Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

sveiki,

siandien apziurejau kelis saldytuviukus- Siemens KI86NKD31, ENN 3153AOW, Liebherr ICUN 3324, BRB260076ww.

Labiausiai savo viduriais nuvyle Siemens KI86NKD31 - tas didelis stalcius barska ir baladojasi traukiamas, kaip stalcius mano visiskai senam saldytuve nuomojamame bute, neisivaizdavau, kad dabar toki barskala galima dar nusipirkt, juolab, ne tokia jau maza kaina...verysad.gif

Liebherri ICUN 3324 ispeike konsultantas, kad nusenes modelis, nors vidus man is visu ziuretu pasirode vienas padoresniu.

SAMSUNG pagal vidurius pasirode toks...vidutiniokas- visai kulturingas, nors vienas stalciuku irgi geras barskalas..

O nustebino savo viduriais Elecroliux ENN 3153AOW - stalciukus traukyt , lyginant su bosch KIN86KF31 ir SIEMENS KI86NKD31 , net labai malonu.

SPEEDY, KIKKER- jei imciau elektroliuxa, ar vidus butu " verkiantis"? Jokie privalumai man neatsvertu besikaupiancio vandens saldytuve..

Kuri is situ saldytuvu SAU imtumet Jus? biggrin.gif

ACIU
Atsakyti

ačiū labai už rekomendaciją. Dar klausimas - ar tiesa, kad Samsung'ai, ypač no frost, labai garsiai dirba, nors deklaruoja ką kita? 

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 05 05, 15:31)
siandien apziurejau kelis saldytuviukus- Siemens KI86NKD31, ENN 3153AOW, Liebherr ICUN 3324, BRB260076ww.
...
Liebherri ICUN 3324[/b] ispeike konsultantas, kad  nusenes modelis,

Dabar turėsite savo įspūdį. Gaila konsultantas pasitaikė švelniai tariant nelabai rolleyes.gif Iš tiesų Liebherr ICUN3324 yra nuo pernai balandžio. Seniau Liebherr'is vadinosi ICUN3314. Kiek ten keitė kiek ne nepasakysiu, bet modelis atsirado prieš metus.
KI86NKD31 - jau 4 metai. ENN3153AOW beveik 6 metai.
Papildyta:
QUOTE(Vardas777 @ 2018 05 05, 16:34)
Dar klausimas - ar tiesa, kad Samsung'ai, ypač no frost, labai garsiai dirba, nors deklaruoja ką kita? 

Pasakos.
Bendrąja prasme, bet kuris šaldytuvas su "NoFrost" dirba garsiau. Bet kalba eina apie 36-42 dB lygio garsą, kas yra tolygu šnabždesiui. Taigi tas "garsiau/tyliau" labai jau priklauso nuo klausančiojo nervų sistemos stabilumo.
Papildyta:
QUOTE(matrioska @ 2018 05 05, 15:31)
SPEEDY, KIKKER- jei imciau elektroliuxa, ar vidus butu " verkiantis"?  Jokie privalumai man neatsvertu besikaupiancio vandens saldytuve..

Tas Electrolux bus "verkiantis", su visais "smagumais": pribėgę vandens stalčiai, prišalę prie galinės sienelės produktai ir t.t. Kaip pas visus ...
Jame nėra nieko, kas "atsvertų" tuos nepatogumus.
Atsakyti
speedy, o liebherr icun 3324 irgi " verks" ? tai neverkiantis tada lieka tik samsungas?
Atsakyti

Gal galite paprotinti dėl no frost - ką reiškia pilnas ir nepilnas? kaip jūs sprendžiate apledėjusio šaldiklio problemą, kai jis prikištas šaldyto maisto? Kaip operatyviai atšildyti nesugadinus turinio? O jeigu no frost būtų, tai jo nereiktų niekada atitirpinti? Ten nesusidaro ledas visiškai? O kaip dėl balų šaldytuve su no frost? Taip pat nebūtų? 

Klausiu dėl to, kad vardan didesnio šaldiklio galvoju, gal verta atsisakyti no frost ir ieškoti paprasto. Bet tai turbūt būtų klaida, kaip galvojate? Dabar mane nervina balos ir galvos sukimas dėl šaldiklio atitirpinimo. Pažiūrėjau, kad dabar 223 + 92 Zanusi pas mus. Norisi daugiau tiek šaldytuve, tiek šaldiklyje. 

