Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Bet vis tiek nuostabu: daužyt sugyventinę/žmoną - normalu. Nenormalu - tai prisiminti. Ir moterys tokį elgesį gina. Kur gyvenam?
Atsakyti

Bet vis tiek nuostabu: daužyt sugyventinę/žmoną - normalu. Nenormalu - tai prisiminti. Ir moterys tokį elgesį gina. Kur gyvenam?

Aš neginu jokio daužymo neavarbu "už ką". Nepateisinama.

Atsakyti

Selektyvi atmintis.štai ir mankurtė neigia ką pati rsšė-kad vyras buvo grubus, kad liuobė, kad vaikus augino viena, nes nis darbą specislisi toli nuo nsmų rado. Dabar kyovtoliau tuo jai jos praeitis gražesnė atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 17, 23:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72909647" data-time="1639769994"><div><p>Bet vis tiek nuostabu: daužyt sugyventinę/žmoną - normalu. Nenormalu - tai prisiminti. Ir moterys tokį elgesį gina. Kur gyvenam?</p></div></blockquote><p>Aš neginu jokio daužymo neavarbu "už ką". Nepateisinama.</p>

[QUOTE]

Kiek moterys daro dalyku, kurie irgi nepateisinami?

Kai cia sapaliojat apie smurta tai pacios jau nustojat suvokti jo vieta ir dydi. Po to stebites, kaip dar atsiranda moteru, kurie su tais smurtautojais gyvena.

Geriau pasipiktinkit, kaip palieka tuos kurie klunus istikimi ir nei muses nenuskriaustu.

Reiskia - vyro verte yra kazkur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 18, 08:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72909647" data-time="1639769994"><div><p>Bet vis tiek nuostabu: daužyt sugyventinę/žmoną - normalu. Nenormalu - tai prisiminti. Ir moterys tokį elgesį gina. Kur gyvenam?</p></div></blockquote><p>Selektyvi atmintis.štai ir mankurtė neigia ką pati rsšė-kad vyras buvo grubus, kad liuobė, kad vaikus augino viena, nes nis darbą specislisi toli nuo nsmų rado. Dabar kyovtoliau tuo jai jos praeitis gražesnė atrodo.</p>

Bet tai kaip save taikliai apibudinai biggrin.gif . Tau priminti ka esi verkšlenus apie savo vyra? biggrin.gif

Oi, nejuokink tu zmoniu su savo fake gyvenimo reklamabimu, oponentams migla I akis puciant, mamkose.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 17, 23:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72909647" data-time="1639769994"><div><p>Bet vis tiek nuostabu: daužyt sugyventinę/žmoną - normalu. Nenormalu - tai prisiminti. Ir moterys tokį elgesį gina. Kur gyvenam?</p></div></blockquote><p>Aš neginu jokio daužymo neavarbu "už ką". Nepateisinama.</p>

Parašė ta, kuri gyveno su psichiniu agresyviu smurtautoju iki tol, kol jis pats jos neišmetė.

Atsakyti

Bet tai kaip save taikliai apibudinai biggrin.gif. Tau priminti ka esi verkšlenus apie savo vyra? biggrin.gif

Oi, nejuokink tu zmoniu su savo fake gyvenimo reklamabimu, oponentams migla I akis puciant, mamkose.
Papildyta:
Parašė ta, kuri gyveno su psichiniu agresyviu smurtautoju iki tol, kol jis pats jos neišmetė.

Su psichologiniu smurtautoju. Taip. O nuo jų nėr lengva pabėgti ir pasekmių lieka, bet, kadangi pati susidūrusi, tai gal kaip tik gerai žinau kaip tai yra blogai ir destruktyvu ir kaip negalima to pateisinti. 

Atsakyti

Lvdaug priklauso nuo šeimos, kurioje augai. Man būtų konkretus šikas, jei vyras pakeltų ranką ar imtų psichologiškai smurtaut.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 18, 14:47)
Su psichologiniu smurtautoju. Taip. O nuo jų nėr lengva pabėgti ir pasekmių lieka, bet, kadangi pati susidūrusi, tai gal kaip tik gerai žinau kaip tai yra blogai ir destruktyvu ir kaip negalima to pateisinti.

Tu dabar žaidi su skaitytojais. Sakinių forma žaidi. Bandai uzliūliuoti personažų budrumą. Esi tame meistrė, bet seno vilko neapgausi. As gi burbanti, žinai, kad manes neveikia hipnozė. biggrin.gif
Tu po siaj dienai butum gyvenus su psichiniu smurtautoju ir tau po siaj dienai butu nusispjauti ant savo vaiko ir jo psichines bukles, jei taves tas pats psichinis nebutu ismetes. Todel sakyti 'o taip...kaip tai destruktyvu ir negalima pateisinti...' tu neturetum. Tu tame destruktyvume kaip gyvenai, taip ir gyveni nes antras toks pats isterikas, kaip ir pirmasis, tik kad ne psichinis. Bet tai nedidele laimė.
Ir jei tavo vaikas/ai isaugs I smurtautojus - kaltink tik save ir nieko daugiau.

Manau nieko naujo neparasiau, ka tau jau yra sake ir socialiniai, ir paichologai.

Bet galiu duoti savo du pirstus apmyžti - tu ir toliau varysi savo vagą 'Я не такая я жду трамвая', kaip tuscioje erdveje, taip ir gyvenime.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 18, 15:13)
<p>Lvdaug priklauso nuo šeimos, kurioje augai. Man būtų konkretus šikas, jei vyras pakeltų ranką ar imtų psichologiškai smurtaut.</p>

Tas pats, kaip ir su tinginiais. Ne kiekviena moteris galetu gyventi su tinginiu ir laikyti visus namo kampus. Tik specifines psichines busenos moterys gali, kaip ir su smurtautojais.
Atsakyti

Be abejo, jei moteris mano, kad gyventi su veltėdžiu gerai-jau problema. 

Moterys , dauguma,  dar mokosi , kad vyras yra partneris, ne vaikas, ne neįgalus lialius, ne tironas.

Atsakyti

Lvdaug priklauso nuo šeimos, kurioje augai. Man būtų konkretus šikas, jei vyras pakeltų ranką ar imtų psichologiškai smurtaut.

Tiesiog itin palaipsniui su tobula iki negaliu elgsena bangom (plius kažkokiu infantilumu, kad lyg ir juo noris rūpintis) ir nejučia atsiduri tame iki kaklo įklimpus. 

Atsakyti

Burba, aš negaliu, negalėjau, tik man trūko drąsos ir tikėjimo savimi. Aš daug išmokau. Žinau dabar tikrai, kad gyvenime yra taip: arba pasidarai kaip nori/reikia, arba plauki pasroviui kur nuneš. Prisiplaukiojau iki soties :) Daug labiau patinka turėt viziją ko ir kaip norisi ir to siekt, kad ir n kartų bandant. Ir nieko aš neliūliuoju :)  

Vaikai man be galo krašto svarbu. Mane puikiai įvertino soc.darbuotojos ir vt. Esu gera mama. Tiek, kad jie nekūdikiai ir jau galiu leist sau labiau gyvvent kaip norisi man :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 gruodžio 2021 - 15:56

Be abejo, jei moteris mano, kad gyventi su veltėdžiu gerai-jau problema. 

Moterys , dauguma,  dar mokosi , kad vyras yra partneris, ne vaikas, ne neįgalus lialius, ne tironas.

TAIP  :wub: 

AIšku iki tobulumo trūksta... Psichologiškai mėgdavo maniškis vis į tėvo rolę nugrybaut, tai buvo kas veikt  :D​ 

Atsakyti