Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 30, 21:26)
apie ka tu cia, moterie? koks dar tau kitas nick'as?

nenaujas, dabar prisiregistravai, bet kazkaip Amadeja zinai is kazkada seniau? ne is sio forumo? kaip ji atejo ir tu atvarei is paskos, kaip vantos lapas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 30, 21:30)
Išsigimėlė sugrįžo. Tfu ant taves.

Duodu mėnesi ne daugiau,nudailintų tavo rąštų,  kol vel pradesi savo keiksmažodžių srutas pilti.

tai buvau teisi bobute cia? bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
ne zudymo pramogos man neduota surpasti ir mesa man nera skanu jokia... mirksiukas.gif

o tai kai vyras zuvi pagauna, tai supranti ji?

Atsakyti

Išsigimėlė sugrįžo. Tfu ant taves.

Duodu mėnesi ne daugiau,nudailintų tavo rąštų, kol vel pradesi savo keiksmažodžių srutas pilti.

?

Atsakyti

lotuliukas.gifdelfi perskaitei ir protinga pasijautei, pasidomek kaip visada sritim, apie kuria sneki...o misksu irgi reikia iskirsti, nes seni medziai kenki agamtai, taip irgi siais laikais raso... unsure.gif
cia ligas uzkardyti taip kaip uzkardina covida? lotuliukas.gif

Nu pagalvok. Afrikinis kiaulių maras. Medžioklė. Užuominos l aiškios:) 

Atsakyti

nu jo, neduota tau suprast ir tiek

zveriena-skanu, bet laimikio parnesimas nera butiniausias dalykas

Suprantu, kad medžioklė būtina. Bet niekada nevalgau žvėrienos, jokių kailinių neturėsiu ir jokių iškamšų, ragų ne....

Atsakyti

Žuvys žuvys...specialiai ieškom vasarą sodybų, kad sūnus su tėvu žvejot galėtų. Už kibiriuko, ir sėdi vos nubudę ant liepto arba valtyje-išprotėčiau taip laukt 😅 keista, kai l aktyvus bernas ima ir nusėda vietoj ramiai 😅

Atsakyti

Suprantu, kad medžioklė būtina. Bet niekada nevalgau žvėrienos, jokių kailinių neturėsiu ir jokių iškamšų, ragų ne....

iskamsa-baisiausia, ka gali padaryti medziotojas :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 30, 21:42)
<p>Žuvys žuvys...specialiai ieškom vasarą sodybų, kad sūnus su tėvu žvejot galėtų. Už kibiriuko, ir sėdi vos nubudę ant liepto arba valtyje-išprotėčiau taip laukt 😅 keista, kai l aktyvus bernas ima ir nusėda vietoj ramiai 😅</p>

Hiperaktyvumas yra liga.
Atsakyti

iskamsa-baisiausia, ka gali padaryti medziotojas :D

Išvis nesuvokiu tokio grožio. Man tai šlykštu tiesiog. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 30, 21:32)

tai buvau teisi bobute cia?  bigsmile.gif

Isbego pabrukusi uodegą, o dabar galvoja, kad gali atgimti, kaip sfinksas is pelenų biggrin.gif .
Atsakyti

Hiperaktyvumas yra liga.

Sutrikimas. Taviškiui pasireiškė? 🥴

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 30, 21:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72913060" data-time="1640893519"><div><p>Hiperaktyvumas yra liga.</p></div></blockquote><p>Sutrikimas. Taviškiui pasireiškė? 🥴</p>

'...keista, kai l aktyvus bernas ima ir..'
Cia tu apie saviski rasei?

Hiperaktyvumas yra psichinė liga. Kiek atsimenu. Einu paskaityti qpie tai issamiqau, kad nesumaisyciau su kazkuo kitu.
Papildyta:
Ai ne...nesumaišiau:

Hiperaktyvumas – nėra tiesiog per didelis vaiko judrumas. Tai įgimtas raidos sutrikimas, kai smegenyse trūksta tam tikrų medžiagų, reguliuojančių smegenų aktyvumą. Ir pasireiškia jis ne tik judrumu, o dėmesio trūkumu ir aktyvumo pertekliumi.
Atsakyti