Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Ci aka anksciau aptarinejom:
Gerbiami jaunuoliai ir jaunuolės, apsiženijot – darykit vaiką. Jeigu 5 metus vaiko nekuriat, moteriškės, jūsų krūtys tikrai suvėžės. Ne viena pseudošeima iš mano kabineto išėjo raudodama, kad ji daugiau negalės turėti vaikų. Tie žmonės, kurie vedę gimdo, kuria, be galo retai suserga, nebent iki vestuvių būna navikas. Susituokėt – gimdykit nors vieną vaiką, nes organizmas po to ne taip piktai reaguoja. Gamtoje mes sutverti kurti vaikus. Vyrams su amžiumi yra prostatos navikas

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...me-veziu-565757

QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 05, 14:23)
Skirstomi tie žmonės. Nu vat vairuoti kažkodėl neduoda be vairuotojo pažymėjimo, dirbti tam tikrų darbų be tam tikro išsilavinimo. Negali žmonės kažko daryti dėl permažo amžiaus, civilinės atsakomybės draudimas irgi kainuoja skirtingai dėl amžiaus.</p>

Cia biski ne tas ar ne? tu rimtai priligyni diskriminacija pvz del religijos, su reikalavimu issilavinimo tam tikro atitnikamiem darbam? Rimtai reikia paaiskinmo, kaip sitie dalykai visiskai ne is tos operos?
ar tu visgi pateisini diskriminacija, del tavo ivardintu dalyku? Galime nuo sio, neileisit pvz muslulmonu i maximas, ar netikinciu i kavines? pvz teisinga butu, kad reiktu kriksto dokumentu, kad nueiti nusipirkti maisto, kaip tau ideja? bigsmile.gif

tu is vis skirti taisykles del kas galima ir kas ne rysium su amzium, issilvainimu, ziniom ir diskriminacija del kuno isvaizdos ar isitikinimu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gruodžio 2021 - 14:40

O gal tam, kad duotum? biggrin.gif

Tai tada rašytų až.

Čia noras parodyt jums kokia aš "išties" esu. 

Atsakyti

Ci aka anksciau aptarinejom:
Gerbiami jaunuoliai ir jaunuolės, apsiženijot – darykit vaiką. Jeigu 5 metus vaiko nekuriat, moteriškės, jūsų krūtys tikrai suvėžės. Ne viena pseudošeima iš mano kabineto išėjo raudodama, kad ji daugiau negalės turėti vaikų. Tie žmonės, kurie vedę gimdo, kuria, be galo retai suserga, nebent iki vestuvių būna navikas. Susituokėt – gimdykit nors vieną vaiką, nes organizmas po to ne taip piktai reaguoja. Gamtoje mes sutverti kurti vaikus. Vyrams su amžiumi yra prostatos navikas

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...me-veziu-565757

Cia biski ne tas ar ne? tu rimtai priligyni diskriminacija pvz del religijos, su reikalavimu issilavinimo tam tikro atitnikamiem darbam? Rimtai reikia paaiskinmo, kaip sitie dalykai visiskai ne is tos operos?
ar tu visgi pateisini diskriminacija, del tavo ivardintu dalyku? Galime nuo sio, neileisit pvz muslulmonu i maximas, ar netikinciu i kavines? pvz teisinga butu, kad reiktu kriksto dokumentu, kad nueiti nusipirkti maisto, kaip tau ideja? bigsmile.gif

tu is vis skirti taisykles del kas galima ir kas ne rysium su amzium, issilvainimu, ziniom ir diskriminacija del kuno isvaizdos ar isitikinimu? unsure.gif

Lutuke yra kažkokios tiesos pirmoj daly tavo posto. Pvz.aš jaučiau, kad organizmas reikalauja vaiko. Būdavo žiaurūs pms'ai ir lb.juntamos ovuliacijos. Man tada suėjo 27m. Pirmagimis kai gimė man buvo 28. 

Atsakyti

O dėl visų kitų dalykų.... GP, skiepų, politikos ir kitų velnIų, tai nerašyt nepažadu, bet ėstis tai nesinori. 

Žmonės turi teisę skirtingai galvoti iki tas neprieštarauja įstatymams...

O ir šventės artėja   :newyear:  :santa: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 05, 15:39)

Cia biski ne tas ar ne? tu rimtai priligyni diskriminacija pvz del religijos, su reikalavimu issilavinimo tam tikro atitnikamiem darbam?

O tai ką skiepas lygu religijai? Nu gal. Antivakseriai turi savus dievus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 05, 15:41)
O tai ką skiepas lygu religijai? Nu gal. Antivakseriai turi savus dievus biggrin.gif

skiepas nelygu religijai, bet ar skiepytis ar ne priklauso nuo zmogaus paziuriu, kai kuriuos religijos ar zmones nepritaria naudojimui abortuotu kudykiu pvz skiepam ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti

skiepas nelygu religijai, bet ar skiepytis ar ne priklauso nuo zmogaus paziuriu, kai kuriuos religijos ar zmones nepritaria naudojimui abortuotu kudykiu pvz skiepam ir t.t. mirksiukas.gif

