Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 12 21, 13:52)
Atsikelem 10 valanda, Pusryciai, naujienu skaitymas.
Paziurejau kas  darbe, padirbau gal valanda...

MB iskepe antienos kepsnius, isgerem kavos.
Reikia gal nueit pamiegot pasiemus darbo telefona? Juk darbo laikas

as vakar pietuku pamiegojau biggrin.gif geras tas musu gyvenimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 21, 14:39)
Na sužinojau aš dėl to nelemto lifto. Yra ten tas liftas, yra. Normalus liftas, kaip ir kituose prekybcentriuose. Pati nebuvau, bet kolegės paklausiau, netoli gyvena, tai galvojau kartais nueina. Taip, retkarčiais nueina. Tai sakė, ten antram aukšte yra kelios parduotuvėlės ir įėjimas į gustuko piceriją yra (nors dabar ji neveikia). Bet prieš pernuomojant gustukui, prieš kelis metus ten buvo labai geras restoranas Don Vino (aš nesu buvus), ji ten dažnai nueidavo, sakė jai patiko kaip vienas geriausių mieste. Iš inercijos dar ir į gustuką buvo nuėjus kelis kartus, interjeras pasilikęs dar buvusio restorano, bet picerija ir lieka picerija.... Ir maistas nėra ko lyginti su tuo kas buvo.

dekui, na taip ir maniau, abejoju ar kavines meluotu del tokiu dalyku. Idomu,ka dabar pastininke sakys , ka ras prie ko pirkibti biggrin.gif

O restoranas ir picerija zinoma ne tas pats, tik matomai neisilaike, kad uzsidare, pasiula atitinka paklausa. Geriem restoranam tikrai sunku issilaikyti visur. Pas mus mieste maciau virnas uzsidares, esu ten dirbusi prancuzu labai ausktos klases buvo, jie matomai take away nedare per pandemija, nes ne tas profilis visai, tai tiek laiko uzsidarius matomai nebeatlaike... unsure.gif dar vienas veganiskas uzsidare, toks jaukus, fainas buvo, dar su Given buvom nuejusios, irgi nebera. bet isikure daug kavinukiu, italu uzeiga, kinieciu isikure take away tasku nauju.... kas perkama to ir daugeja... unsure.gif

O si nuotrauku vidus tikria graziai ten atrodo. Siaip ar taip pritraukti pinigelius i siaulius siai kavinei pasieke ir tikekimes nebankrutuos per vsias sias nesamones....

pas mus tai isradingi kaviniu savininkai pristato priestatus, apstiklina, prideda sildytuvu ir visi gali sedeti "ne vidujje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 21, 14:37)
<p>Užsirašėm skiepams su vyru. Ryt.</p><p>Iš anksto nelaidokit   rolleyes.gif​ </p>

Ne. Pasekmes bus veliau.
Nors jau dabar esate vergai. Karta atsiklaupe - nepakilsite.
Reikia priesintis iki paskutiniosios...

As va i komjaunima neistojau, nors spaudimas buvo didelis.
O tie kurie sustojo, dabar skiepijasi taip pat nuolankiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 gruodžio 2021 - 14:53
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 12 21, 14:52)
Ne. Pasekmes bus veliau.
Nors jau dabar esate vergai. Karta atsiklaupe - nepakilsite.
Reikia priesintis iki paskutiniosios...

As va i komjaunima neistojau, nors spaudimas buvo didelis.
O tie kurie sustojo, dabar skiepijasi taip pat nuolankiai

jau maciau akcijas skelbia zmones susileisi 9 pizer vakcinu ir 10 bonusas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

nu va, miegojai darbo metu, o aš va spėju, kai dirbu iš namų, per pietus pasportuot. būūūū

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 21, 11:16)
Su Saulegriza gerus zmones

vartotojo įkelta nuotrauka
na su tavim tai tikrai diskutuoti neimanoma, tu net nesusivoki, kas vyksta

Ačiū, laukiam vakare. Ir Tave 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 21, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72910492" data-time="1640076512"><div><p>o tai tu mažas vaikas? nežinai, kad faktūrą turi gauti, kvitą kažkokį?</p></div></blockquote><p>Tai nedavė gi 🤣</p>

Aš tau turbūt irgi neduočiau, kad jau taip vėplavoji biggrin.gif
suprantu, kai žmonės laiko neturi ir skuba. Nu bet čia tiek kabėt forumuose, o nepasiskaitinėt biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, laukiam vakare. Ir Tave 4u.gif
Papildyta:
Aš tau turbūt irgi neduočiau, kad jau taip vėplavoji biggrin.gif
suprantu, kai žmonės laiko neturi ir skuba. Nu bet čia tiek kabėt forumuose, o nepasiskaitinėt biggrin.gif

Ne aš rezervavau. Nežinojau pavadinimo. ..

Atsakyti
Ar matėt, kažkoks kunigas basų marsiečių atėjo palaikyti biggrin.gif . Bet AIG kaip sunku apsispręsti gražiu ar protingu būti, kreiptis dėl vaikų GP į KT ar ne biggrin.gif. Geras posakis yra- neik su velniu obuoliauti. O kai jau nuėjo, trauktis sunku biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 21, 17:45)
Ar matėt, kažkoks kunigas basų marsiečių atėjo palaikyti biggrin.gif . Bet AIG kaip sunku apsispręsti gražiu ar protingu būti, kreiptis dėl vaikų GP į KT ar ne biggrin.gif. Geras posakis yra- neik su velniu obuoliauti. O kai jau nuėjo, trauktis sunku biggrin.gif .

