Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Parekomenduokit, prašau, spektaklį, kuris patiktų 20-mečiui. Na kad nebūtų baisiai sudėtingas, bet ir nebūtų visiška tuštuma ax.gif gal ale kokia komedija, bet su mintim g.gif noriu padovanot bilietus sūnėnui, bijau išgąsdint, jei išsiųsiu į kokį bais rimtą blush2.gif
ačiū, jei kas pasidalins mintimis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Į eshopwedrop atėjo man siunta adresuota, bet aš nieko nepirkau biggrin.gif Gal kas pirkot ir dingo siunta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 10 02, 15:22)
Sveikos. Į eshopwedrop atėjo man siunta adresuota, bet aš nieko nepirkau  biggrin.gif  Gal kas pirkot ir dingo siunta?  biggrin.gif

gal koks slaptas gerbėjas dovaną siunčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 10 02, 12:39)
https://www.amazon.d...e...;th=1&psc=1
25 dydis - 34 eur; 26-38 eur 4u.gif
gal kam tiks 4u.gif

Gal kas patars kokio dydzio reikia su 16 cm pedute. Kai kuriuos batus 26 kai kuriuos 27 nesioja.
Busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 10 02, 13:22)
Sveikos. Į eshopwedrop atėjo man siunta adresuota, bet aš nieko nepirkau  biggrin.gif  Gal kas pirkot ir dingo siunta?  biggrin.gif

pasiziurekite svori, jei sveria mazai gali buti kokia nors reklamine produkcija. Man taip siunte lojalumo kortele . buvo vokas ir mano visi duomenys, man jis kabejo kaip siuntinukas.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 02, 15:27)
pasiziurekite svori, jei sveria mazai gali buti kokia nors reklamine produkcija. Man taip siunte lojalumo kortele . buvo vokas ir mano visi duomenys, man jis kabejo kaip siuntinukas.

taip, as esu gavus ir zurnalu ir reklaminiu katalogu savo vardu i adreso nuoma ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas Vilniuje planuoja pirkti My toys su -35% nuolaida? Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 10 02, 14:31)
Sveiki, gal kas Vilniuje planuoja pirkti My toys su -35% nuolaida? Prisijungciau 4u.gif

sveiki, irgi noreciau prisijungti prie mytoys. aciu
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 10 02, 15:29)
taip, as esu gavus ir zurnalu ir reklaminiu katalogu savo vardu i adreso nuoma  ax.gif

5.8 kg... per daug reklamos biggrin.gif

net nezinau kaip ir elgtis tokiu atveju... unsure.gif adresuota man, reiks ir uz siuntini man susimoket...?

reiks pirmadieni susisiekt ir pasiaiskint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 02 spalio 2016 - 14:43
QUOTE(Musmiryte @ 2016 10 02, 14:37)
5.8 kg... per daug reklamos  biggrin.gif

net nezinau kaip ir elgtis tokiu atveju...  unsure.gif  adresuota man, reiks ir uz siuntini man susimoket...?

reiks pirmadieni susisiekt ir pasiaiskint smile.gif

tai reiskia daug daug reklamos smile.gif)) tai as taip suprantu bet kokiu atveju jums ta siuntinuka reikes atsiimti, nes pagal ju taisykles jei neatsimate per nusttyta termina, jie jums atsius per kurjeri, tai sumokesite dar daugiau. Gal nera visiskai geras pasiulymas , bet as nuvaziuociau , atsiimciau smile.gif gal ten kokiu geriu ideta smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 10 02, 13:19)
Parekomenduokit, prašau, spektaklį, kuris patiktų 20-mečiui.

Manau, tiktų kažkas iš Domino repertuaro ;)
Atsakyti
Zodziu del isofix'o neitikinot - nebepirksiu jau biggrin.gif cool.gif
Atsakyti