Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 12 01, 23:52)
VAidenasi, cia jau mano ideja?
OK. Davai rink faktus, skelbk Niurbergo teisma. Tave gi dulkinu maisu itariu litovcaii tai tikrai trenke, prasyk kompensacijos.

ne tavo? tikrai neatsimeni?
QUOTE(Moonte @ 2021 12 01, 22:30)
Tai normali praktika, kai agresorius atgailauja. Vokietija net moka ismokas uz per kara padaryta zala.
VA sovietai, vengia atgailos, jaunekalbu apie zalos atlyginima respublikom ir tautom, kurias ankesavo. O dabar Kryme vyksta masinis Krymo totoriu genocidas.

apie ka tu cia vel?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 01, 23:59)
ne tavo? tikrai neatsimeni?
apie ka tu cia vel?

Tikrai.

Apie ta pati. Apie istremtas i Sibira lietuviu, kitu respubliku gyventoju seimas su mazameciais vaikais. Apie nukankintus, represuotus Krymo totorius ir vel dabar jau Pulerio valdzios represuojamus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gruodžio 2021 - 00:04
QUOTE(Moonte @ 2021 12 01, 23:58)
O man pagarba ir pasitikejimas zmogaus padorumu, neatsiejama.

As? Kol kas ditirambus giedi tik tu sau.

Kare zudoma, karas aplamai nesaziningas. Zmones gina savo tevyne, zmogus zudo zmogu, ir tuo metu morale tai pateisina, savygina, savo salies, tautos ginimas. Cia agresoriai kalti, kad nesaugodami savo cilivliu rizikuoja jais.

Ne aukos ir ju kiekis parodo amoralumo fakto, o agresijos saltinis ir intencijos.

Agresorius nesa atsakomybe uz pasekmes. Elementaru, kritiskai mastanciam zmogui  mirksiukas.gif

tai sakai jei zmogus suklysta, jis tampa nepadorus? blink.gif blink.gif blink.gif
del to taip bijai suklysti? unsure.gif

nesikuklink, man taves kaip iki menulio toje sferoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kare zudomi civilniai vadinami karo nusiklaitmu. niekas nepateisina civiliu mirciu.

rimtai? tipo issudyti del graziu tikslu galima ?pvz dabar isaudyti nesiskeipyjancius, jie gi tautos priesai?

nebent tavo ligotoje fantaizjoje...o pasualyje egzistuja net karo teise...O logika butu tokia, tave gatveje uzpuola koks manjakas, o tu nueini ir iszudai jo seima, ir anot taves tu nekalta uz savo zudymus, bet teisma stave nuteistu uz tycine zmozgudyste, vajei nuzudytum uzpuolika gal butu traktuota kaip savigyna jauti skirtuma?... unsure.gif
as ritmai negalvaojau kad tau ant tiek nesigaudai nei teiseje, nei moraleje, nei logikoje... sugebi sukurti protingesnio zmogaus vaizda...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 01, 23:55)

Bзаимно.
Tai sakai su rusakalbiais nebuvo kontaktu mirksiukas.gif

O po viso sito, prsides spiegiiiimas MEEEEEEElage.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 12 02, 00:03)
Tikrai.

Apie ta pati. Apie istremtas i Sibira lietuviu, kitu respubliku gyventoju seimas su mazameciais vaikais. Apie nukankintus, represuotus  Krymo totorius ir vel dabar jau Pulerio valdzios represuojamus.

ja ukazkaip vsiai susipainiojai mooonte, gal is naujo pasiskaityk savo zinutes ?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 12 02, 00:09)
Bзаимно.
Tai sakai su rusakalbiais nebuvo kontaktu  mirksiukas.gif

O po viso sito, prsides spiegiiiimas MEEEEEEElage.

alio moonte kveicia zeme biggrin.gif
sakiau, kad baigusi mokyklos laikais gerai mokejau rusu kalba, skaityti, rasyti, suprasti pvz kinus,
O atvaziavusi i Airija jau 20 m bendrauju gyvai su rusais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 02, 00:08)
tai sakai jei zmogus suklysta, jis tampa nepadorus?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
del to taip bijai suklysti?  unsure.gif

nesikuklink, man taves kaip iki menulio toje sferoje  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kare zudomi civilniai vadinami karo nusiklaitmu. niekas nepateisina civiliu mirciu.

rimtai? tipo issudyti del graziu tikslu galima ?pvz dabar isaudyti nesiskeipyjancius, jie gi tautos priesai?

nebent tavo ligotoje fantaizjoje...o pasualyje egzistuja net karo teise...O logika butu tokia, tave gatveje uzpuola koks manjakas, o tu nueini ir iszudai jo seima, ir anot taves tu nekalta uz savo zudymus, bet teisma stave nuteistu uz tycine zmozgudyste, vajei nuzudytum uzpuolika gal butu traktuota kaip savigyna jauti skirtuma?... unsure.gif
as ritmai negalvaojau kad tau ant tiek nesigaudai nei teiseje, nei moraleje, nei logikoje... sugebi sukurti protingesnio zmogaus vaizda...

