Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nemėgstu strakaliot😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 09, 21:45)
<p>Nemėgstu strakaliot😅</p>

Aš irgi nemėgau, kol nepabandžiau biggrin.gif . Pradžioj nieko nesigavo, galvojau mesiu, bet persilaužiau. Jei nuotaika bloga- pati ta vieta išsikraut. Išeini išsišiepus iki ausų biggrin.gif. Ir šlapia iki triusikų biggrin.gif . Kolorijų zumboj daugiau sudeginu, nei per kardio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 gruodžio 2021 - 21:03
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 20:20)
Berniukui 13, mergaitei 7.
Jus abu juos paliekate bbž kokiam laikui vienus.
Oi papultum tu man....

Kai man buvo 14 metu... tai as turejau chemijos laboratorija ir dariau cheminius eksperimentus. Paskui mama uzdraude, nes jos drauges sunu rado negyva tokioje laboratorijoje ir nenustate nuo ko jis nusinuodijo.
Chemijos reagentu buvo galima nusipirkti parduotuveje Reagentai, buvo Kaune Senamiestyje ir Vilniuje netoli stoties.
Atsakyti

Aš irgi nemėgau, kol nepabandžiau biggrin.gif. Pradžioj nieko nesigavo, galvojau mesiu, bet persilaužiau. Jei nuotaika bloga- pati ta vieta išsikraut. Išeini išsišiepus iki ausų biggrin.gif. Ir šlapia iki triusikų biggrin.gif. Kolorijų zumboj daugiau sudeginu, nei per kardio.

Nemėgstu kardio😅 

Bet reiks nueit bent sykį, reiks

Atsakyti
Montekrista.back O tau kas?
nieko tik diskutuojam

Montekrista.back Kiekviena turim tai, ko esam vertos 🤭
labai kenksminga mintis, turim, tai, ka susikuriam...

Montekrista.back Kokie maži? 🤣Kokios naktys? 😅
Lietuvoje iprasta mazus gana vaikus palikti vienus, tai mum kitaip atrodo.

Maja Di,Aišku, įdomiau SM ir fb sėdėt ir Lietuvą keikt ax.gif
Oiiii, negaliu. Merginų, kurios tik į raumenis žiūri biggrin.gif . Tik taip merginas galima pritraukti? Kaimas tu kaimas...

na tavo pomegiai man irgi neidomus biggrin.gif
as gi nesakiau, kad as taip galvoju biggrin.gif tu jei jau atsakineji idemiau skaityk mirksiukas.gif

Montekrista.back, Tau didžiausia tavo funkcija yra gimdos ir papų Kitiems ne.
Keista,vlai alkoholiko žmona pasakoja koks turi būt vyras;) bet tęsk, tęsk;)

man tai ziauru skaityti, kai tu taip supranta vaiku auginima tik...pampersai, papai ir gimda, ir viskas ? na tada nekeista, kad nenorejai priziureti vaiku... unsure.gif

matai as savo "aloholiku" labiau pasitikejau, nei tu savo sportuojanciu, nekeista tau? Gal jei maziau sportuotu ir daugiau maisu patampytu, ir pasitikejimas butu buves didesnis?

Montekrista.back A, tai reikia visad kartucarba niekad kartu? O mažamečiai čia iki kelių metų negali vieni pabūt be papo? 🤭
Airijoje iki 16m vakai negali buti vieni. Na zinoma niekas jau neziuri del tokiu dideliu, bet bent iki 13 stengiasi, kad butu kazkas is suaugusiu.
bet kaip suprantu tu pradejai ne pries metus sportuti? kada po vaiku gimimo grizai i sporto sale?

Amadėja*Aš žinau. Yra išvarža. Dariausi Kt, atlankiau reabilitaciją.
tada jau reikia specialiu pratimu.

Montekrista.backTai tu man pasakyk, koks įstatymas sako, kad negalima vaikų7,   8 ir 12, 13 metų palikti vienų kelioms valandoms smile.gif baisu tiesiog 😆😆 
Kur mano papai?????? 😈

LT neseniai ivede berods iki 6 negalima ar ne? nebuvo is vis limito... unsure.gif

-burbanti-, Berniukui 13, mergaitei 7.
Jus abu juos paliekate bbž kokiam laikui vienus.
Oi papultum tu man....

jo Airijoje jau galetu gauti perspejima... unsure.gif O Uk ir paimti galetu,kiek itariu?