Tai vat tom rnmr nereik jokių kūdikių, jokių beržionių virusų ir pnš

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 05, 17:38)
Tai vat tom rnmr nereik jokių kūdikių, jokių beržionių virusų ir pnš</p>

Nu bet jie TIKI:D . Man tai čia baisiau, nei buvo tikėjimas į mergaYtę. Kažkada su kolegėm šnekėjom, tai iš pažįstamų, visi kurie tikėjo mergaaYtę, tai dabar irgi tiki, kad viskas nupirkta ir kad skiepai tai ne skiepai, o marmalas, į kurį sudėtas viso pasaulio blogis. Žo, klanai nedingo.
Atsakyti

Nu bet jie TIKI:D . Man tai čia baisiau, nei buvo tikėjimas į mergaYtę. Kažkada su kolegėm šnekėjom, tai iš pažįstamų, visi kurie tikėjo mergaaYtę, tai dabar irgi tiki, kad viskas nupirkta ir kad skiepai tai ne skiepai, o marmalas, į kurį sudėtas viso pasaulio blogis. Žo, klanai nedingo.

Žmonės turi polinkį mistifikioti pasaulį ypač kai stinga žinių ir informacijos. 

O dažnai viskas yra daug paprasčiau. 

Kar ir tie patys skiepų šalutiniai tai paprastai yra tik normali organizmo reakcija (antikūnių susidarymo procesai) arba ne visai normali (alerginė reakcija). 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 05, 18:00)
Žmonės turi polinkį mistifikioti pasaulį ypač kai stinga žinių ir informacijos. </p><p>O dažnai viskas yra daug paprasčiau. </p><p></p><p>Kar ir tie patys skiepų šalutiniai tai paprastai yra tik normali organizmo reakcija (antikūnių susidarymo procesai) arba ne visai normali (alerginė reakcija). </p>

Būtent. Ir daug neigiamos įtakos daro media, socialinai tinklai, žmonės suranda dievus, kuriais įtiki. Man blogiau buvo po erkinio encefalito skiepo, nei po koroninio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 05, 15:18)
Lutuke yra kažkokios tiesos pirmoj daly tavo posto. Pvz.aš jaučiau, kad organizmas reikalauja vaiko. Būdavo žiaurūs pms'ai ir lb.juntamos ovuliacijos. Man tada suėjo 27m. Pirmagimis kai gimė man buvo 28.

cia Ruolia fitoterapiautas taip teigia, pamaniau idomios mintys...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 05, 16:38)
Tai vat tom rnmr nereik jokių kūdikių, jokių beržionių virusų ir pnš</p>

cia buvo tik pvz isitikinimu, ju glai buti daug, kad ir elementarus, man nereikia vakcinu. Tai zmogaus teisese irasyta, mes kol kas dar galim daryti su savo kunu ka norim, ir bent neturetu del to diskriminuoti.

ir dar kol kas nezinom nei pilnos sudeties butent tu vakcinu, nei veikimo, gi dokumentus paprasyta uzslaptinti 55m. Dar galiu suprasti suvarzymus pvz del zmoniu skaiciaus renginyje, kelionu , na man kvaila bet tiek to, bet neleisti i darba ar studijas, jau cia yra diskriminacija.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 05, 16:45)

Kuo blogiau nei tikejimas i skaicia mergaite, pagimdziusia sunu? Bet matai, kad visgi zmogaus teises egzistuoja, bent koks kas ir tokias galimybes leidzia, mums TIKETI, isivaizduoji? biggrin.gif ir dar zmogauis teisiu deklaracija teigia, ka dnegalima diskriminuoti zmogaus tikejimo pagridnu.

man pvz daug idoiotiskiau tikejimas, kad skiepas juos isgelbes ir ka dabar mustis mums, kas teisus ar gal leisti tiketi kuom norim?

na pvz man nereikia to marmalo, tu nori skiepykis, ar kas tau trukdau? ci akaip butu atvirkstinis tau pvz istatymas niekas negali skiepytis, kas pasikiepys negales dirbti ar studijuoti, normalu butu?
siap viena privati Jav mokykla ir pasake savo mokytojom, kas skeipysis, kitais metais neteks kontraktu...norrmalu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 05, 18:17)

1,na pvz man nereikia to marmalo, tu nori skiepykis, ar kas tau trukdau? 2.ci akaip butu atvirkstinis tau pvz istatymas niekas negali skiepytis, kas pasikiepys negales dirbti ar studijuoti, normalu butu?
3.siap viena privati Jav mokykla ir pasake savo mokytojom, kas skeipysis, kitais metais neteks kontraktu...norrmalu?

O aš tau trukdau nesiskiepyti? Nesiskiepyk, bet nereikalaukuk to, ką gauna kiti, atlikę pareigą, jei ne dėl savęs, tai dėl senų tėvų, kaimynų.
Nu bet dabar perskaityk kokią nesąmonę parašei. Kas gi skiepytųsi, jei tai būtų betikslis dalykas. Galvoji kiti čia patenkinti, kad ta korona užėjo ir labai patinka tie skiepai. Tiesiok kaifuojam besibadydami ax.gif
3. Kas skepysis, tas neteks kontraktų? Tipo antivakserių mokykla? Čia geras, įmesk nuorodą.
Atsakyti