Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 15:58)
Bet jus ir melage esat, uarda. Kaip tik, as bandziau stabdyti tai, ir rasiau viesai cmabalai, kad ir as nezinociau, kaip elgtis gavus tokia nesvankybe. Maza to, bandziau dar pateisinti pacia. Na tada kada del to grasinote pranesti veisejui. Kad ko neprasys adekvatus zmogus supykes, atsiribojo, nurimo aistros... BEt ne, pati juk kaip visada, pagavot kabli, jus gi pas mus SM pastoviai uzsikalbiuojate. Ir pradejote man irodineti, kad istikro taip padarete.

Kokias isvadas, kad jus sutre, ir is esmes bobute pirmoji tai pastebejo? Taip, jos pateikta forma tikrai negrazi, bet esme yra faktas.

Stabdet bobutė? Nepamenu rolleyes.gif
O jums rimtai normalu kai forumuose dalinamasi augintinių lytiniu organų, anusu foto. Tai jūs gal irgi pastoviai tokias foto kur FB talpinat? Už panašius Iškrypimus yra baudziama netgi laisvės atėmimu. Nežinojote? Gi čia tik šuo. Jis negali pasipriešinti... Na pvz. Kadangi šuo tai šeimos narys, ane moonte? Ar normalu jums būtų čia dėti savo šeimos nariu tokias foto? Tai kaip bobutė, teigdama, kad myli šunis, elgiasi čia priešingai? Ir raset, kad 100% pasitikit bobute, eitumet net kartu į karą. O laikas parodė, kad pati pirma gautumet kulką į kakta. Nematot, moonte, jūs žmonių, oi nematote.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 29, 19:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72902424" data-time="1638205611"><div><p>Tai zinoma, juk tai zmogiska, nors derejo parasyti gyvuliska (ne blogajaprsme). Tai instinktyvu. VA zogiskumas pasireiskia, kai tu perzengi ta "saugumo" riba.
Ne Idomucia, tai neprimityvu. Ir tuo savo parasymu as tikrai nenorejau tave sumenkinti. Teisiog zmones kartais buna vienisi apsupti zmoniu ir nesijausti tokiais kai yra vieni.

As gi, viduje bandau suprasti, priezasti tavojo pykcio, del ko tu atmeti net savo vaikus ir vaikaicius. Kaip tu besistengtum pateikti kad tai normalu, bet sorry, nei vaikai, julab vaikaiciai tikrai nera kalti del tavo su zmona santikiu ir del to kokiais jie uzaugo, ar isaugs.</p></div></blockquote><p>Saugosi nuo skausmo.</p><p>Vyrai taip "mėgsta"daryti</p>

Paprastesnis paaiskinimas.
Kartais matai, kad viskas tiesiog beviltiska ir beprasmiska, nesvarbu kiek tai svarbu ar gaila. Tiesiog ne tavo jegoms.
As exes genu ir perduoto mentaliteto nenugalesiu.
Skaiciau istoriju, kai zmones paeme mazus liutukus ar tigriukus juo augino. Istorijos baigesi panaisia - jie buvo suesti.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 29, 19:27)
Stabdet bobutė? Nepamenu  rolleyes.gif
O jums rimtai normalu kai forumuose dalinamasi augintinių lytiniu organų, anusu foto. Tai jūs gal irgi pastoviai tokias foto kur FB talpinat? Už panašius Iškrypimus yra baudziama netgi laisvės atėmimu. Nežinojote? Gi čia tik šuo. Jis negali pasipriešinti... Na pvz. Kadangi šuo tai šeimos narys, ane moonte? Ar normalu jums būtų čia dėti savo šeimos nariu tokias foto? Tai kaip bobutė, teigdama, kad myli šunis, elgiasi čia priešingai?  Ir raset, kad  100% pasitikit bobute, eitumet net kartu į karą. O laikas parodė, kad pati pirma  gautumet kulką į  kakta. Nematot, moonte, jūs žmonių, oi nematote.

