Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 12 15, 20:47)

Oooo...cia jau diagnozė...
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 15, 20:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72908832" data-time="1639593646"><div><p>Oi, dabar tu individualiu imoniu ir ju virsininku tai kaip prišikta. Daugelis is ju kaip buvo samdomi darbuotojai, taip ir liko, imones susikure tik, kad maziau mokesciu moketi reiktu.

</p></div></blockquote><p>jo, as toks-samdomas, siandien ten rytoj-laisvas
</p><p>savo verslo neturiu ir tureti nenoriu net jei galimybes tureciau
</p>

Nei tu pirmas, nei tu paskutinis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 gruodžio 2021 - 20:55
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 15, 20:41)
o as sakau, kad mano, mano pranas, mano birute, mano sandelininkas, nematau cia kriminalo jokio
supratau, i kuria puse lenki, bet nepataikei absoliuciai
didzioji dobiliuku psichologe biggrin.gif

Nezinau, ka tu ten supratai, bet man tokie dalykai nepriimtini.

As suprantu, kad Lietuvoje daug kas tame problemu nemato, as buvau sakykim nustebusi, del to kaip virsinkeliai, bosai ir t.t. bendrauja su darbuotojais Lietuvoje. unsure.gif

Na o cia forume labai gerai atskleidzia asmenybes, mano doh.gif dar vienas us panaberija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 15, 21:48)
Oooo...cia jau diagnozė...

Taip. Klausimas kieno?

Tai sutariam, Burbe, daugiau, tavo nesąmonių apie neįgalaus žmogaus kūną viešoj erdvėj nebus? Ties tuo ir baigiu. Kol kas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 15, 21:05)
Labai daug apie Airija rasua, gal skaitai kas 10 mano posta? O jei kazko nesupranti galima pasitiklsinti, klausti, o ne teigti ar ne?

O Lietuvoje tyrimais patirtinu laboratorijose ar buvo? butent gripo atveju ar tik siaip nueini su temperatura, padaro kraujo tyrima, ir covido, jei ne covidas tai gripas ?

Na jau, apie Airija tavo max 10 proc rašymo. Be to čia lietuviškas forumas ir jei ne apie Lietuvą rašai tai taip ir pasakyk biggrin.gif . Bet, manau, ir Airijoj buvo fiksuota gripo atvejų ax.gif .
Tai aišku, gripas tyrimais patvirtinamas. Priešingu atveju fiksuojama ŪVKTI (ūmi viršutinių kvėpavimo takų infekcija), jų tik 2 kartus mažiau nei prieš metus fiksuota. Žinant, kad mokyklos nedirbo, logiški skaičiai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 12 15, 20:50)
Taip. Klausimas kieno?

Tai sutariam, Burbe, daugiau, tavo nesąmonių apie neįgalaus žmogaus kūną viešoj erdvėj nebus? Ties tuo ir baigiu. Kol kas.

ir vel laido ritere atsigavus ? lotuliukas.gif

siaip ir nebuvo, tik tavo nuolaitnia grasinimai zinok jau gailus darosi...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 gruodžio 2021 - 20:54
QUOTE(paštininkė @ 2021 12 15, 20:50)
Taip. Klausimas kieno?

Malvina, ko tu cia prilipai prie manes? Paverkti? Tik jau ne ant mano peties. Ne...ne biggrin.gif , ieskok kito personazo, is kurio galetum siurbti emergija. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 12 15, 20:52)

Kas cia tau daros? Vaivorykstes akyse?

Vsio, as varau savo senus kaulus i vonią pamirkyti. Nenusišnekėkit cia daug siandien, nes rytoj bus gėda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 gruodžio 2021 - 20:55
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 15, 21:54)
Kas cia tau daros? Vaivorykstes akyse?

