Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(mole @ 2016 09 29, 11:52)
Panevėžyje PERKU VENTE PRIVEE Durance ir whitard 4u.gif 
Gal yra norinčių siuntimą pasidalinti?

Neužilgo pirksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2016 09 29, 14:54)
Nezinau kokio dydzio reikia.  Superfit nerealus vilnoniai tapukai. Vyresneliai tokius turejo, dabar mazajai paruosiau. Tik reik akciju zinoma. LT jais prekiauja batukas.lt
assorti

Geras cia del raisteliu, vakare paieskosiu ju internetiniam puslapyje, aciu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 09 29, 12:24)
Desire, va, man sitas instruktorius padejo po ilgesnes nevairavimo pertraukos. Jis nuostabus biggrin.gif

VAIRAVIMO INSTRUKTORIUS GINTARAS SINEVIČIUS

http://www.draiveris...ji-automobiliai

drinks_cheers.gif

Ziauriai visoms dekui, pasidalinusiom patirtimi ir kontaktais, labai man padejote wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Parašiau laišką į NAKIKI, kodėl nesiunčia į LT> Gal kuri irgi parašėt? _iūrėsim, ar atsakys smile.gif
Atsakyti
Sveikos:))
Isbandziau vakar lidl inhaliatoriu uz 29eur... (uzvakar pirkau). nesu spece, bet man jis niekuo nesiskiria nuo draugiu turetu Omron ar ligonineje naudojamu. Purskia toki pati gara, antgaliai ir ispurskejas irgi tokie patys. Tiesa veikia garsiai, bet ir ligoninej veikdavo garsiai. Dickis vaikas iki penkiu metu visai niekuo nesirgo net eidamas i darzeli, taigi net minciu neturejau apie inhaloatoriaus pirkima. Taciau maziukas net puse metu nesulaukes du kartus ligonineje sun laringitu gulejo.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 09 29, 15:58)
Geras cia del raisteliu, vakare paieskosiu ju internetiniam puslapyje, aciu

Na viskas, pasiduodu, assorti puslapyje tokio gerio neradau, o gal jie tik "gyvai parduoda" tuos raistelius i batus kurie uzspaudziami.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 09 29, 16:10)
Na viskas, pasiduodu, assorti puslapyje tokio gerio neradau, o gal jie tik "gyvai parduoda" tuos raistelius i batus kurie uzspaudziami.

assorti gyvai prieš metus ieškojau, sakė, kad nebeturi. Nes irgi neradau e-pardoj, nuvažiavau į fizinę, bet nieko nepešiau.
Nupirkau apvalios gumos paprastoj siuvimo prekių parduotuvej, suvarsčiau ir tiek žinių. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2016 09 29, 08:52)
Pirksiu arbata iš vente-privee.
Gal yra norinciu jungtis  4u.gif

ar dar galima jungtis? smile.gif
Atsakyti
Kokia siuntimo kaina is mytoys.de?
Atsakyti
oi komedijos su tuo nakiki biggrin.gif
jie man atsauke prekes, kurios jau pas mane namie guli biggrin.gif idomu, pinigus irgi gražins? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2016 09 29, 16:36)
Kokia siuntimo kaina is mytoys.de?

pirmoj žinutej yra nuoroda i parduotuves, ten susirandat dominančią parduotuvę ir sužinot, kad 13,95eur biggrin.gif

Jei randat netikslumų - rašykit, taisysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 29, 16:57)
oi komedijos su tuo nakiki biggrin.gif
jie man atsauke prekes, kurios jau pas mane namie guli biggrin.gif idomu, pinigus irgi gražins? biggrin.gif
Papildyta:

pirmoj žinutej yra nuoroda i parduotuves, ten susirandat dominančią parduotuvę ir sužinot, kad 13,95eur biggrin.gif

Jei randat netikslumų - rašykit, taisysim biggrin.gif

Nakiki mylimiausia parduotuve buvo o dabar verysad.gif
Mergaites kada bus didieji ispardavimai? Nebepamenu
Atsakyti
Kur ieskoti Filorga kremuku ( apart cocoon). aciu smile.gif
Atsakyti