Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2016 09 27, 16:18)
kipitun, o kurios spalvos pirkot ir iek jums gavosi? Gal pardavinėsit tą per didelį? ax.gif

Pirkau rožinį, siuntimas nemokamas į UK, tai papildomai mokėjau tik už persiuntimą. Kursas apie 1,2 eur kažkur. Tai man gavosi apie 40 eur kaina.
Šiandien pasiėmiau mažesnį, o didesnį pardavinėsiu.

QUOTE(jonas_k @ 2016 09 27, 17:32)
O kaip i tema jus, kaip tik ieskau savo bernui134 cm, jau mazyliuose pazymejau kelis, reikia sulyginti kainas/dydzius ir parasyti zinutes. O Jusu mergina labai skesta jame?

9-10 dydyje labai skęsta. Šiandien jau pasiėmiau 7-8 dydį. Etiketėje dydis 122-128 cm, bet maniškei geras. Manau iki žiemos pabaigos užteks.

QUOTE(elizieja @ 2016 09 27, 17:45)
nu kaip idomiai, žiūriu size charta tai 7-8m rašo 122-128cm, o jūs skęstate  blink.gif
man sąžinė neleidžia pirkti 4mečiui 3-4m dydį, rašo 98-104, o viską jau perkam 110cm - nu kaip neapsipirkti  g.gif

7-8 dydis tiko, 9-10 labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 09 27, 19:17)
Merginos,gal tikrai kuri nors renkate durance is ventee prive? Labai noreciau prisijungti blush2.gif

ar prisijungtų kas vente durance? Vilnius 4u.gif
arba galiu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 27 rugsėjo 2016 - 20:04
O gal šiandien kas nors pirko vente Adidas ir gali priimti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 09 27, 20:35)
JMD, o jums pavyko iš PayPal pervesti pinigus į Visą? Man neleidžia. Gal kažkur kažkokios varnelės nėra?

Ar ta kortelė į kurią vedat yra ta pati kreditinė visa korta kuri susieta su paypalu? Aš turėjau visa kortą tai galėjau. Dabar swedas išdavė masterį nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2016 09 27, 20:59)
Pirkau rožinį, siuntimas nemokamas į UK, tai papildomai mokėjau tik už persiuntimą. Kursas apie 1,2 eur kažkur. Tai man gavosi apie 40 eur kaina.
9-10 dydyje labai skęsta. Šiandien jau pasiėmiau 7-8 dydį. Etiketėje dydis 122-128 cm, bet maniškei geras. Manau iki žiemos pabaigos užteks.
7-8 dydis tiko, 9-10 labai didelis.

Mane tai suglumino, kad nera tarpinio varianto tarp 104 ir 110, vienas iki 104cm, o kitas nuo 110 - nu ziuresim ka gausim 4u.gif
Atsakyti
dar kartelį prašau patarimo dėl vente parduotuvės. kaip jau buvau minėjus, gavau prekę su broku, ty. su klijų dėmėmis ir skylėmis. parašiau jiems laišką. jie atrašė:
Dėkojame, kad susisiekėte vente-privee.com apie savo vasaros dienomis tvarką ir mes suprantame, kad norite pateikti grąžinimo prašymą.

Kad galėtume sukurti būtinas grąžinimo dokumentus, maloniai prašome pateikti mums su nuoroda ir aprašymas elemento, kurį norite grįžti ir grįžti priežasties.

Kai tik gausime šią esminę informaciją, mes atsiųsime jums reikalingus pateikti dokumentus elektroniniu paštu.

kaip manote, ar man pačiai teks apmokėti už siuntimą iki jų? juk ne mano kaltė, prekė brokuota o ne nepataikytas dydis ar pan. ar jie man turėtų sumokėti siuntimą iki jų? ir kaip paaiškinti, kaip tas megztukas atsidūrė lietuvoje? juk buvo pirktas uk adresu. prašau pakomentuokit, kas susidūrėte su panašia situacija. dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 09 27, 21:22)
dar kartelį prašau patarimo dėl vente parduotuvės. kaip jau buvau minėjus, gavau prekę su broku, ty. su klijų dėmėmis ir skylėmis. parašiau jiems laišką. jie atrašė:
Dėkojame, kad susisiekėte vente-privee.com apie savo vasaros dienomis tvarką ir mes suprantame, kad norite pateikti grąžinimo prašymą.

Kad galėtume sukurti būtinas grąžinimo dokumentus, maloniai prašome pateikti mums su nuoroda ir aprašymas elemento, kurį norite grįžti ir grįžti priežasties.