Jus dar nabeiget?
Siandinio sarsala dar nepakako?
Uzsikabliavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 lapkričio 2021 - 19:35
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 29, 20:33)
Paprastesnis paaiskinimas.

As exes genu ir perduoto mentaliteto nenugalesiu.
Skaiciau istoriju, kai zmones paeme mazus liutukus ar tigriukus juo augino. Istorijos baigesi panaisia - jie buvo suesti.

Bet čia laukiniai gyvūnai, ne žmonės gi.
Skaičiau.. Draugystė su begemotų baigėsi liūdnai.
"Marius Els, 40, an army major, was bitten to death by the 1.2 tonne hippo he christened Humphrey and tried to domesticate on a farm in Free State province.
Els's savaged body was found submerged in the river where, years earlier, the hippo had been rescued from a flood. It grew too big for the people who adopted it and was bought by Els at the age of five months, becoming a pet on his 400-acre farm and learning to swim with humans."

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 20:34)
Jus dar nabeiget?
Siandinio sarsala dar nepakako?
Uzsikabliavot?

Ne, nebaigiau. Matau, kad visa diena plusat SM. smile.gif
Nepakako.
Taip, uzsikabliavau biggrin.gif
Tai????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 lapkričio 2021 - 19:52
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 11 29, 16:59)
As nežinau kaip su kojinemis, bet su megztiniais vilnos, kur mociutes megzti, as negaliu. Man viska niezti. Gavau db viena, jaukus, siltas, bet tai neimanoma man jo nesioti. huh.gif
</p>

Esmė ne ta, kad močiutė mezgė, o iš kokių siūlų ji mezgė.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 17:44)
51 ir daugiau, tai tas pats kas dauguma , yra ten niuansu jau paskui teiseje su santykine dauguma.

Puiku, kad į žodyną pasižiūrėjote, matyt, supratote, kad tos "daugumos" gali būti įvairios smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 29, 18:35)
nu  zinant ja tai jau nebekeista, ka reiskia,ak darbus per blatagauna. Siaip net pamenu lyg Asaka ci aaiskiino, net kokios erajonose sis zodis naudojamas kasdieninej klaboje, bet ji nemokytintina  biggrin.gif

Patikėkit, man toks vertinimas iš Jūsų - komplimentas, nors ir nepamenu, kad kažkokio žodžio vartoseną įvairiuose regionuose būčiau analizavusi.

QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 17:55)
Na matai, kai fasistai mate tarybinius partizanus juos kazkodel vadino banditais, o ne didvriais.

Va tarkim Suvorovas, tau iskilus karvedys, o salyginai normaliems lietuviams zudikas, nes malsino Lietuvoje sukilima.

Pilsuckiui lenkai meldziasi net dabar, Lietuvoje jis iki siol keikiamas, nors jo sirdis palaidota Lietuvoje.

Tam kad deramai ivertinti Bendera, rekia suvokti tuometine istorija, ir anuomet vykusi tautini judejima. Noriu priminti, kad tie patys gerieji lenkai uzpuole Lietuva ir prisijunge Vilniaus krasta ir visada buvusia priespriesa tarp lenku ir ukrainieciu vakarinese Ukrainos dalyse, kuri buvo ten istoriskai, nes abi tautos turejopretenzijas i tas zemes.

As cia rasau paskutini karta, eilini akrta tikiuosi prisielsti iki samones. NOrs ko is taves tiketis, jei Lituvos partizanus tu vadini banditais, o NKVD didvyriais.

Pratęsiant Jūsų mintį - tuometėje Galicijoje ir Voluinėje Armija Krajova žudė civilius ukrainus, UPA - civilius lenkus. Griuvus Sovietų Sąjungai Lenkijoje pastatyti paminklai Armijai Krajovai, UPA - Ukrainoje. Maža to, lenkų ir ukrainų istorikai parengė bendrą leidinį, kuriame lenkai analizavo UPA vykdytas žudynes, o ukrainai - Armijos Krajovos.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 29, 19:48)

Ne, nebaigiau. Matau, kad visa diena plusat SM. smile.gif
Nepakako.
Taip, uzsikabliavau  biggrin.gif
Tai????