Tavęs gailiu... Gerai, iki.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 15, 20:51)
Na jau, apie Airija tavo max 10 proc rašymo. Be to čia lietuviškas forumas ir jei ne apie Lietuvą rašai tai taip ir pasakyk biggrin.gif . Bet, manau, ir Airijoj buvo fiksuota gripo atvejų ax.gif .
Tai aišku, gripas tyrimais patvirtinamas. Priešingu atveju fiksuojama ŪVKTI (ūmi viršutinių kvėpavimo takų infekcija), jų tik 2 kartus mažiau nei prieš metus fiksuota. Žinant, kad mokyklos nedirbo, logiški skaičiai.

na sakau, kad kas 10 mano zinute skaitai, gi idejau nuoroda is oficialiu slaitniu, kad nebuvo neivieno atvejo uzfiksuota.
cia forumas tik lietuviu klaba, rasom apie viska, visos temos susimaise, sioje turetume apie pabegelius rasyti.
Zinot, kad gyvenu Airijoje, tai zinoma daug dalyku is cia rasau, ka matau, girdziu, kai ka is Lietuvos, ka draugai artimieji papasakoja, Kai ka rasau is pasaulio, siais laikais infromacijos priemones labai gerai prieinamos ir pasiekiamos is viso pasaulio kampeliu......

sorry, kad neptikslinau, kad apie Airija, na bet nebutina gi pulti saipytis, kaip ir sakiau galima perklausti ar paprasciausiai pasakyti, kad Lietuvoje tai buvo fiksuota ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti

Nezinau, ka tu ten supratai, bet man tokie dalykai nepriimtini.

As suprantu, kad Lietuvoje daug kas tame problemu nemato, as buvau sakykim nustebusi, del to kaip virsinkeliai, bosai ir t.t. bendrauja su darbuotojais Lietuvoje. unsure.gif

Na o cia forume labai gerai atskleidzia asmenybes, mano doh.gifdar vienas us panaberija biggrin.gif

neturiu tikslo tau itikti

tik jau nejuokink, cia galima buti kuo tik nori: bobute, dieduku, transvestitu, gejumi, lesbiete, valytoja, direktorium ar  lansbergiu ar jo austyte, draugu, priesu, vakseriu, antivakseriu

taip kad neiskok cia savo airiskiems tyrimams "zaliavos", nusivilsi

Atsakyti
dar Maja di ziurek visa mano zinute, ten kalbama apie Airija tai logiska, kad ir paskutinis sakinys apie tai ir rasiau ja Montevertei ne tau, ji manua suprato. O jus pacios isimat fraze ar zodi is visumos, prisikuriat nuolat savo prasmiu , paskui varottes is dziaugsmo snekedamos nesamones ir tai ppastoviai, nejau neatsibosta? doh.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 15, 11:56)
nu jo gali buti smile.gif nes nu as tai nesneku su tokiu kiekiu zmoniu apie ju kasmetinius skiepus, sveikatas, medikamentus, ka jie vartoja unsure.gif ...tik su artimaisiais, draugais apsneki tokius dalykus...

dabar gal daugiau pokalbiu tema covid skiepai, o seniau tikrai niekas apie tuos skiepus nesnekedavo....Pas mus dabar per radija rekalmuoja skiepus senukam nuo gripo nemokamai ir vaikam siulo eiti pasipurksti kazkoki skiepa nuo gripo, bet kad darbe ar kas kur sneketu apie tai nera buve. 

Pernai nebuvo nei vieno oficialiai uzfiksuoto gripo atvejo...

Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 15, 21:10)
neturiu tikslo tau itikti
</p><p>tik jau nejuokink, cia galima buti kuo tik nori: bobute, dieduku, transvestitu, gejumi, lesbiete, valytoja, direktorium ar  lansbergiu ar jo austyte, draugu, priesu, vakseriu, antivakseriu
</p><p>taip kad neiskok cia savo airiskiems tyrimams "zaliavos", nusivilsi

nei minties tokiso nebuvo, kad kas turetu toki tiksla biggrin.gif
butent tesingai, cia buti viskuo galima ir virsinku biggrin.gif
oi ne nenusiviliu kol kas zaliavos pakankamai lotuliukas.gif
Atsakyti

butent tesingai, cia buti viskuo galima ir virsinku biggrin.gif
oi ne nenusiviliu kol kas zaliavos pakankamai lotuliukas.gif

butent, galima buti galima ir nebuti ;)

nepamirsk kad esi virtualioje erdveje, o joje gyvenimas gali buti visoks

Atsakyti