Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 15:31)
nebalsavę žemiau plintuso, nes jie niekaip neprisidėjo/nebandė prisidėti, kad būtų kitaip. Todėl jų nuomonė absoliutus nulis.

cia tik tavo nuomone, mano kitokia. Visi turi laisva valia elgtis kaip nori, nori balsuoja, nori ne.
Atsakyti

Paskutinis bandymas.
O kas, konkreciai anot taves yra dauguma?
Kuris SEimas buvo isrinktas dauguma?

Aš tai nuoširdžiai pasakysiu, nesuprantu-ji ką, mano, kad laimėjo jei daugumą kažkas laimėjo, tai turi surinkti bent 51 proc. balsavusiųjų balsų? Ar kaip čia ji išmąstyt sugebėjo?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 14:39)
tu taip save isivazduoji, kai isiterpi i kitu zmoniu diskusijas? aisku zinosim, ziuresim, uz ka atidirbineji  biggrin.gif

O cia buvo diskusija?
Nuo kada asmeiskumai diskusija?

Butinai ziurek, butinai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 14:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72902122" data-time="1638189378"><div><p>Aha..aha...jau uzmirsai, kaip babūnia turėjo rinktis meluoti ar sakyti teisybę? Gi, jei pasakytu teisybę - teletabės uzpyktu, pameluotu - saves negerbtu.</p></div></blockquote><p>man tavo delyro apimamų smegenų vingiai nesuvokiami biggrin.gif </p>

Lygtai kazkam xia naujiena, kad seną savo kalę išpašolvoninai is butelio savo susmirdusio biggrin.gif , kur balkono palangės isklotos dirbrine zole biggrin.gif frusty.gif
Atsakyti

Aš tai nuoširdžiai pasakysiu, nesuprantu-ji ką, mano, kad laimėjo jei daugumą kažkas laimėjo, tai turi surinkti bent 51 proc. balsavusiųjų balsų? Ar kaip čia ji išmąstyt sugebėjo?

Sumaišė su prezidento rinkimais gal 😁

Atsakyti

Lygtai kazkam xia naujiena, kad seną savo kalę išpašolvoninai is butelio savo susmirdusio biggrin.gif, kur balkono palangės isklotos dirbrine zole biggrin.giffrusty.gif

Nu tau tai tikrai ne naujiena :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72902136" data-time="1638189730"><div><p>Lygtai kazkam xia naujiena, kad seną savo kalę išpašolvoninai is butelio savo susmirdusio vartotojo įkelta nuotrauka, kur balkono palangės isklotos dirbrine zole vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu tau tai tikrai ne naujiena biggrin.gif</p>

Niekam cia ne naujiena biggrin.gif
Atsakyti

Sumaišė su prezidento rinkimais gal 😁

Na, prisimenant, kad beveik niekas, anot jos, yra visi, o milijonas tapatu milijardui...Nieko keisto :) Tebūnie :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 14:41)

Na palauk, duokim zmogui sansa, na gal mes ka netaip supratome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 29, 15:37)
Hmm, na, tai kas gavo daugiau balsų už konservatorius? Už ką daugiausia balsavo tiek vienmandatėse, tiek bendrai? smile.gif
PS, valdančiąją daugumą formuoja daugiausia balsų surinkusi partija (nebent mandavoškės aktyvios ir susikooperuoja palankiam vėjui pučiant...) Kukliai primenu. 

gauti daugiau balsu, tai nereiskia dauguma rinkeju balsu, nejau neskiri prasmes siu pasakymu? blink.gif Taip jei surinko daugiau siek tiek, nei kitos partijos, bet ne dauguma rinkeju balsu, daug balsu sudede ivairios mazulytes partijos, jos gal tam ir sukurtos, kad konsrvai turetu duagiausiai mandatu?

dar karta ne apie valdancia duaguma snekejom, nekreipk kalbos.
Atsakyti
Moonte, kartoju..jei qpsimetei, kad nematei biggrin.gif

Paskelbta: #8552
Moonte, tai kaip cia iseina? Kodel neignorini Montekristos, kaip prisiekei padarysianti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 15:38)
Moteriske pasiklydusi tarp realios ir josios isgalvotos tikroves. Jai kristolinis sako, kristolinis zino. Gipsas.

atidirbineji uz montekrista? bigsmile.gif
Atsakyti