel spek arba gal nustok fantazuoti apie mane?

Sudetinga butu pameginti suprasti ka rasau?
Laimecius palyginti labai sunku, beveik neimanoma ? Man atrodo, kad gyvenimas is esmes nelabai keiciasi kazkas blogiau, kazkas geriau, konkreciam zmogui vel kitaip vienam viena idomu, kitam kita, tas pats zmogus negali pameginti abu, nes as pvz buvau paaugle tada, dabar suaugusi, tai kaip as galiu tuos gyvenimus lyginti. Bet mano vaikyste paauglyste, man buvo gera, tevai irgi nevargo. Bet niekad nesakiau, kad GERIAU gyveno visi. galu gale sovietmetis labai ilgas periodas, dazniausiai jei kalbu kalbu tik apie ta perioda , kuri maciau pati, pokaris buvo labai sunkus, baisus periodas.

O dabar apie partizanus, tai cia is via kita tema, cia ne pojuciai ar poziuris, cia faktai, kad tarp ju buvo visokiu ir banditu tame tarpe. Tu neturejai sanso su savo seneliais pabendrauti, tau nepasakojo? tiek mano seniai, liek vyro ta pati sake. O ir tas zmogus kurio pasakojima idejau irgi grynai ta pati sako.
Mociute is vis sake, kad geriausi is kareiviu budavo vokieciai, jie dar kazka vis duodavo vaikam, kiti rusai , lietuviai tik atimti...
O tu tikrai manai, kad visi iki vieno partizanai buvo garbingi, teisingi, ir zmoniu nezude? rimtai? naivuole, na taip nebuna net gyvenime. net vienuolynuose velniai darosi, o cia karas, zudynes...