Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 12 08, 23:14)
Tikslai žino, jos sesuo su dukra atgulė tą patį vakarą kai apsilankė pas mamą, o tam išleistuvių vakarėly labai daug kas apsikrėtė, net jos sesuo antivakserė neneigia, kad pati apkrėtė, bet va gydytojai kalti, kad negydė, jokiu būdu ne ji biggrin.gif . Tu nori, kad į kovidinį skyrių artimuosius leistų? Kam tada tie daktarai su skafandrais ten vaikšto?

Mūsų nesėdi, užtat laiko sporto salei turi biggrin.gif . Tu kai sėdi čia parom, tai apie sporto klubą nei pagalvot neturi kada. Ar vyrai negali savo laisvalaikio turėti, turi tik arti?

dar karta, nei viena liga nepasireiskia ta pati vakara , visada yra inkubacinis laikotarpis.
su covidu stai:
On average it takes 5–6 days from when someone is infected with the virus for symptoms to show, however it can take up to 14 days.
https://www.who.int/...virus#tab=tab_1
Tai jei jos susirgo ta vakara, vadinasi reikia ziureti su kuo kontaktavo nuo 1-2 savaiciu atgal. Nei sesuo negali zinoti to, nesvarbu, kad ji neneigia, gal irgi truksta ziniu, kaip ir tau. Yra is tikro sunku atrasti, kas per 2 savaiciu laikotarpi kur uzkrete. Airijoe yra tokia app covid tracker, kai zmones registurojasi, paskui ateina praneismas, jei jis buvo kartu su kokiu zmogum parduotuveje, kuris galejo uzkresti, bet ir tai tik spejimai. Todle tokie konkretus aiskinimai, kad tik nuo to zmogaus uzsikrete, rodo tik nesusivokima visai virusuose ir ligose...

ir ko ne? O jei pasiskiepyje, jei pasiraso sutikimus, irgi gali vaikscioti su tais skafandrais, jei vakcinos nesaugo, turi logiska paaiskinima, kodel negalima? Juk savanorius kviete, tai kodel neleisti artimuju, girdejau, nei tevu prie vaiku neleidzia, KODEL?

Susikaupk, nesibalskyk, kalbam apie vyrus ir apie sporto kluba, ne apie mane. Tavo vyras eina i sporto kluba? nemanai, kad sporto klube ariama, o nesiilsima? ar tavo vyras ten nueina ant suoliuko pasedeti?

O jei taip idomu as, tai turejau metini abonementa, bet man asmeniskai geriau joga arba bent pilates. Sporto klubas idomu nebent del baseino, bet ne del treniruokliu, bet cia man, kiekvienas individualus ir niekur nesakiau, kad kazkas ten eiti negali. issiskaityk apie ka snekam, nes keistai, ne i tema argumentuoji.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 08, 23:31)
Gali, tikrai gali, bet tik ne tie, kurie uzdirba maziau uz savo žmonas. Kokia gėda.

Butent 4u.gif gerai jei seima aprupinta, bet jei nedaug uzdirba, paskui eina treniruoklius kilnoti, tai tikrai keista, geriau gal tada kokiu kroviku padirbti, ta pati veikla ir pinigeliai i seima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 gruodžio 2021 - 10:31
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 10:28)
Juk savanorius kviete, tai kodel neleisti artimuju, girdejau, nei tevu prie vaiku neleidzia, KODEL?

matomai, kad didesnė mirčių statistika būtų ir pinigėlius iš EU pasiurbtų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 09, 10:34)
matomai, kad didesnė mirčių statistika būtų ir pinigėlius iš EU pasiurbtų

va butent, jei jau taip trukst adarbuotoju ir pvz svarbu, kad zmogus gertu kuo daugiau skysciu, arbatu jei ne reanimacijoje, nu tai ka ten seseles suziures, kodel neleidzia artimiesiem, yra gi persirgusiu ir pasiskeipyjusiu, tai ko ne?
ir savanoriai daug kas dalinosi patirtim, kad nelabai kas ten nori juos priimti, nor stiek verkia, kad nera zmoniu, vel kazin kodel?
Atsakyti

Na mes geras pavyzys.
SU draugais nebendraujam realiai, as dirbu 100 proc nuotoliniu, MB nedirba, i pramogas nevaikstom.

Bet i parduotuve reikia nueiti. Karta uztrenkiaua raktus automobilyje, tai teko taksi imti.
Uzsikimso kanalizacija centrine bute (ne buto) tai buvo ateje is butu ukio.
Nu ir uzkrete.

O tie kurie gyvena kur miske,is atsargu, tai tokiu vienetai
Papildyta:

Cia vakcinos poveikis... Neprotauji nematai nesupranti...

Anksciau nebuvai tokia teletabe, kaip po skiepu tapai.

As mastau ,kad tas virusas buvo ir anksciau.Pagal tyrimus is kanlizacijos ,tik jis buvo neagresyvus ir neistirtas o kai istyre atrado. Buvo vienais metais kazkokia liga kad mire europej -tipo nuo agurku ispanisku 😂 niekas nevalge agurku .

Ti kad skiepyti suserga serga 

Atsakyti

Suaugę žmonės, mylintys save, randa laiko sau. 

Atsakyti

Mb kasryt keliasi anksčiau ir mankštinasi (apart savaitgalių). Kitaip net neįsivaizduoja. Jam būtina

Atsakyti

Mes mėgstam grupines treniruotes , po jų dažnai paplaukiot, pasipirtint, gėris

Atsakyti

Mes mėgstam grupines treniruotes , po jų dažnai paplaukiot, pasipirtint, gėris

Aišku gėris, bet vat su laiku.

Man tai reik nugarai pratimų, o namie kaip namie.... 

Išvis reiktų pavaikščiot pas kinezoterapeutą.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 09, 11:00)
Man tai reik nugarai pratimų, o namie kaip namie.... Išvis reiktų pavaikščiot pas kinezoterapeutą.

man joga laabai padejo su nnugara, nes darbas sedimas, skaudedavo kakla, nugara, tai metai po jogos beveik nieko nmebejauciu. Yin joga konrkeciai, labai gerai istampo visus raumenis, na ir kartas vinyasa.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 11:06)
man joga laabai padejo su nnugara, nes darbas sedimas, skaudedavo kakla, nugara, tai metai po jogos beveik nieko nmebejauciu. Yin joga konrkeciai, labai gerai istampo visus raumenis, na ir kartas vinyasa.

taip, ji man irgi mylimiausia, neskaitant kontaktinio sporto. O tempimo pratimai tai iš viso, aš jiems tarsi sutverta, lanksti esu
Atsakyti

Tai jojo. Tempimo pratimai yra svarbiausi nugarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 gruodžio 2021 - 11:22
Mano sportas tai lovoje persiversti nuo vieno shono ant kito.
Atsakyti