O gi nieko, nusibodot.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 18:32)
Na jei salyginai normalus zmogus aiskina, kad tai tenchnikumo programa, matyt jis ja studijavo. Nes butu kvaila teigti tai ko nezino. Vo kai as, tam technikume nesimokiau, mano igudziai paremti praktika nei teorija, tai as tikrai negaliu to nei paneigti nei patvirtinti. Bet is dalies man malonu, ir lenkiu galva pries savo "mokytojas" kurios su manimi puikiai pasidalino savo ziniomis, kaip ir meistriskumu, kalbu apie praktini mezgima.

Kai tu elgiesi chamiskai, tu neatsimeni, o as puikiai atsimenu, ka tu parasei apie pastininke.

Geras, idomu kas tuo patikes. Stebetinas toks lojalumas Putleriui ir Lukosenkai. Ir ziauri nostalgija soveitams, kai galima buvo daug keliauti... Idomu kur, jei sugebejo nesusidurti su rusais.

Yra ir kitu budu suzionoti, kas mokoma kur, biggrin.gif as pvz desciusi esu aukstesniojoje mokykloje mirksiukas.gif

As tik paklausiau galejai atsakyti taip arba ne, kam tiek beletristikos? nesimokei, tai neismokei ir tiek.
Tai as ir sakiau gi, kad apie praktika kalbi ten vardindama savo igudzius biggrin.gif Tokiu dalyku nemoko universitete, nebent gal architektu, inzinieriu, bet ja nesi, sakei esi meninike. Techinius dalykus, kur jau tokie igudziai yra dazniausiai moke technikumose. mano sesuo baigysi technikuma,mano tetis baiges technikuma, taigi tos informacijos tikrai uztenka aplink, kad bendrais bruozais zinot, kas kur mokoma.

kodel neatsimenu, puikiausiai atsimenu, bet as ir labia daug graziu zinuciu parasiau, o tu tai atsimeni ar atmintis tokia selektyvi? kadangi konkretaus nieko neivardinai, tai ir perklausiau, ka turi omenyje.

Na jusu reikalas, kuom norit tiketi, jus gi ir taip viska kuriates apie mane, kaip ir sie melagingi teiginiai sioje tavo zinuteje, biggrin.gif galit ir apie mano miesteli susikurti, tik tu man papasakok, kuriam mazam mieste Lietuvoje rusai gyveno? bigsmile.gif

Tai dar jei galejai kur mieste sutiktigal ir buvo vienas kitas, nezinau tikrai, bet kaip vaikui nelabai tikrai rupejo,o aplink gyveno lietuviai, ka pazinojau, draugiu seimos, kaimynai ir t.t., na rusiskai niekas nekalbejo aplink. buvo kaimynai, kuriuos vadino kakzodel prusais, gal kad jie liuteronu tikejimo, o gal kad palikuonys tikru prusu, nes irvardai ju keisti buvo. As pirma kart rusiskai bendravau Trakuose ,kai ilsejomes su seima, Vilniuje budama irgi girdedavau rusu kalba. Bet iki atvaziavimo i Airija rusiskai labai mazai bendravusi buvau, kalba zinau, skaityti, rasyti mokykloje ismoke, bet praktikos nebuvo su kuo pasisemti, tai va Airioje semiuosi praktikos. biggrin.gif
Man keista, kad monterkista mano metu budama nemoka rusiskai, vadinasi labai prastai mokesi mokykloje, kaip per 12 m neismokti, neisivaizduoju. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 18:38)
Naaaaaaa...as, pasiskaitinejus kokie pas kai kurias 'geri' santykiai su motinomis, mušuosi kumasčiu I krutinę ir ispažıstu savo kaltę, santykius su mama pavadindama 'noreciau geresniu'. Kai kuriu is jusu (dabar nikais neminesime) santykiai su motinomis tokie nekokie, kad net neimanoma isivaizduoti, kaip jus juos galite vadinti gerais? Man tai netelpa gqlvoje, as esu baisiame nesupratime.