Cia as taip sakiau? AR tu cia su tau budingu gilumu ismastei? Jei tau nesuprantamos tavo interpretacijos, prie ko cia as ir is lempos istrauktos tavo fobijos? Bent jau, atsakymo butum palaukus. O dabar kokia prasme atsakineti, kai tuo parodei, kad tau jis pofig. Zybek savo izvalgomis, man negaila. Tik neaiskink kad as pasiklydau,kai tu grybauji.

Tevines ginimas, tai ne grazus tikslas, tai visuomenes isgyvenimo pagrindas, PAREIGA, CIA PANASU, KAIP MOTINA GINA SAVO VAIKUS, AR VAIKAI GINA SAVO MOTINA. Jei visuomene nemokes apginti savo salies-teritorijos, ji bus pavergta, is jos bus atimtos teises. Ji bus pasmerkta isnykti. Tu geriausias pavizdys, jei esi lietuve, ka daro salies aneksija is zmoniu. Jie pranranda savo savasti, poreiki ginti savo tauta, sali. Susitaptina su agresoriumi ir jo vertybemis. Gimtine, tauta, jiems nebera vertybe, jie meldziasi svetimiems Dievams (tai alegorija). Kuo ilgesnis laiko tarpas tuo didesnis procentas zmoniu asimiliuosis su agresoriumi.

Bet tu, nesuprasi to mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 02, 00:12)
ja ukazkaip vsiai susipainiojai mooonte, gal is naujo pasiskaityk savo zinutes ?
Papildyta:

alio moonte kveicia zeme biggrin.gif
sakiau, kad baigusi mokyklos laikais gerai mokejau rusu kalba, skaityti, rasyti, suprasti pvz kinus,
O atvaziavusi i Airija jau 20 m bendrauju gyvai su rusais  mirksiukas.gif

Prie ko cia mano zinutes? Kaltink tik savo gilu izvalguma ir lakia vaizduote. BEt gi tau budinga savo kliedesius brukti kitam. TAigi zybek toliau, negaila.

Abejoju GERU MOKEJIMU, bet tu ir lietuviu nemoki. Mano sakiniu sandara neideli, nes esu daugiakalbe ir turiu sutrikima, tu gi man priesingyyybe. O tavo rasyti sakinukai, irgi sudaryti, ne kaip lietuves rasyti. Uzbegant uz akiu, as irgi turiu problemas, bet tuo ir nesigiriu, kaip tu mirksiukas.gif
Tik nereikia teisintis gyvenimu Airijoje. VA burba, su visa mano nemeile jai, be jos sakiniai ir rasymo stilius rodo, kad ji lietuve, bent jau, kad si kaba jai gimta, puikiai zino rusu kalba, barbarizmus naudoja taikliai, vietoje ir dazniausiai teisingai parasytus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gruodžio 2021 - 00:40

na nenusveria, bet pokyciai buvo i gera, kas kaltas, kad jus viska sugriovet?

Darbas ant saves nera tik verslumas, tai ir amatai, tai nebuvo draudziama. o va pirkimas ir pardavimas brangiau na menka dorybe ir geris zmonem...

Raudona šlykšti lerva, KODĖL Į AIRĘ EMIGRAVAI, O NE Į MYLIMĄ RASIEJĄ?

Atsakyti

Tai ir dabar pilna kirpėjų su aukštuoju, pažįstu vizaziste, kurį baigusi universitetą.

Nubir Lutukė su aukštuoju, o ar kas patikėtų? Bet va, turi diplomą. Teologijos, bet vistiek aukštasis.

Atsakyti

Nemeilė Lietuvai emigrantų tarpė nėr retas reiškinys, o rusų propaganda labai įtaigi. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 02, 11:21)
<p>Nemeilė Lietuvai emigrantų tarpė nėr retas reiškinys, o rusų propaganda labai įtaigi. </p>

pagrisi ar tik perasai sukius is delfio? bigsmile.gif
Atsakyti

pagrisi ar tik perasai sukius is delfio? bigsmile.gif

Žolė dažniausiai žalia, o sniegas baltas.

Pagrįsti?

Atsakyti

Aišku minty turiu dabartinius emigrantus

Atsakyti