Jis padare klaida cia...
Cia kaip i Gestapa eiti prasyti, kad vaiku i konclageri nevezhu. Tai juk butu konclagerio iteisinimas.

Nauseda cia norejo parodyti, kad jis kazkur kreipsis... del vaiku, o kiti zmones jam nusispjaut, jis sistemos dalis.
Tik vaidina gera policininka
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 21, 14:39)
Na sužinojau aš dėl to nelemto lifto. Yra ten tas liftas, yra. Normalus liftas, kaip ir kituose prekybcentriuose. Pati nebuvau, bet kolegės paklausiau, netoli gyvena, tai galvojau kartais nueina. Taip, retkarčiais nueina. Tai sakė, ten antram aukšte yra kelios parduotuvėlės ir įėjimas į gustuko piceriją yra (nors dabar ji neveikia).

Ačiū už žinias 4u.gif Bet, ar vienas tas normalus liftas veikia, ar ir tas neįgaliems, kaip nurodyta plane? Mat bus kaip tam teatre: tualetas yra, bet užrakintas, o jį atrakinus - ten, pasirodo, sandėliukas biggrin.gif Bet čia kita, aišku, istorija.
O su ta picerija tai, jei į tą liftą galima patekti tik iš IKI parduotuvės, tai picerija vis tiek negali sakyti, kad pas mus gali užeiti VISI, nes į parduotuvę, tam kad pasinaudot liftu, reikia įeiti su GP. Realiai picerija disponuoja tik laiptais, kurie yra iš lauko, ir čia jau jie gali savivaliauti, įleisdami visus. Bet, ar visi tais laiptais užlips? Taigi ta reklama vis tiek nesąžininga. Tiesiog sakydami, mes priimam VISUS ne tik tos picerijos, bet ir kitų toj akcijoj dalyvavusių kavinių, kirpyklų ir pan. savininkai apie neįgaliuosius net nepagalvoja. Jie neįeina į jų VISI.

Taigi, klausimas bent man (na jau atleiskit, bet aš žinau tuos subtilumus, nors su džiaugsmu norėčiau nežinoti) lieka atviras - gal kada rimčiau pasivažinėsim tais liftais. O dabar dėkoju, Maja Di! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 gruodžio 2021 - 18:06
QUOTE(paštininkė @ 2021 12 21, 19:02)
Ačiū už žinias 4u.gif  Bet, ar vienas tas normalus liftas veikia, ar ir tas neįgaliems, kaip nurodyta plane? Mat bus kaip tam teatre: tualetas yra, bet užrakintas, o jį atrakinus - ten, pasirodo, sandėliukas biggrin.gif Bet čia kita, aišku, istorija.
O su ta picerija tai, jei į tą liftą galima patekti tik iš IKI parduotuvės, tai picerija vis tiek negali sakyti, kad pas mus gali užeiti VISI, nes į parduotuvę, tam kad pasinaudot liftu, reikia įeiti su GP. Realiai picerija disponuoja tik laiptais, kurie yra iš lauko, ir čia jau jie gali savivaliauti, įleisdami visus. Bet, ar visi tais laiptais užlips? Taigi ta reklama vis tiek nesąžininga. Tiesiog sakydami, mes priimam VISUS ne tik tos picerijos, bet ir kitų toj akcijoj dalyvavusių kavinių, kirpyklų ir pan. savininkai apie neįgaliuosius net nepagalvoja. Jie neįeina į jų VISI.

Taigi, klausimas bent man (na jau atleiskit, bet aš žinau tuos subtilumus, nors su džiaugsmu norėčiau nežinoti) lieka atviras - gal kada rimčiau pasivažinėsim tais  liftais. O dabar dėkoju, Maja Di! smile.gif

Taip, tas liftas ir yra prekybcentrio, nežinau kaip tas dėl neįgaliųjų, bet manau tinka ir tas paprastas neįgaliesiemas.
Tai taip, jei gustukas priima visus, tai žmonės be GP liftu nepasinaudos, nes GP tikrinamas įeinant į prekybcentrį, pas gustuką tik iš lauko tada. Bet dabar jie nebedirba, nu nes nelygis aptarnauti žmones su GP. Sugalvojo naują veiklą-nuomą. Nu ir dar vieną- politikavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 21, 18:27)
Taip, tas liftas ir yra prekybcentrio, nežinau kaip tas dėl neįgaliųjų, bet manau tinka ir tas paprastas neįgaliesiemas.
Tai taip, jei gustukas priima visus, tai žmonės be GP liftu nepasinaudos, nes GP tikrinamas įeinant į prekybcentrį, pas gustuką tik iš lauko tada. Bet dabar jie nebedirba, nu nes nelygis aptarnauti žmones su GP. Sugalvojo naują veiklą-nuomą. Nu ir dar vieną- politikavimą biggrin.gif

O ką jie ten nuomoja - tą piceriją kaip pokylių salę? Tai irgi ne visiems biggrin.gif Na, ir politikavimas jų - tai jau tikrai ne visiems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 gruodžio 2021 - 18:42
QUOTE(paštininkė @ 2021 12 21, 19:40)
O ką jie ten nuomoja - tą piceriją kaip pokylių salę? Tai irgi ne visiems biggrin.gif Na, ir politikavimas jų - tai jau tikrai ne visiems biggrin.gif

Apkalbėjom neseniai, neatsimenu ką jie ten nuomoja, bet norėdami apeiti įstatymus. Nes nuomodami žada teikti maitinimo paslaugą, buvo išaiškinimas apie jų norą apeiti įstatymą.
Atsakyti