Dabar tavo eile atsakyti I mano klausima.

Va tame ir esme, kai zmones lygina pagal savo bloga sitaucija viska, ir prideda fantazijos kudlotos ir skaitai ir nesupranti apie ka jie cia raso biggrin.gif
As jau nei turtinga nenoriu buti, pasiskaiciusi, kaip Moonte gyvena, kiek cia pagiezos nuolat lieja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 20:56)
O gi nieko, nusibodot.

A, supratau.
Jūs pati uzvedet tas kalbas apie bobutes, cambalas. Dabar jau atsibodo, aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 29, 19:50)

Pratęsiant Jūsų mintį - tuometėje Galicijoje ir Voluinėje Armija Krajova žudė civilius ukrainus, UPA - civilius lenkus. Griuvus Sovietų Sąjungai Lenkijoje pastatyti paminklai Armijai Krajovai, UPA - Ukrainoje. Maža to, lenkų ir ukrainų istorikai parengė bendrą leidinį, kuriame lenkai analizavo UPA vykdytas žudynes, o ukrainai - Armijos Krajovos.

Man malonu, kad ir musu istorikai susedo su lenkais aptarti Vilniaus ir Vilniaus krasto aneksija. Idomu buvo skaitytui del kokiu priezasciu Pilsuckis tam pasiryzo.

O kremlinu propaganda visada ir visais laikais buvo paremta melu.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 18:43)
Bet tau geda priaipazinti pries teletabes, jog sita tema tave masina, kaip medumi patepta? Nesigėdyk, jos taip pat jaučiasi  biggrin.gif
Papildyta:
Wow!!! Kalių šutvė..wow!!!
Qle tu tikra intielygientka su suvirintojos diplomu  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinai ,kaip ji sako, kokia aplinka mzogaus, taip jis ir sneka biggrin.gif

palei taip kaip ji nemoka analizuoti teksto , suprasti, kaip nezino terminu daug, kaip nuolat maisosi, as labai abejoju ar ji baige aukstaja, nors to niekad ir nera teigusi. Bet kai pradejo sneketi apie Masti ir ka ten dirbo man susisviete technikomas, va kad ji baige gal ir patikeciau....
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 11 29, 20:03)
A, supratau.
Jūs pati uzvedet tas kalbas apie bobutes, cambalas. Dabar jau atsibodo, aha  smile.gif

Bandymas uzskaitytas.
Raminkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 29, 18:55)
Amadeja ir Idomucia, yra cia. Kita vertus, polemika galima tarp skirtingas nuomones turinciu.

Nei taves, nei uardos, lutukes as tikrai nepasiilgciau. tikiuosi diduma tampritartu. Bet jus visos esat duotybe, kaip purvo balos po lietaus. Lietus man patinka, bet va pruvinos balos, nelabai. Vien del ju butukveila peikti lietu.

tau patinka bendrauti su zoofilijai pritarrianciu zmogum? (cia tavo interpretacija, jei ka)

o kam su mumis bendrauji is vis, kam atrasineji visa diena, kas diena? bigsmile.gif kas per mazochizmas...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 18:58)
Bet visa diena nieko daygiau nedarai, tikbandai irodineti  kokios mes negros  biggrin.gif  biggrin.gif
Ta pati dare Montekrista, ir netgi Iš Šviesos. Kas dar ateiis is teletabyno padiskutuoti apie tai?
Tai jus ten pas save diskutuokit kokios mes negeros ir, kad nereikia eiti I temą,  kur mes esame  ir mus reikia ignoruoti  biggrin.gif  biggrin.gif

Oi medumi mes pateptos, oi pateptos  biggrin.gif

va butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 19:40)
O vat kodel tau norisi sildyti tik vyrus?
Papildyta:
Jus ka nors nuveiket siandien?  biggrin.gif
As - nieko  biggrin.gif  biggrin.gif

tas tikrai rysku...

ismokau inteligentiskas, issilavinusias nares, kas yra dauguma lotuliukas.gif sunki ta mokytoju dalia lotuliukas.gif
Atsakyti