Šiai dienai negalima sakyti kad vienos ar kitos firmos šaldytuvai yra geri o kiti blogi, Electrolux gamina šaldytuvus bet pakankamai jie garsūs...tai šiuo atveju aš žiūrėčiau Snaigė bus dar pigesnės detalės bet jie irgi labai garsiai dirba
Garsus jau yra 42 dB...bet kuriuo atveju reikia žiūrėti Bosch bet iš tylesnių.
Sveiki,
Reikalingas imontojamas saldytuvas ne mazas, kad ko didesne talpa butu saldytuve, ne garsiai dirbtu, saldyklys apacioje. Ir labai noriu ,, 0,, zona, kad butu saldytuve. Ka patarsite? Liebbher, Bosh, ar Siemens? Koki modeli?
Kuo didesnė talpa - Siemens CI36BP01.
</p><p>Reikalingas imontojamas saldytuvas ne mazas, kad ko didesne talpa butu saldytuve, ne garsiai dirbtu, saldyklys apacioje. Ir labai noriu ,, 0,, zona, kad butu saldytuve. Ka patarsite? Liebbher, Bosh, ar Siemens? Koki modeli?
</p><p></p>
Jūsų vietoje montuočiau du atskirus prietaisus šaldytuvą su 0 zonomis ir šaldikį
Jai netinka tada LIEBHERR ICBS332
Patarkite prašau dėl šaldytuvo.
Šiuo metu esu nusižiūrėjęs BOSCH KIS86KF31.
Gal verta dar užmesti akį į Liebherr ar AEG (600-700Eur kategorijoje) ?
Kiek tie ventiliatoriai (Dynamic Air) šaldymo skyriuje duoda naudos ? nes matau aeg/electrolux/liebherr juos gan dažnai naudoja, pas Bosch/Siemens jų nematyti. Ar tiesiog pas bosch inovacijos atsilieka?
Ačiū.
Patarkite prašau dėl šaldytuvo.
Šiuo metu esu nusižiūrėjęs BOSCH KIS86KF31.
Gal verta dar užmesti akį į Liebherr ar AEG (600-700Eur kategorijoje) ?
Kiek tie ventiliatoriai (Dynamic Air) šaldymo skyriuje duoda naudos ? nes matau aeg/electrolux/liebherr juos gan dažnai naudoja, pas Bosch/Siemens jų nematyti. Ar tiesiog pas bosch inovacijos atsilieka?
Ačiū.
Bosch geras modelis.
Užmeskite akį ENN7853COW arba ICUNS3324
Turi TwinTech FrostFree
https://www.youtube....h?v=dC4-uO3VgNg
Dinaminė šaldymo sistema pliusas kad palaikoma vienoda temperatūra šaldytuve, minusas džiovina produktus (todėl reikės būtinai laikyti supakuotus)
<p> </p>
<p>Šiuo metu esu nusižiūrėjęs <span>BOSCH KIS86KF31.</span></p>
<p><span>Gal verta dar užmesti akį į Liebherr ar AEG (600-700Eur kategorijoje) ? </span></p>
<p><span>Kiek tie ventiliatoriai (Dynamic Air) šaldymo skyriuje duoda naudos ? nes matau aeg/electrolux/liebherr juos gan dažnai naudoja, pas Bosch/Siemens jų nematyti. Ar tiesiog pas bosch inovacijos atsilieka?</span></p>
<p><span>Ačiū.</span></p>
Su 700 geriau žiūrėti Liebherr.
Liebherr ICU 3324 bus geriau