Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Aist 4u.gif kartais būna, kad petskaitai ne tokiom intonacijom kokios būna iš tikro blush2.gif

Šponkiuko katukai wub.gif ypač vidurinė. O karaliaus solidumas.
Iš katiniškos meilės prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
Grikis kaip visada turi savo nuomonę, kurį galą reikia ant pagalvės dėti smile.gif
user posted image
Ką? Ir vėl Grikis galus sumaišė ?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 09 28, 22:03)
koridoriuje pasitiko Pupsė su Špulyte ir kad jau laižė mažę,kad jau laižė..nuo galvos iki kojų ,o ta kaifavo vis kitą šoną atsukdama thumbup.gif  wub.gif

Jėtau kaip smagu skaityti wub.gif Moteriškė yra moterškė, turi motiniškus instiktus, paėmė į globą mažiukę, ir Špulytei kaip smagu wub.gif Gerai jai pas tave 4u.gif o aš gerai kad neapsisprendžiau, nes mano aikštingoji princesė būtų ją skriaudusi.

Runcelis gal vienintelis iš vyrų, kuris apsiima globoti mažiukus g.gif Tiesa, o kaip Runcius laikosi, ar jau nebe išsilaižo kailiuko?
Atsakyti
Tutėėėė wub.gif wub.gif ech, Busy, kokia ji vis tik graži wub.gif
Azu, gražios nuotraukos labai labai thumbup.gif ir merginos nuotraukose gražios thumbup.gif
Hipė, Zugi ir Bugi graži trio
Na o Grikelis, gerumas, minkštumas, švelnumas - jo šūkis tikriausia biggrin.gif
Giliukaššš thumbup.gif

Ahabi, Rastė tiesiog prilipus prie tavęs, tokio gerumo katuko - rankinuko dar paieškot reikia.
Atsakyti
Grikio isklotine ne tuo galu padeta thumbup.gif
jo gimtadienis toks ramus, bet pasivaiksciojom daug, ir tikrai geriau nei sedet namie sulindus, est ir gert . tik tos dienos taip greit praleke, neimano cia ne trupucio parodyt ka galima...
ten drugeliu fermoj idomiu vabalu buvo, o tie pauksciukai, tai vos pamaciau juos, laksto palidi tarp zmoniu kiausinio dydzio kazkur.. bet tokie bailiukai, buciau nei nepamacius jei nebutu prieki pralekes
Atsakyti
Aš nespėju jau nieko parašyti, paskaičiau ir miego einu. Apie Everestą lyginimo net nekalbu.

Kiek grožių pridėjote.
Ačiū. Labos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 28, 21:14)
Zugi, Bugi ir Hipė  4u.gif Trys gražuolės  wub.gif

Pirmoji Zugi? g.gif man tai šiandien kapitalinis nuovargis, veizolai abu mano dar ir dabar pirmoje ir antroje nuotraukose Bugi mato. blink.gif kaip atskirti, kad ten Zugi? Nugi abi gyvai mačiau, bet kai gali jas palyginti, tai lengva. O kai po vieną egzempiorių nuotraukose- mission impossible cool.gif
Grikutis su lašu- gražiam vyrui ir lašas pabarzdėje tinka biggrin.gif
Kruopos- namų ūkvedės rūpestis dėl Grikio galų bigsmile.gif
Pavedžiojau Čiją ir nebepajėgiu į antrą aukštą miegui užkopt. Vyras komandiruotėj, neužneš, teks pačiai kaip amebai blakstienomis iki lovos nusiirti. Užsipyliau neuro2 arbatos. Rytoj gal bus lengviau gyvent. Labanakt.
p.s. mergos, o galima, aš šiandien tarpdančių su siūlu neišsivalysiu, ką??... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 rugsėjo 2016 - 21:55
Grikis thumbup.gif Vargšytis katytis, musėt kaip Aist yrėsi amebiniu būdu pagalvės link biggrin.gif

Zundyte smagu girdėti 4u.gif

Šponkiaus trijulė thumbup.gif

Gielux, aha gražutė jinai ax.gif 4u.gif Mielas ir amžinai alkanas knopkiukas

Aist negalima žinoma, marš į greitai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 21:59
Aist galima, as uz tave issivaliau ,gali ramiai miegot ;) thumbup.gif
Atsakyti
Išsivaliau. Matyt esu visiškai profesiškai sugadinta ir beviltiškai priklausoma nuo kasdienės burnos higienos. unsure.gif pinda Ainu neateina miegot su manim ( kai vyro nėr, katei leidžiu naktį būt pas mane). Kaip man dabar jaustis... kiba kaktusą į lovą atsinešt pasiglostymams... kai man gerai, tai katė trinasi nuolat šalia, bet jei man energetinėje plotmėje ne kažką, juodoji skylė taip sakant, paramos iš Ainu nerasta, tipo, pakviesk, kai vėl būsi pasikrovusi ir linksma. blink.gif
Atsakyti
Labanaktis, merginos 4u.gif
Šliaužiu miegot, nes vakar iki 2 nakties dariau informatikos darbą (pavadinumu velnio rėmas devil.gif ) savo merginai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 21:54)

Gielux, aha gražutė jinai ax.gif  4u.gif Mielas ir amžinai alkanas knopkiukas

Berašant čia, girdžiu keistas garsas šliurp šliurp šliurp. g.gif Einu virtuvėn, ogi Belutė kad šiūruoja liežuviu bliūdą pastatytą krauklėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokie jau tie katinai
O as siandien supykau, tiksliau abu su MB papykom, MB reik iseit i darba, kazkas pririso mum prie duru didziausia lojanti baubuanti suni, atveriau duris anas kad puole lodamas, tai kaip iseit? veisles nepamaciau trumpo plauko bokserio dydzio, gali koks stafas ar kazkas panasaus but, zodziu sakau skambnk i policija, nes tie visi tai sunys prie duru tqai laukimo kampelis jau mane nervina. kazkaip sulauke kol atejo pasiimt to suns, isejo MB sako "paskutinis kartas kt kart skambinsiu i pilicija" ta lenkiskai girta kazkokia rekaut pradejo, mano MB sako galim ir lenkiskai, zodziu esme, kad ale tas suo gi nieko nedaro, o tai kaip mum zinot kai atidarai duris , o jis loja kaip kad puldamas???? tai paskui ale gerai neberisiu... nu nebutu lenke. musu durys salia parduotuves tai azminai vis tai parukyt ant slekscio suseda, tai viena kart atidariau duris i kazkokio rumuno maisus su maistu vos neilipau, paskui pasigailejau kad neilipau, zinotu kaip po durym deliotis.... ax.gif
Atsakyti