QUOTE(Maja Di @ 2021 12 14, 22:25)
Šimonytė paliko ministrus dirbti. Lietuvai, manau, geras sprendimas, bet suės dabar opozicija ir visokie marginalai. Aš jos vietoj būčiau spjovus į tą visą reikalą ir pati išėjus ramiai ant kėdutės pasėdėt.
Nepavydėtina padėtis 
. Aš jau galvojau kas Landsbergį pakeis, galvojau bus jo vietoj Arnoldas Pranckevičius

, man jis už Gabrielių ir protingesnis atrodo

Bent Landsbergį beveik garantuota buvau kad atstaydins

ka as sakiau, jie nagais ragais isikibe i tuo savo postus, tikrai neatsistatydins, melage ta jusu simonyte, ka padarysi, as tai nieko kito ir nesitikejau, bet del jusu gaila, kad nuvyle, ar viski pateisinat melus savo kumyru?
nebejuokink , i kokia padeti atsitojo tokioj ir yra...
Papildyta:
Kas cia tokia prisikele teletabe, bobute mazu?
Uzvestu mastanciu zmoniu i foruma, butu su kuo pasneketi, o dabar....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 12 14, 21:18)
1. Taip, dauguma zmoniu yra buki, nesugea suprasti elementariu dalyku, nesugeba kritiskai ir logishkai mastyti. Ir matematika sekasi nedaugeliui
2. Besmegeniams neprieinami dalykai, kurie yra oficialiai publikuoti ir isplatinti. Ns besmmegeniai neturi proto juos suvokti.
Geriausias pavyzdys, kai buvo pradinis virusas ir vakcina jam sukurta,kur dvi dozes turejo apsaugot amziams. Taip buvo teigiamas ir ta vakcina ttikrai gerai veike pries originalu varianta.
Bet KAZKODEL uzpirko po 8 dozes ir durneliams nedaeina, kad tai BUVO AFERA. JIEMS MELAVO.
Kaa melavo - nezinome, bet kiekvienas su keliais gramais smegenu mato nagla mela.
Jus nematot.
Jus negalis paskaiciuot mitingumo paprastais aritmetiniais veiksmais nes jus, DAUGUMA, yra per BUKI isttatyti i formule reikalingas skaicius.
Tas pats juk vyko ir mokyklose... Dauguma buku
3. Va del to kas gyvas liks tai dar neaisku, ir neaisku ar like gyvi jus nepavydesit mirusiems. Dar neaisku
Teeletabiai, daugiau nieko neepridesi
As rimtai nesuprantu, kaip zmonem tokie akivaizdus dalykai nedaeina? tipo planavo kad 10 milijonu panegeliu atbegs i Lietuva?
Man idomu kiek zmoniu paaukojo, del viso paranojos kelimo...
atvirai jau saizningi medikai , mosklinkai sako, kad visiskas briedas, kas daroma dabar visos kaukes skiepai vaikam ir t.t.
https://www.youtube......oraryAccount)