Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 07, 14:56)
Tai drąsiai. Purvo vonių nebuvo, bet buvo privati pirtis su druska ir purvu (patys išsitrynėm).
Masažai tik kėdėse, papildomų neėmėn, o ir 50 eurų, kai Vln žinau už 30 smile.gif

oho nemazos kainos kaip Lietuvai, as cia moku uz masaza nuo 30 iki 60 e, na priklausomai kur pas ka smile.gif
Atsakyti

oho nemazos kainos kaip Lietuvai, as cia moku uz masaza nuo 30 iki 60 e, na priklausomai kur pas ka smile.gif
Tai sakau čia brangu.  Vln yra po 30 valandos, o čia 30min 50, tai nu nesąmonė...

Ajjjj čia 2 50, tai po 25. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 sausio 2022 - 15:06

Kur VLN už 30 eur valandai?...

Man rudenį Druskininkuose (Royal SPA) nlb patiko, liukso kambarys nu ok, gerai, bet kai atėjus galvos masažo man sako sėst ant kažkokios taburetės....Ką sakau? ir pabėgau, sakau nereik man tokio masažo :D

vyrui viso kūno tai sakė l patiko. O SPA zona, taip vadinama, šiam viešbuty katastrofa visiška, nu, kokiam žmogui iš gluškaimio gal tiktų, bet šiaip baisus.

Burbulai mano sporto klube yra puikūs, na bet ką ten , paguliu dešimt minučių ir gana, nuobodu :D

Atsakyti

Kur VLN už 30 eur valandai?...

Man rudenį Druskininkuose (Royal SPA) nlb patiko, liukso kambarys nu ok, gerai, bet kai atėjus galvos masažo man sako sėst ant kažkokios taburetės....Ką sakau? ir pabėgau, sakau nereik man tokio masažo :D

vyrui viso kūno tai sakė l patiko. O SPA zona, taip vadinama, šiam viešbuty katastrofa visiška, nu, kokiam žmogui iš gluškaimio gal tiktų, bet šiaip baisus.

Burbulai mano sporto klube yra puikūs, na bet ką ten , paguliu dešimt minučių ir gana, nuobodu :D

Royal spa man nepatiko spa zona, nors ten kažkoks ale kinas, vaikams žaidimo kambarys, mankštos vandeny, nu bet spa...

Atsakyti

Galiu duot kontaktus. Tik rast reik...

Superinis masažistas. 

Atsakyti

https://www.facebook...472480/?app=fbl

Atsakyti

Royal spa man nepatiko spa zona, nors ten kažkoks ale kinas, vaikams žaidimo kambarys, mankštos vandeny, nu bet spa...

š... ten visiškas ta zona. 

Atsakyti

Galiu duot kontaktus. Tik rast reik...

Superinis masažistas. 

nereik, jei ne salone dirba, nedomina namudininkai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 07, 15:56)
Džekuzi didelės ir l.fainos temperatūros. Būni ir dar norisi 🤣</p>
<p>Tai drąsiai. Purvo vonių nebuvo, bet buvo privati pirtis su druska ir purvu (patys išsitrynėm). Masažai tik kėdėse, papildomų neėmėn, o ir 50 eurų, kai Vln žinau už 30 smile.gif</p>

Nekenčiu džekuzių, nebent lauke sningant, sporto klube niiekad neinu, bobutės su diedukais valandų valandas ten mirksta biggrin.gif . Man Druskininkuose vis tik geriausia Flores rba Aqua, su gydyklom sujungta ir pramogos super pirčių zonoj: ir druska ir medus ir purvai, būna vantos moterims arba vyrams atskirai, nuogaliams. Ir maistas ten labai geras, vakarienės ypač.
Atsakyti

Man tai turbūt Spa Vilnius labiausiai patiko, dar Upa  o Aqua aš nebuvus 🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 07, 15:01)
Tai sakau čia brangu.  Vln yra po 30 valandos, o čia 30min 50, tai nu nesąmonė...
<p>Ajjjj čia 2 50, tai po 25. </p>

na sakyciau ir 30 pagal Lietuvos atlyginimus brangu visgi, kainos aaip cia atlyginimai visgi skiriasi vidurkis LT, kaip Airijos minimumas... Kai buvo litai mokedavau 20-50 litu uz masaza, vadinasi kainos pakilo 4 kartus beveik nuo euro ivedimo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 07, 15:06)
<p>Kur VLN už 30 eur valandai?...</p><p>Man rudenį Druskininkuose (Royal SPA) nlb patiko, liukso kambarys nu ok, gerai, bet kai atėjus galvos masažo man sako sėst ant kažkokios taburetės....Ką sakau? ir pabėgau, sakau nereik man tokio masažo biggrin.gif</p><p>vyrui viso kūno tai sakė l patiko. O SPA zona, taip vadinama, šiam viešbuty katastrofa visiška, nu, kokiam žmogui iš gluškaimio gal tiktų, bet šiaip baisus.<strong></strong></p><p>Burbulai mano sporto klube yra puikūs, na bet ką ten , paguliu dešimt minučių ir gana, nuobodu biggrin.gif</p>

daug ka apie tave pasako vis tokie issireiskimai, tu labai pergyveni, kad tavo gyvenimo isroe atrodytu, ne kaip is gluskaimio?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 07, 15:13)

<p>nereik, jei ne salone dirba, nedomina namudininkai.</p>

dazniausiai prasciausi masazistai dirba salonose, konvejeriu. Geriausi kiek teko patirti is namu dirba ir nelabai nei reklamuojasi...

ar cia vel tas noras savo toki ivaizdi palaikyti?
Atsakyti

Gal dėl patikimumo, bet tą tikrai galiu rekomenduot. Ir ne namie ten, o nuomotose patalpose. 

Esu buvus masažuose spa ir reabilitacijoje, bet pas tą masažistą man geriau. 

Atsakyti