Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Turiu tokį kvailą klausimą - ar įmanoma užauginti vaiką be inhaliatoriaus? biggrin.gif Camelia gera kaina, gal pirkti, ar dažnai jiems nuolaidos būna?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 09 28, 23:03)
ar kas renkate arbatas is ventes ?  mielai prisijungciau  smile.gif

As taip pat noreciau prisijungti prie durance ir arbatu.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 28, 23:20)
Turiu tokį kvailą klausimą - ar įmanoma užauginti vaiką be inhaliatoriaus? biggrin.gif Camelia gera kaina, gal pirkti, ar dažnai jiems nuolaidos būna?

Manau ne blush2.gif
Man čia viena pagrindinių pagalbinių priemonių gydant vaikus nuo slogų, kosulių, laringitų ir panašių dalykų thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokį kvailą klausimą - ar įmanoma užauginti vaiką be inhaliatoriaus? biggrin.gif

taip! bet patogiau su biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja pirkti artimiausiu metu is mytoys? Prisijungciau su vienais batukais. Ir koduku _15,% gal yra kas.turi daugiau.

Ka daryti jei vaikui darzelyje sala koja.
https://www.amazon.d...d=AR2UR0IIU1R2H

Gal.sitos butu siltesnes kaip manot?
Dar sias.nuziurejau bet noretusi rasti kazka pigiau http://m.mirapodo.de...sku4596636.html
Gal.noretu kas.prisijungti? Iki nemokamo pristatymo I vokietija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 28 rugsėjo 2016 - 23:17
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 09 28, 22:20)

Įmanoma. Aš vis žiūriu kaip juos perka ir nesuprantu kam rolleyes.gif vienam vaikui 6, tai jau beveik užaugintas. Kitam 2,5 - irgi jau "praaugintas", ale niekad neprisireikė tokio daikto biggrin.gif
Atsakyti

Galima. Nepirkau. Nors laringitais sirgo žiauriai ir ligoninė antri namai buvo. Jie išauga apie 3-4 metus tuos laringitus ir psio.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 09 28, 22:21)
As taip pat noreciau prisijungti prie durance ir arbatu.

Ir as prie situ jungciausi bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiams 15 ir 12. Jokių inhaliatorių, jokių laringitų. Reikia sveikai subalansuotai maitinti, vėdinti patalpas, dažnai būti lauke, plauti rankas, o pasireiškus minimaliausiems peršalimo simptomas duoti kad ir greipfrutų sėklų ekstrakto imunitetui sustiprinti, kad liga neįsigalėtų.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 09 29, 06:18)
Maniškiams 15 ir 12. Jokių inhaliatorių, jokių laringitų. Reikia sveikai subalansuotai maitinti, vėdinti patalpas, dažnai būti lauke, plauti rankas, o pasireiškus minimaliausiems peršalimo simptomas duoti kad ir greipfrutų sėklų ekstrakto imunitetui sustiprinti, kad liga neįsigalėtų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dar ir genai manau turi reikšmės. Aš pati vaikystėje praktiškai nesirgau, ligoninėje pirmą kart gulėjau pagimdžius pirmagimę. Gripų atvejus galiu turbūt irgi ant rankų pirštų suskaičiuoti.
Tai ir vaikai atitinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 09 29, 06:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 09 29, 07:40)

Nesutinku. Aš pati iki 4 metų l sirgau. Mano vaikas ilgai papu maitintas daržovytėm ir vaisiukais ir kaip tik įmanoma sveiko gyvenimo principais sirgo taip kad žiauru. Imunitetas yra įgimtas. Jis įgyjamas persirgus tam tikrom ligom arba skiepų pagalba. O tie birzgalai kurių aš asmeniškai esu prigėrus devynias galybes yra nulis sveikų.
Atsakyti