QUOTE(longger @ 2017 10 26, 20:19)
žinau žinau tas visas istorijas, ir kad Rolls Royce pirkėjas kainos neklausia ir kuro sąnaudom nesidomi ir jeigu tai domina reikia eiti į VW saloną ... pati tom frazėm mėtausi.
bet čia kiek kita kategorija kainų. 2,5 vs 1,7 nu plius minus
suvokiamas skirtumas, tik norisi, kad tie pinigėliai būtų kažkiek tikslingai išleisti, o ne už raides, kurios bus po fasadine plokšte. Nes realybė tokia, kad esu ubagė.
Tai ką nors kitą palyginkit, ne liebbher, please. Nerandu ką.
reikia atskirų 2 daiktų, šalia nestovės. Abu integruojami. Šaldiklis ir šaldytuvas su ta sušikta nuline zona, kurios dabar reikia. lankstai metaliniai be jokių šliaužiklių. pageidautina su soft close ir ten visokių neuždarytų durų davikliais, nes atlaparūrė esu. Šaldiklis su No-frost gal? nes nus nemėgėja aš jų ten tirpdyti. Nu va tokie žemiški norai, o iš ko rinktis nežinau. Radau Liebbher. nu nepigu. Atėjau paklausti. Jeigu nesunku, pakonsultuokite normaliai, o ne varinėkite vargšės moteriškės, jeigu ego leidžia.
1.
Tos frazės skirtos greičiau ir patogiau paaiškinti
esmę. Svarbus jų
turinys ir
jomis nesimėtau.
2. Taigi, kad lyginant minėtus šaldytuvus/šaldiklius skaičiai gana ne tokie kaip Jums atrodo:
2,5 vs 1,7 nu plius minus suvokiamas skirtumas - liebherr brangiau (nebent Jūsų
Rolls Royce bus kiek padėvėtas), AEG pigiau (nebent ieškote, kaip brangiau nupirkti). Skiriasi bene dvigubai.
3. Jūsų išvardytus reikalavimus didžiąja dalimi atitinka abiejų gamintojų produktai, tai nėra apie ką daugiau rašyti. Tiesiog dar kartą perskaitykite kas buvo parašyta iki tol.