Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Lutuke, o tu lietuvė?

Ne, ji raudona lerva. nenusipelno būti vadinama lietuve. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 29, 19:06)
<p>Bet orelis koks pragariškas šiand... šlapdriba visą dieną. Fui</p>

prieš naktį buvo nerealus. nereikėjo jokio masažisto, veidelio spa su adatėlių poveikiu padarė taip užtikrintai, kad net gerokai rožinis patapo biggrin.gif seniai tokio dalyko nejutau, kaifas
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 12:43)
<p>Papai gražūs, kai jie GRAŽŪS, Burbe, ne kai dideli ar maži. beje, mažesni ir būna gražesni, nes...STOVI. Bet tai subjektyvus vertinimas, svarbu-sveiki papai.</p>

jei kūnas labai liaunas, vaikiškas kone, tai gal ir nieko, o jei kūnas su rėmu, tai papų gerų reik, taip kad nepezėk čia ir neguosk savęs
Atsakyti

Ne, ji raudona lerva. nenusipelno būti vadinama lietuve. 
Bet tam turi priežasčių būti.  Aš suprantu rusų požiūrį. Nacionalizmas jų veikia, bet kas lietuviui turi nutikti, kad šlovintų sovietų okupaciją 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 lapkričio 2021 - 14:05
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 13:56)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.gov.ie/en/publication/3361b-public-health-updates/?referrer=http://www.gov.ie/en/press-release/7894b-post-cabinet-statement-resilience-and-recovery-the-path-ahead/#measures-in-place'>https://www.gov.ie/en/publication/3361b-public-health-updates/?referrer=http://www.gov.ie/en/press-release/7894b-post-cabinet-statement-resilience-and-recovery-the-path-ahead/#measures-in-place</a></p><p></p><p>čia mandavoškei, kad neverktų, kaip LIETUVOJ blogai. Sėdi Airės šiknaskylėj ir dar mums aiškina.</p>

And?

Jus sukišti i šiknaskylę visi.

As va dabar vaziuoju po pardes, man uzteko pasidaryti greitaji testa ir isisegti uzrasa, jog esu exempt ir maskes nesidesiu.

Viskas.. as laisvas zmogus, o tu esi šiknaskyleje.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 30, 14:04)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72902694" data-time="1638273408"> Ne, ji raudona lerva. nenusipelno būti vadinama lietuve. </blockquote> Bet tam turi priežasčių būti.  Aš suprantu rusų požiūrį. Nacionalizmas jų veikia, bet kas lietuviui turi nutikti, kad šlovintų sovietų okupaciją 🙈

manau užtenka nukentėti pvz. nuo valstybinių institucijų, kurie čia tvarką dabar įvedę ir sava šalis bus atgrasi būtent jos valdymo prasme, kaip elgiamasi su žmogumi, korupcine prasme ir pan.
Atsakyti

prieš naktį buvo nerealus. nereikėjo jokio masažisto, veidelio spa su adatėlių poveikiu padarė taip užtikrintai, kad net gerokai rožinis patapo biggrin.gifseniai tokio dalyko nejutau, kaifas
Papildyta:
jei kūnas labai liaunas, vaikiškas kone, tai gal ir nieko, o jei kūnas su rėmu, tai papų gerų reik, taip kad nepezėk čia ir neguosk savęs

nu jei stora, tai stora visur :D 

Geri papai-statūs, sveiki papai. rask tu natūralius gražius D ir tt Tešmenys, deja. Apie pensinio amžiaus papus jau nė nekalbu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 30, 14:03)

Montekrista jau penki metai vis sako - viskas! Dabar jau kai susitaupysiu - tkrai susidesiu papus.
Gi sakė, kad daugiau uzdirba uz diedą, tai ko vis dar be dirbtinų papų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 14:12

Bet tam turi priežasčių būti.  Aš suprantu rusų požiūrį. Nacionalizmas jų veikia, bet kas lietuviui turi nutikti, kad šlovintų sovietų okupaciją 🙈

erkė įpranta vsiką gauti, o kai reikia subinę pajudinti-katastrofa gi.

Plius LT neįsitvirtino, tai ir siunta. 

Atsakyti

And?

Jus sukišti i šiknaskylę visi.

As va dabar vaziuoju po pardes, man uzteko pasidaryti greitaji testa ir isisegti uzrasa, jog esu exempt ir maskes nesidesiu.

Viskas.. as laisvas zmogus, o tu esi šiknaskyleje.

aga, taip taip :D  ką tik duktrėčia atšaukė kelionę į Britaniją, baisiai jau ten geri pokyčiai pas jus :D

Atsakyti

Montekrista jau penki metai vis sako - viskas! Dabar jau kai susitaupysiu - tkrai susidesiu papus.
Gi sakė, kad daugiau uzdirba uz diedą, tai ko vis dar be dirbtinų papų?

nes manieji geri :) Palauksiu dar 5 metus, jei jau tįs, tai ir susidėsiu į savo C, ne didesnius. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 13:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72902691" data-time="1638273032"><div><p>Lutuke, o tu lietuvė?</p></div></blockquote><p>Ne, ji raudona lerva. nenusipelno būti vadinama lietuve. </p>

biggrin.gif biggrin.gif cia yra teletabiška kasdieninė nuotaika

A i vė migrena, amžinas ligoni?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 30, 14:04)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72902694" data-time="1638273408"> Ne, ji raudona lerva. nenusipelno būti vadinama lietuve. </blockquote> Bet tam turi priežasčių būti.  Aš suprantu rusų požiūrį. Nacionalizmas jų veikia, bet kas lietuviui turi nutikti, kad šlovintų sovietų okupaciją 🙈

O ka rusai okupacijoje gyveno geriau? Vienodai maždaug gi visi.
Ne taip ir mažai:
"...35 procentai Lietuvos gyventojų mano, kad sovietinis laikotarpis Lietuvai davė daugiau naudos nei žalos, rodo VPAI tyrimas, jo autoriai įspėja, kad tokia..."
Atsakyti