QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 12 23, 11:40)
Dabar vyrai zinai... kaip bobos... ta blogaja puse. Hormonu nevartoja, sukneliu nenesioja, bet jau geriau neshiotu, butu didesne harmonija

pastebejau, dabar po miesta kelias dienas pasidaviau, nu tai dalis vyru, mastai ar jie gejai ar siaip pamirse, ka reiskia buti vyru

tokiem norisi pliusiniu zaisliuku padovanoti
i ta tema vakar perskaiciau gana idomu straipsni. Ten idomiai raso, kaip trans moterys, lauzia savo teises iki absurdu, manau tokie siekia, kaip tu sakai kelti neapykanta ir tiek...
"
Šiemet birželio mėnesį vienoje Los Andželo SPA besimaudančioms moterims taip pat sutriko mąstymas: jos pagalvojo, kad į SPA įėjęs nuogas žmogus yra vyras. Moterų argumentas buvo toks: tarp jo kojų matosi vyriškos gimties organas. Bet tas žmogus buvo moteris! Jis pats taip sakė!
Netrukus po šio incidento Los Angeles Times paaiškino, kad SPA administracija negali varžyti transžmonių teisių ir neleisti jų į tos lyties, kurios jie mano esą, maudymosi vietas. Laikraštis teigė, kad tas žmogus tikrai buvo moteris, tik su vyriškai atrodančiomis genitalijomis.
Dr. Gintautas Vaitoška. Priminimas kolegėms feministėms: Stambulo konvencija uždraus kovoti už moterų teises
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 23, 11:57)
Žinau žinau. Vat sėdi maniškis dabar ir renka suknytes ciucikams, o aš mašiną remontuoju, per pertraukėlę pas jus užbėgau dėl varžtų paklaust
Įsivaizduok
Papildyta:
tai pas mumis irgi jau seniai ne dujos, dujos pas tėvukus, tai nostalgija tikrai ugniai. Bet pas mus ta senesnio tipo elektrinė dar. Tai man dar dar. O kai būnam Neringoje, tai tenka naudoti tą naujesnių, man tai siaubas. Kad pasigaminti ankštinius, reikia gaminti ant didžiausios 'ugnies', nes jei numažinu, tai virtų 2-3 val.

Pas mus namie taip nėra. Užverda vanduo ir galima bent ant 5 numažinti ir virti tolygiai. Žodžiu, man ta naujausia technika tai kosmosas kažkoks blogąja prasme

oi ne pas mus tokiu nebuna dalyku, as ir masina, tai tik vairuoti, visa kita man labai atgrasu ir nesmagu, jei vyras netaisytu vesciau pas mechanikus, as nemoku nei rato pakeisti.
nezinau, viskas man normaliai su indukcine, kaip su dujjom, o karscius pasirenki, tikrai neverda niekas ilgiau. Tiek, kad momentaliai ikaista ir is kart atsala patraukus puoda nuo virsaus ar isjungus. Kaista tik puodas uzdetas, ne pats pavirsius. Man tai super zinok, gal tik priprasti reikia, kaip ir prie visko naujo.Pasmus electrolux, gal ir nuo firmu priklauso, eniznau kitu nemeginau. Oi nebenoreciau senu elektriniu, kaip bjauru tuos pavirsius valyti paskui, pridega, prikimba, letai kaista. cia vanduo uzverda momentaliai. Atyeityje noreciau tik didesne nusipirkti, kur buna 5-6 daliu, kur kaista.
o va su orkaite tai nedaziurejau, nepasitikrinau ar yra self cleaning funkcija, nera

, ziauru, kai reik valyti, kita kart atidziau rinksiuos. Pirma kart tokius daiktus perku, tai nei nezinai i ka demesi atkreipti labiausiai.

O kur nuomodavomes, tai ten buvo tik paprastos elektrines kur kartu visa virykle, ne atsikrai tas hob ir oven.
P.S. ai dar toks geris yra kai p itaisytas laikrodis, kur uzstatai laika ir issijungia automatiskai po to, man kaip prideginimo meistrei tai super funkcija, nes nemegstu salia puodu stovet, kai kazkas verda ir daznai uzmirstu