Maja Di MB turi išsipirkęs, bet retai eina, nebent šeštadienį ištempiu, tai kol aš trenkėj, jis į salę nueina.
ir kazin kodel? bigsmile.gif

Montekrista.back,2021 12 09, 20:43]Vot nėsyk zumboj nebuvau😆 yra, o nebuvau
zumba man visiska nesamone biggrin.gif

Maja Di . Kolorijų zumboj daugiau sudeginu, nei per kardio.
sekso metu daugiausiai, tai kam kankintis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 gruodžio 2021 - 23:11
Labai geras straipsnis kuris atskleidzia fashistines ES uzkulisius

"Pavyzdžiui, Bulgarijoje vietinė COVID sertifikato versija pagerinti vakcinacijos rodiklių nepadeda, mat ji numato, kad nepasiskiepiję gyventojai, kurių organizme antikūnų yra daugiau nei 150 BAU/ml, gali lankytis prekybos centruose ar restoranuose. ES šaltiniai praėjusią savaitę portalui EURACTIV sakė, kad dabar besipriešinančios šalys galiausiai bus priverstos įvesti vienokio ar kitokio pobūdžio privalomą vakcinaciją, mat kitu atveju ES bendroji rinka patirs kritinį išmėginimą."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88911423

Isverciu jums... Nesvarbu ar jus turite imuniteta... Nesvarbu net ar turite antikuniu. Musu planas visus paskiepyt ir mums net neidomu ar bus virusas
Atsakyti

Naujiena, Airėj žmonės naktim sportuoja :D

Atsakyti

nelabai supratau, kur tas tavo pasitikėjimas vyru, Lutuke, Lakė, auginai vaikus viena, tada išvarė dirbt kuo toliau nuo namų, kad tik savaitgaliais grįžt-tempei viena viską. Iki šiol manai, kad vyrai neįgalūs pasirūpinti kūdikiu-tiesiog spindintis pasitikėjimas vyru.

O štai aš užtikrinta būdavau ir esu, kad vaikais pasirūpinta bus taip pat gerai, kaip tai darau aš. Ir nuo gimimo vaikus auginome KARTU. Tad kam kam, o tau apie vyrus patylėt.

Atsakyti

Košmarikai kaip miego nooooriu. Vyras blūdijo naktį, vaikas kosėjo. Nedavė miegot 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 gruodžio 2021 - 08:30

Košmarikai kaip miego nooooriu. Vyras blūdijo naktį, vaikas kosėjo. Nedavė miegot 😆

serga?

Oi pamenu tą amžiną neišsimiegojimo jausmą :D

Atsakyti

serga?

Oi pamenu tą amžiną neišsimiegojimo jausmą :D

Vėl kosti...Užkniso. 

Aš jau miegu. Gerą pusmetį. Iki tol prabudinėdavau, nors vaikas jau nebesikeldavo. Teko ir melatonino pavartot. Net rimtesnių vaistų buvau išsirašius, bet kažkaip savaime susitvarkė. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 23:55)

1.as gi nesakiau, kad as taip galvoju  biggrin.gif tu jei jau atsakineji idemiau skaityk 

2. Ir kazin kodel?  bigsmile.gif

3.sekso metu daugiausiai, tai kam kankintis? lotuliukas.gif

Oho kokią paklodę prirašei ant nakties vietoj sekso biggrin.gif . Atsakysiu tik į tai kur mane citavai:
1. Tu nesakei, kad taip galvoji, tu teigei, kad jie taip galvoja, o tai daug stipriau. Tavo žinojimas, kad kažkas kažką mano. Už save atsakinėk.
2. Todėl kad tingi. Visada lengviausia nusipirkti, o kai jau reikia nueiti prasideda... Aš irgi dažnai tingiu, bet kai nueinu, džiaugiuosi, kad nepatingėjau.
3. Aš tai nesikankinu, man tai pomėgis. O tau vien seksas likęs iš pramogų?
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 10, 09:29)
<p>Košmarikai kaip miego nooooriu. Vyras blūdijo naktį, vaikas kosėjo. Nedavė miegot 😆</p>

Sveikit 4u.gif . Ne kovidas? Vaikai neskiepyti?
Atsakyti