Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Man nepasisekė- persirgau. Bet ne taip kaip begemotas Idomucia.

MB taip persirgo, kad jei nebūtų testo daręs, net nežinotų, kad serga :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 28, 15:50)
MB taip persirgo, kad jei nebūtų testo daręs, net nežinotų, kad serga biggrin.gif</p>

Aš jutau simptomus, bet nieko neapkrėčiau, net tų su kuo artimai ir ilgai bendravau. Taip kad jei į renginius neitų su draugų ar artimųjų GP, platinimas būtų minimalus. Ir dar labai įdomu būtų sužinot kiek iš mirusiųjų skiepytų tą skiepą nusipirkę buvo ax.gif
Atsakyti

Aš jutau simptomus, bet nieko neapkrėčiau, net tų su kuo artimai ir ilgai bendravau. Taip kad jei į renginius neitų su draugų ar artimųjų GP, platinimas būtų minimalus. Ir dar labai įdomu būtų sužinot kiek iš mirusiųjų skiepytų tą skiepą nusipirkę buvo ax.gif
O tą buvo  l.paprastai galima  sutvarkyti...Visiems po 30-60 d.po antro skiepo privalomas antikūnų testas ir, jei jų nėra, tai skiepas per porą sav.arba GP negalioja. Nebūtų jokių korupcijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2021 - 15:04
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 28, 16:03)
O tą buvo  l.paprastai galima  sutvarkyti...Visiems po 30-60 d.po antro skiepo privalomas antikūnų testas ir, jei jų nėra, tai skiepas per porą sav.arba GP negalioja. Nebūtų jokių korupcijų.

Čia aš apie tuos, kurie visai nesiskiepija ir su svetimais GP visur šlaistosi.
Atsakyti

Man nepasisekė- persirgau. Bet ne taip kaip begemotas Idomucia.

na bet tavo imunitetas po persirgimo (turbūt) stipresnis, nei tu, kurie skiepijosi.

Atsakyti

Čia aš apie tuos, kurie visai nesiskiepija ir su svetimais GP visur šlaistosi.

Tai su svetimais juos gaudo, bet gi yra tokių, kurie "savus" turi...

Atsakyti

cia jo, jauciu, skaiciai sokiruotu

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 28, 16:17)
na bet tavo imunitetas po persirgimo (turbūt) stipresnis, nei tu, kurie skiepijosi.
</p>

Reiks pasidaryti įdomumo dėlei, įtariu labai didelis, nes ir skiepus ir persirgimą turiu. Trečio pagal naują tvarką kol kas nebereiks. MB visai mažas antikūnų kiekis, norėjo registruotis skiepui, neleidžia registruotis, rašo, kad pilnai vakcinuotas, primakliavota sistemoj, kad jau 3 skiepus turi, du skiepai tą pačią dieną suvesti (2 skiepo dieną biggrin.gif ). Bet GP iki vasrio 20 d (2 mėn nuo tos dienos kai darėsi antikūnus).
Atsakyti

Reiks pasidaryti įdomumo dėlei, įtariu labai didelis, nes ir skiepus ir persirgimą turiu. Trečio pagal naują tvarką kol kas nebereiks. MB visai mažas antikūnų kiekis, norėjo registruotis skiepui, neleidžia registruotis, rašo, kad pilnai vakcinuotas, primakliavota sistemoj, kad jau 3 skiepus turi, du skiepai tą pačią dieną suvesti (2 skiepo dieną biggrin.gif). Bet GP iki vasrio 20 d (2 mėn nuo tos dienos kai darėsi antikūnus).
Joooo, būna primaklinta... tegul bando skambintis, jei nori skiepo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2021 - 15:30

skiepyta, neužsikrėčiau kai namie du kovidiniai buvo (simboliniai)

Atsakyti

skiepyta, neužsikrėčiau kai namie du kovidiniai buvo (simboliniai)

neskiepyta 5 asmenų šeimyna, du sirgo-kitiem 3 nieko

Atsakyti

neskiepyta 5 asmenų šeimyna, du sirgo-kitiem 3 nieko

pasisekė, kad lengvai sirgo. 

Jau žinau tris, kurie po kovido neatsigauna, likę liekamieji. Tai, tiesa, apie skiepus kalba jau kitaip, nebeliko iš jų antivakserių :D

Atsakyti