Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

Labai laukiu patarimu,nes šiandien turiu kažką nusipirkti.isprotet galima be šaldytuvo.

Atsakyti

Labai laukiu patarimu,nes šiandien turiu kažką nusipirkti.isprotet galima be šaldytuvo.

Pasižiūrėkite SIEMENS KG39EAW43 kaina 550 eur

Atsakyti

Bet jo garsas jau 38.kaip manot ar didelis skirtumas kur 34ir38db

Atsakyti

Samsung RB37K63611L as šito labai norėjau jis man toks grazus ,jis irgi 38 bet paskaičius tema suabejojau

Atsakyti

Bet jo garsas jau 38.kaip manot ar didelis skirtumas kur 34ir38db

42 dB girdėsite ...o kad 34 nuo 38 labai didelis skirtumas būtų nelabai girdėsite

Atsakyti

Ačiū labai.o ką galetumet tada apie ši pasakyti Samsung RB37K63611L jis irgi 38

Atsakyti

Ačiū labai.o ką galetumet tada apie ši pasakyti Samsung RB37K63611L jis irgi 38

Perkate Samsung perkate papildomą garantiją...manau komentuoti nelabai ką ir yra:)

Atsakyti

Aš dar su klausimu.radau dar Bosch kge39aw42.jis pigesnis nei Siemenskg39eae43.kuris čia būtų pranašesnis.man pirmumas tylus veikimas

Atsakyti

Tai kuris geresnis būtų kas gali patarti.baigiasi akcijos laikas

Bet kuri kuri rasite pigiau ar tai Bosch ar Siemens jokio skirtumo

Atsakyti

Ačiū labai.bosch 100 e pigiau gaunasi.tik baiminuosi to 38 dbnors kai kur rašo kad jis irgi ypatingai tylus

Atsakyti

Ačiū labai.bosch 100 e pigiau gaunasi.tik baiminuosi to 38 dbnors kai kur rašo kad jis irgi ypatingai tylus

Kodėl tokia baimė pas mane idaplovė plauna 48 dB naktiniu rėžimu tai kai yra nemigos naktis tai girdžiu :D o jai nekankina nemiga tai dzin tie decibelai:)

Atsakyti

Nes dabartinis snaigė uzknisa juodai naktį.zinoma ji jau ne pirmos jaunystės.gal todėl ir baimė.

Atsakyti