Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 30, 18:10)
Dar karta - normaliose seimose tai vyksta  ne ka nemaziau, nei qsocialiose. Ir vyksta taip, kad net nwitarsi, kad tai gqli vykti. Tiek prievartavimai, tiek smurtas.

O kas sake, kad nebuvo pries karantina? Skaityk atydziau ka rasau.

gal nesusisnekam, nes as ir vadinu normalia seima, kur tokie dalykai nevyksta, jei vyksta, tai jau nera jokia normali seima, o asociali, nors gal taip ir neklasifikuota oficialiai. Gali buti ir turtingi ir kaimynu labai gerbiami zmones, bet viduje darosi brudai, tai man tokia siema ne normali.

Tai va butent snekejom, apie tai, kas pries karantina nesidare, kad seimos pabuvo ilgiau daugiau vieni su kitais su vaikais savo, kas daznai neturi tam galimybes priescovidiniam pasaulyje biggrin.gif taip smurtines seimos nesidziauge, nes smurto padaugejo, bet gal tai buvo akstinas kazkam issiskirti, koks skirtumas ar kesti sumrta tik kas antra diena ar kasdien? O va leliukam buvo gerai, kurios nenuvede i darzelius buvo gerai su mamom pabuti ilgiau namie...
Atsakyti
Na, jei taip klasifikuoti, tada - taip.
Atsakyti
ir pamenam kuri čia Supermama verkė, kad vaikai namie, greičiau dingtų į atidarytą mokyklą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 16:09)
šiaip tai jie pirmiausiai nužudomi dėl tokių kaip tu, kad parytum mėsos. O tada kailį, odą kur patari dėti? Šiaip išmesti? Tai jau geriau tada panaudoti. Taip kad ne ant batų odinių reikia burnoti ir tikėtis, kad veganas bus durnas ir su kažkokia kenksminga sintetika vaikščios, o pirmiausia sumažinti iki minimumo mėsos ėdimą, tada odų, kailių liks mažiau ir mažiau, gal tada išras kokias geresnes alternatyvas, ištobulins eko odas.
Taip kad pradėti reikia nuo jūsų taip ar taip, nes mes jau 10+ metų pradėję, kai kas ir 20

Na negirdėjau, kad iš kiaulės kailio kailiniai būtų siūvami biggrin.gif . Arba iš vargšės vištos plunksnų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 18:30)
ir pamenam kuri čia Supermama verkė, kad vaikai namie, greičiau dingtų į atidarytą mokyklą mirksiukas.gif

tai taip, ne visiem smagu su savo vaikais, ar tik tiek uztenka to noro tik pagimdyti ir pasidziaugti kartais?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 18:30)

Labai gerai pqmename biggrin.gif
Bet tai - Géra, kuriai vyras pirmoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 30, 18:32)
Na negirdėjau, kad iš kiaulės kailio kailiniai būtų siūvami biggrin.gif . Arba iš vargšės vištos plunksnų ax.gif

aš apie batus dar rašiau, jei ką
tas iš to išplaukia; kai vartojama daug mėsos, tada prireikia ir kailinių, kailinių žvėrelių dobimo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 19:30)

Aš dėl mokyklų verkiau, bet ne kad iš namų dingtų, o kad mokslai nenukentėtų. Ir dabar manau, kad paskutinį ką reiktų uždaryti tai mokyklos. Aš galiu pakentėt be kino, teatro ar sporto klubo. O vaikai jau metus prarado.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 19:34)
tas iš to išplaukia; kai vartojama daug mėsos, tada prireikia ir kailinių, kailinių žvėrelių dobimo

O aš atsakinėjau burbančiai apie kailinius biggrin.gif . Tai kaip dėl kailinių žvėrelių?
Atsakyti

kuo susijes mesos valgymas su kailiniu nesiojimu?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 30, 18:32)

Pffff...siais laikais deimantai istatinejilami net i cementa juvelyrikoje, tai apie vistu plunksnas net nera ka kalbeti

vartotojo įkelta nuotrauka

Bite Maja, nu tu paziurek I pasauli placiau atmerktomis akimis...nu jau jeibogu rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 30, 18:36)
Aš dėl mokyklų verkiau, bet ne kad iš namų dingtų, o kad

Aaaa...ne tik Montekrista verkė, bet ir tu?
Idomiai cia gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 30, 18:36)
O aš atsakinėjau burbančiai apie kailinius biggrin.gif . Tai kaip dėl kailinių žvėrelių?

blogai, nebent Antarktidoje sėdi
gyvūnus turėtų vartoti kt. gyvūnai. Žmonėms šiais laikais tiek įvairių kt. produktų yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 30, 18:36)
kuo susijes mesos valgymas su kailiniu nesiojimu?
</p><p></p>

tuo, kad tada nėra žmogui tabu
jis niokoja visą fauną
Atsakyti
O as tik uz naturalios odos batus, nes pasauliui daug kainuoja uzterstumas plastiku ir chemija aka dirbtine oda, sintetiniai paltai ir kurtkiu pasiltintojai, termo sintetiniai drabuziai...ir taip galima vardinti iki begalybes.
Is dvieju blogybiu renkuosi mazesnę.
Tik tiek, kad as esu pries gyvunu kankinima juos zudant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 gruodžio 2021 - 18:50