Kai tik gausime šią esminę informaciją, mes atsiųsime jums reikalingus pateikti dokumentus elektroniniu paštu.
kaip manote, ar man pačiai teks apmokėti už siuntimą iki jų? juk ne mano kaltė, prekė brokuota o ne nepataikytas dydis ar pan. ar jie man turėtų sumokėti siuntimą iki jų? ir kaip paaiškinti, kaip tas megztukas atsidūrė lietuvoje? juk buvo pirktas uk adresu. prašau pakomentuokit, kas susidūrėte su panašia situacija. dėkoju 4u.gif

jie kai atsiunčia grąžinimo lapą tai pagal jį UK siuntimas atgal lyg nemokamas turėtų būti.
kaip ir rašiau, jie dažniausiai grąžina visą arba dalį siuntimo (UK-Tukis) mokesčio.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2016 09 27, 20:59)

Ačiū 4u.gif Įtariu, maniškei būtų kaip tik - jos ūgis dabar apie 140 cm. Tik tiek, kad prodžiau rožinį, tai kategoirškai atsisako... cool.gif
Svarstau dabar - gal pirkt žydrą... Ar būtų norinčių prisijungt prie tokio (spalva Pool Blue): Trespass slidininko kombinezonas už 23,80 gbp + siuntimas į LT ?
Paskaičiavau, kad perkant bent 2, galutinė kaina gautųsi apie 33 € (o jei daugiau, tai dar šiek tiek mažėtų) ax.gif

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 09 27, 20:25)
O, super, griebiam thumbup.gif

QUOTE(valyte_7 @ 2016 09 27, 20:58)
notworthy.gif
kaip tik turejau vietos krepselyje

Į sveikatą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 09 27, 21:14)
Ačiū 4u.gif Įtariu, maniškei būtų kaip tik - jos ūgis dabar apie 140 cm. Tik tiek, kad prodžiau rožinį, tai kategoirškai atsisako... cool.gif
Svarstau dabar - gal pirkt žydrą... Ar būtų norinčių prisijungt prie tokio  (spalva Pool Blue): Trespass slidininko kombinezonas už 23,80 gbp + siuntimas į LT ?
Paskaičiavau, kad perkant bent 2, galutinė kaina gautųsi apie 33 € (o jei daugiau, tai dar šiek tiek mažėtų) ax.gif

gal kas noretu tokio?
https://www.amazon.c...e...2BSuit&th=1

spalva Bubble Gum, dydis 7-8m, 28 eur
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 09 27, 21:15)
Kam Umckaloro reikia? mirksiukas.gif
iHerbe dienos akcija (galioja iki rytojaus 20 val vakaro) - Umckaloabo sirupas be alkoholio vaikams (vyšnių skonio) - 118 ml buteliukas vos už 1,80 4u.gif
Aišku, už tokią kainą tik vieną buteliuką leidžia pirkti, nu bet vis tiek kaina superinė gaunasi smile.gif

(tiesa, man jis labai labai saldus pasirodė, bet vaikas, aišku, tuo nesiskundė rolleyes.gif)

Kalbeta aisku n kartu,bet pareklamuokit ka perkat iherbe?nesu is ten pirkus...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 09 27, 21:52)

labai daug ka, ziurint kas jus domina kad ir GSE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 09 27, 22:52)

O ko reikia? biggrin.gif Nes ten tiek visko... rolleyes.gif

Bet aš asmeniškai pastaruoju metu pirkau
Sierra Bees lūpų balzamų 8 vnt. rinkinuką už 3,12 € (čia vaniliniiai, papiginti, bet yra ir kitų skonių) - dukros draugių kalėdinėms dovanėlėms;
Juodojo riešuto ekstraktą profilaktikai nuo kirmėlių (tik svarsčiau ar ne geriau būtų kapsulės)
Peršalimo sezonui artėjant man labai praverčia greipfrutų sėklų ekstraktas (GSE) (yra ir didesnis buteliukas)
Taip pat jau ne kartą esu pasidžiaugusi purškalu gerklei bei nuo slogos.
O šį rudenį pabandymui dar paėmiau labai giriamą Seagate Olive Leaf nuo slogos (tik žiūriu, dabar išpirktas - rašo, kad bus nuo spalio 7 d.)

Ai, ir dar šios skalbimo kapsulės mano nuolatinis pirkinys - labai patinka man jų kvapas, kaip išskalbia, o ir sudėtis visai padori (nors ir nėra visiškai ekologiška rolleyes.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 27 rugsėjo 2016 - 22:20