QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 24, 08:02)
Pirktum nepirktum-neįpirktum.</p><p>Pirmąsyk buitinę techniką nusipirkai, šitiek metų sulaukus.</p>
ko buto neipirkciau/ gal nejuokink, nama ipirkau, o buto neipirkciau
Man visgi keista, kaip taip nesugebi suprasti apie ka rasoma. Zinoma ne pirma karta buitine technika pirkau, Lietuvoje gi kuremes, reikejo viska susipirkti. Kalba buvo butent apie induction hob ir atskra oven, tokiu nei pirkau, nei naudojusi buvau, nes kur nuomavomes buvo bendros visur paprastos elektrines. Lt turejau dujine ir krosnele malkine
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 24, 09:14)
O kas jiems trukdo pasiskiepyti? Tu pasižiūrėk kas balsavo prieš. Nesuprantu kokiu debilu reikia būti, kad tokius į Seimą rinkti. O jei tų marginalų nebus posėdžiuose, tai Lietuvai tik geriau.
Aš savo namo nepirkčiau

. Statytp prieš 15 metų. Bet kažkas, tikiuosi, nupirks
isitikinimai,pasauleziura, religija, sveikatos busena, daug galimu variantu, emse, kad tokia teise nesiskiepyti garantuoja musm Konstitucija, o tai, ka padare, tai ir trukdo isrinktiem siemo nariam vykdtyti savo pareigas ir kol buvo demokratija visi ir "debilai", t.y. as ir panasus i mane, turejo teise rinkti atstovus, dabar jie savo atstovu seime netures, tai vadinama DIKTATURA. kai mazuma ar maza dalis zmoniu sprendzia, kas Lietuvai geriau.
Andrius Bagdonas irgi balsavo pries si potvarki, as uz ji balsavau, jis buvo kandidatas uzsienio lietuviu apygardoje ir prabalsavo, kaip liberalas, o ne kaip fashistas, vienas toks kaip suprantu, dziaugiuosi, kad nesuklydau balsuodama...
Tikiuosi konstitucinis teismas tures pakankamai sazines paskelbti, kad tie nauji isakymai priestarauja konstitucijai...na kazkas turi padaryti gala siem svaiguliam valdzioje, kol su visu pasualiu ir visa tauta nepersipyko...grasino atsistatydinimais, bet taip ir neatsistatydino, populistai
prasciausi namai bent Airijoje statyti pries krize 2003-2008, buvo viskas daroma ant greicio, prastos kokybes medziagos, visi norejo daug uzsidirbti, ekonomika kilo, kainos kilo, paskolas dalino lengvai ir 100 procentines..dabar jau kai kurie pradeda griuti...
Senesni namai Lietuvoje irgi mazia geru, nes tarybiniais laikais daug kas statesi pilis, bele kokio dydzio kurio dali taip ir neisrengdavo. Tetos pamenu labai geras namas buvo, labai kokybiskai pastatytis, siltas, nedidelis, tai nebent tokio tipo ieskoti arba patiem statytis. Nes kainas kiek ziurejau pastatytu dabar naujai, nu absurdiskos, ypac pagal algas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 24, 12:25)
Patys įvedė. Kodėl kitiems reikia, o kas jie tokie išskirtiniai? Pas latvius jau taip yra, ir ką. Įtariu dabar ir man kliutų už žodžius, pabūčiau už bokso kriaušę

. O tavo žmona gali turėti kitokią nuomonę nei tu?
O šiaip tai raminkis, šventės gi 4u: .
kitiem uztenka tik antigenu testo, nera butinas galimybiu pasas dirbant ar ne taip?
tai tik pas lenkus ir yra tokios nesamones...