Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

O aš kalbejau apie MK, ji berods 50m. Planuoja. Ir visada norėjo. Ar krūtų operacija, antakiu piešimas, sporto klubas tai nuolatinis tobulinimas?

Darysiun jei reikės. mano akimis.

Sportas yra būtinybė, požiūris į save, savęs puoselėjimas ir dėl sveikatos.

Žinoma, galima ėsti, išplerti ir sakyti-o mane mylėt turi visokią.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 12 01, 15:26)
As tikiu ka mama man pasakojo.
Kai vokieciai vare rusu karo belaisvius tai elgesi, kaip su gyvuliais. Dar nese duonos. O juk rusai pradzioje pasidavinejo tikedamiesi, kad isvaduos nuo Stalino.
Po karo, kaii buvo toje pacioje vietoje vokieciu karo belaisviu stovykla, tai net vokieciai suorganizuodavo vokieciu dainu vakarus....
Aisku is to vieno pavyzdzio negalima daryti isvadu...
Dar... Paklauskit kas nutiko moterims kurias vokieciai isveze darbams i gamyklas...
paklausinekit dar gyvu giminiu

ir kas? nebeturiu jau ko paklausti...
as nezinau kiek tiesos, as netikrinau, bet skaiciau, kad buvo toks laiskas tarp kazkokiu naciu pareigunu, kad mes Rusijos nenugalesim, jei ju moteru dorove bus tokia auksta, cia po paimtu i nelaisve moteru apziuros, kad visos jaunos skaiscios...be to iki pirmo pasaulinio Rusija buvo maziausi isgerenti alko salis...

Vokieciu planas panasu issipilde...
Papildyta:
kazin kas baisiau ar ten patysusi krutine ar sitokia...jau nesneku apei itaka sveikatai...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 gruodžio 2021 - 15:37

nu žinoma, nėra jokio skirtumo tarp plastikos iš durnumo ir plastikos siekiant susigrąžinti tai, kas buvo. Anei jokio.

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/c6fe72c46dab2ccef932b6757214066a616.jpg]c6fe72c46dab2ccef932b6757214066a616.jpg[/URL]

nes natūralumas...svarbiausia.

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/aa19464c35f8c949c9d0b56c49b65b95339.jpg]aa19464c35f8c949c9d0b56c49b65b95339.jpg[/URL]

dar viena neteisingai žindžiusi ir nešiojusi, nemylėjo savęs, kad operavosi...O vyras bjaurybė, matyt, nebuvo sužavėtas pirmuoju variantu...

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/f5456f22025355a31aff41eeebff328d18.jpg]f5456f22025355a31aff41eeebff328d18.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 12 01, 12:07)
Be komentarų...
Aš laikau save labai kantria, bet tai jau viršija mano kantrybės ribas

Ar imanoma su tokiu sutverimu susikalbeti...
Gyvena motera paraleliniam pasaulyje. Nuosavos gimtines istorijos nezino. O rasliavos, o putu drabstymo, per akis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 01, 15:27)
kas idomiausia visos diktaturos baisiosios prasidejo nuo graziu kalbu apie laisves, valdziso rupesciu zmogumi, jo gerove....
Praeities nepakeisim, bet galetume neleisti vel taip atysitikti, bet mzones nemato,kad isiglai diktatura...kaip ir tad anemate, kas balsavo uz Hitleri, kas norejo socializmo irgi nemane, kad taip pasibaigs...

Todel tu papais guliesi uz putlerio ir lukosenko represinius rezimus.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 01, 14:22)
<p>Lutuke, aš nepažįstu žmonių, kurie nesmerktų Hitlerio, bet kalba eina apie tai kas labiau pakenkė Lietuvos žmonėms ir mūsų šaliai. Ir tai tikrai nebuvo vokiečiai. </p>

Mano mamai vokietis padovanojo zalia piestuka mirksiukas.gif
O ateje rusai, isverte visus namus ieskodami samagono. rado siklainyje uzpilta rupuze, prie akiu skysti ismauke.
Atsakyti

nu žinoma, nėra jokio skirtumo tarp plastikos iš durnumo ir plastikos siekiant susigrąžinti tai, kas buvo. Anei jokio.

Nedaejo iki siol, tai jau ir nebedaeis. :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 01, 15:50)
<p>nu žinoma, nėra jokio skirtumo tarp plastikos iš durnumo ir plastikos siekiant susigrąžinti tai, kas buvo. Anei jokio.</p>

zinoma yra, kaip yra ir skirtumas tarp krutu po zindymo ir kitu durnumu ar ligu, sutrikimu...
Atsakyti

Nedaejo iki siol, tai jau ir nebedaeis. :)

su ja niekas nesikalba,. kitaip žinotų, kad oi visko būna po tų gimdymų ir žindymų. Nežinau, kokiam vakuume reikia gyventi, kad nežinotum, jog tokių moterų, kaip foto įkėliau, yra begalė. begalė.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 01, 15:54)
dar viena neteisingai žindžiusi ir nešiojusi, nemylėjo savęs, kad operavosi...O vyras bjaurybė, matyt, nebuvo sužavėtas pirmuoju variantu...</p>

is kur zinai, aks tai moteriai buvo?

bet teksto surpatimas pas tave tai doh.gif seskis 2

Ne operuotis blogai, o operuotis del to, kad vyras neziures ar pati saves nemyles... mirksiukas.gif
Atsakyti

is kur zinai, aks tai moteriai buvo?

bet teksto surpatimas pas tave tai doh.gifseskis 2

Ne operuotis blogai, o operuotis del to, kad vyras neziures ar pati saves nemyles... mirksiukas.gif

ak jau šitaip :D

nu kad ir dėl vyro-iš šių nuotraukų manai, kad čia gražu? Į save žiūrėti tokią va gražu būtų? Save reikia mylėti, o tai reiškia-rūpintis ir protu, ir kūnu. Sveikata. Ir jei medicina suteikia galimybes tai pasilengvinti-why not?

Atsakyti