O Snaigė visai prasti šaldytuvai?

Atsakyti

Sveiki, patarkit šaldytuva ne montuojamą ~500 eurų, spalva metalic, kuo didesnis manau geriau būtų ;)

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 05 05, 17:08)
speedy, o liebherr icun 3324 irgi " verks" ? tai neverkiantis tada lieka tik samsungas?

Taip.
Papildyta:
QUOTE(Vardas777 @ 2018 05 05, 22:09)
Gal galite paprotinti dėl no frost - ką reiškia pilnas ir nepilnas? kaip jūs sprendžiate apledėjusio šaldiklio problemą, kai jis prikištas šaldyto maisto? Kaip operatyviai atšildyti nesugadinus turinio? O jeigu no frost būtų, tai jo nereiktų niekada atitirpinti? Ten nesusidaro ledas visiškai? O kaip dėl balų šaldytuve su no frost? Taip pat nebūtų? ...

Pilnai "NoFrost" - nėra šerkšno šaldytuvo ir šaldiklio skyriuose.
Nepilnai "NoFrost" - nėra šerkšno šaldiklio skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 05 05, 14:31)
sveiki,

Labiausiai savo viduriais  nuvyle Siemens KI86NKD31 - tas didelis stalcius barska ir baladojasi traukiamas, kaip stalcius mano visiskai  senam saldytuve  nuomojamame bute, neisivaizdavau, kad dabar toki barskala galima dar nusipirkt, juolab, ne tokia jau maza kaina...verysad.gif

Liebherri ICUN 3324 ispeike konsultantas, kad  nusenes modelis, nors vidus man is visu ziuretu pasirode vienas padoresniu.

SAMSUNG pagal vidurius pasirode toks...vidutiniokas- visai kulturingas, nors vienas stalciuku irgi geras barskalas..

O nustebino savo viduriais Elecroliux ENN 3153AOW -  stalciukus traukyt , lyginant su bosch  KIN86KF31 ir SIEMENS KI86NKD31 , net labai malonu.

SPEEDY, KIKKER- jei imciau elektroliuxa, ar vidus butu " verkiantis"?  Jokie privalumai man neatsvertu besikaupiancio vandens saldytuve..

Kuri is situ saldytuvu SAU imtumet Jus?    biggrin.gif

ACIU

Jai imate Electrolux tai vidus bus ''verkiantis'' +rekomenduoju papildoma garantija
Jau 8 metai mano namuose nenuvilia Vokiška kokybė todėl jai šiai dienai reikėtu rinktis įmontuojama šaldytuvą nesirinkčiau smagiai važinėjančius stalčiuku ar šaldytuvo turinčio No frost sistemą.
Šiai dienai man labai patinka LIEBHERR ICBS3324 (matyt tokį ir pikrčiau sau''be''navarotų bet Vokiška kokybę)
Atsakyti
QUOTE(Gruinius @ 2018 05 06, 17:34)
Sveiki, patarkit šaldytuva ne montuojamą ~500 eurų, spalva metalic, kuo didesnis manau geriau būtų ;)

Kuo didesnis apie 500€ - Bosch KGV58VL31S.
Atsakyti

Kuo didesnis apie 500€ - Bosch KGV58VL31S.

Jei kokia ~100 Eur daugiau? gal kokį modelį patartumėt?

Atsakyti
Turim kelis pasiulymus imontuojamui šaldytuvui
Ar jie tinkami ar geriau rinktis kazka kita?
Jeigu kita, tai ka patarsite ? (kaina nesvarbu)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2018 05 10, 16:44)
Turim kelis pasiulymus imontuojamui šaldytuvui
Ar jie tinkami ar geriau rinktis kazka kita?
Jeigu kita, tai ka patarsite ? (kaina nesvarbu)

Tada geriau Vokietijojepagamintą LIEBHERR ICBN3324
turės „BioFresh“ (0°C) zona (2 stalčiai),NoFrost sistema šaldiklyje.baldų durų tvirtinimas metalo lankstais
Atsakyti