Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(Nada... @ 2017 09 23, 19:21)
padekit apsiprest, prasau:
bosch kis87AF30
liebherr ics 3224
Siemens KI87SKF31

Siemens KI87SKF31
Šiaip Siemens KI87SKF31 analogas Bosch KIS87AF30, tik Siemens galima nupirkti ženkliai pigiau.
Atsakyti

aciu, speedy

Atsakyti

Laba diena, buitines technikos zinovai,

nusiziurejau du saldytuvus, abu , ziurint pgl funkcionaluma man turi pliusu ir minusu, bet jei kalbet apie gaminio kokybes ir kainos santyki, kuri rinktumetes Jus?

ENN 13153AW ( electroliux)  - gundo 0 zona, no frost, aukstas, talpus.

scz71800F1  ( AEG) -  gundo tie du dideli stalciai darzovem, ju pas mane namie daug)

Pgl pribumbasus geresnis atrodo elektroliux, bet neramina, kad ju saldytuvai pigesni nei kitu gamintoju, gal kokioj turkijoj gaminami :)

Atsakyti

Laba diena,

gal ir man patartumėt?

Ieškau komplekto: #1 po stalviršiu montuojamo šaldiklio (dengsis baldine plokšte) ir #2 pilnai integruojamo (taip pat dengsis baldine plokšte) vienų durų vien šaldytuvo (t.y. be šaldymo kameros). Į nišą telpa  apie 180cm aukščio šaldytuvas. 

Virtuvės baldai iš IKEA parduotuvės.

Kažko "mandraus" neieškau. Biudžetas neribotas, bet norėtūsi optimalaus kokybės ir kainos santykio. Ačiū.

Sveiki,

apsistojau ties šiais komplektais (visų kaina  vienoda (+- 50 EUR)):

1. Liebherr UIG1323 ir IKB3560,

2. Bosch GUD15A55 ir KIF42P60,

3. Siemens GU15DA55 ir KI42FP60.

Apie visus radau ir gerų ir blogų atsiliepimų. Visų tech. duomenys panašūs.

Man svarbu, kad   baldinė plokštė montuotūsi neslankiojančiu būdu, svarbu, kad durelės turėtų švelnaus užsidarymo mechanizmą, kad tyliai dirbtų ir kad negestų. Patarkit kurį variantą pasirinkti. Ačiū.

P.s. gal dar pakomentuotumėte kokioje šalyje jie rinkti? Niekur nerandu... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geroso: 24 rugsėjo 2017 - 14:28
QUOTE(matrioska @ 2017 09 24, 16:20)
Laba diena, buitines technikos zinovai,
nusiziurejau du saldytuvus, abu , ziurint pgl funkcionaluma man turi pliusu ir minusu, bet jei kalbet apie gaminio kokybes ir kainos santyki, kuri rinktumetes Jus?
ENN 13153AW ( electroliux)  - gundo 0 zona, no frost, aukstas, talpus.
scz71800F1  ( AEG) -  gundo tie du dideli stalciai darzovem, ju pas mane namie daug)
pribumbasus geresnis atrodo elektroliux, bet neramina, kad ju saldytuvai pigesni nei kitu gamintoju, gal kokioj turkijoj gaminami smile.gif

Tiek vienas, tiek kitas gaminami toje pačioje gamykloje.
Beje, nulinę zoną turi scz71800F1, o būtent ENN 13153AW jos ir neturi.
Atsakyti

aciu

tikrai, apsirikau del tos zonos. Bet jei vienodoj gamykloj, tai neitiketina, kad tik del 0 zonos kainos skiriasi 200 euru ..

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2017 09 24, 17:47)
tikrai, apsirikau del tos zonos. Bet jei vienodoj gamykloj, tai neitiketina, kad tik del 0 zonos kainos skiriasi 200 euru ..

Taigi, kad ne tik dėl "tos zonos".
Skiriasi ir valdymas, ir vyriai.
Atsakyti
Laba diena,
O ar būna šaldytuvų kad šaldytuvas klasikinio šaldymo, be no frost(l. Maistas džiūna), o šaldiklis no frost(ten ir taip viskas maišeliuose)? Gal kokių pvz modelių į ką čia žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2017 09 26, 22:38)
Laba diena,
O ar būna šaldytuvų kad šaldytuvas klasikinio šaldymo, be no frost(l. Maistas džiūna), o šaldiklis no frost(ten ir taip viskas maišeliuose)? Gal kokių pvz modelių į ką čia žiūrėt?

Jei montuojami, tai praktiškai visi tokie.
Jei nemontuojami, tada Liebherr.
Atsakyti

Laba diena,

Žiūrėkite tuos šaldytuvus kurie turi  bešerkšnė technologija „TwinTech“ šaltį gamina atskirai šaldiklyje ir šaldytuve. Tai dvi atskiros šaldytuvo zonos. Todėl šaldiklyje dėl cirkuliuojančio šalto oro taip pat nesusidaro šerkšnas o šaldytuve maistas ilgiau išlieka šviežias nes šaldymo procesas vyksta nuo galinės šaldymo sienelės su atitinkamu drėgmės kiekiu.

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 09 27, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Strazdane" data-cid="71815596" data-time="1506451101"><div><p>Laba diena,
O ar būna šaldytuvų kad šaldytuvas klasikinio šaldymo, be no frost(l. Maistas džiūna), o šaldiklis no frost(ten ir taip viskas maišeliuose)? Gal kokių pvz modelių į ką čia žiūrėt?</p></div></blockquote><p>Žiūrėkite tuos šaldytuvus kurie turi <span> <span>bešerkšnė technologija „TwinTech“</span> šaltį gamina atskirai šaldiklyje ir šaldytuve. Tai dvi atskiros šaldytuvo zonos. Todėl šaldiklyje dėl cirkuliuojančio šalto oro taip pat nesusidaro šerkšnas o šaldytuve maistas ilgiau išlieka šviežias nes šaldymo procesas vyksta nuo galinės šaldymo sienelės su atitinkamu drėgmės kiekiu.</span>
</p>

Dekui
Atsakyti
Sveiki,

ar verta pirkti šaldytuvą su O zona?

galvoju dėl Liebherr ICBP 3266.

mano abejonės:
- negalima laikyti labai daug daržovių (tame tarpe baklažanai, agurkai, cukinijos)
- maistas išimtas iš nulinės zonos negali būti valgomas iš karto, nes yra labai šaltas. T.y. varškę pusryčiams dar reikės palaikyti šiltai kokį pusvalandį, o kartais neturi tam tiesiog laiko.
- stalčiai dideli, be skirtukų (nors man rodos pagal komplektaciją kažkokie skirtukai lyg ir priklauso), todėl dideliame stalčiuje visuomet bus jovalas iš varškės, sūrio, kiaušinių, žuvies ir morkų verysad.gif

Ar mano abejonės pagrįstos?

Ačiū
Atsakyti