Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 363

Kaip visada dėkui už siuntinukus. Nors idomiai su dydžiais iš Landsend abu S, bet vienas gerokai didesnis megstukas, bet puikiai tiko mamukui tai pasipuošėm abi yahoo.gif
Atsakyti
Ahava tai geris zinokit:)
As neatsidziaugu veido isberima isnyko visai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
user posted image

QUOTE(exvaida @ 2016 10 13, 07:55)
Kaip visada dėkui už siuntinukus. Nors idomiai su dydžiais iš Landsend abu S, bet vienas gerokai didesnis megstukas, bet puikiai tiko mamukui tai pasipuošėm abi  yahoo.gif

Aciu Jums 4u.gif

QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 08:02)
Ahava tai geris zinokit:)
As neatsidziaugu veido isberima isnyko visai smile.gif

o kuris cia pagelbejo taip ?

Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias biggrin.gif irgi sako, kad stebuklingai gera
Papildyta:

Labai laukiam
www.bluefly.com

user posted image
Atsakyti

Prisijunkite

www.sierratradingpost.com
-25%
user posted image

www.oldnavy.com
-40%

negalioja
Everyday Steals, Hot Deals and Today Only Deals
user posted image
Atsakyti
www.ahava.com
-50% nuolaida!
user posted image

Taip pat laukiu
www.kyliecosmetics.com

user posted image
Atsakyti
Bluefly reiktu vieno uzsakymo 4u.gif

www.landsend.com
-40%
user posted image
Atsakyti

Labai nedaug truksta nuolaidai!
www.shopbop.com
-30%

user posted image

Shopbop: The following brands are excluded from the offer: Canada Goose, Gentle Monster, Hanky Panky, Jonathan Simkhai, Kate Spade New York, La Vie By Rebecca Taylor, Sydney Evan, Veronica Beard, and What Goes Around Comes Around.
East Dane: The following brands are excluded from the offer: Canada Goose, Larsson & Jennings, and Shinola

Other items excluded from the promotion will have language stating "Shopbop Style" or "East Dane Essential." These items are excluded on their product information pages. Such items do not qualify, regardless of the nature of the item

Atsakyti
o kuris cia pagelbejo taip ?

Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias biggrin.gif irgi sako, kad stebuklingai gera

sis prausklis
http://www.ahava.com...g-cleansing-gel ir kremas
http://www.ahava.com...r-normal-to-dry
Zinokit nemeluosiu neturiu tikslo girti bet tikrai man jie visa oda sutvarke, man virs 35 bet budavo ir spuogeliu ir inkstiru o as dar pakrapstydavau ir pipce sasai net nu dabar veidas la fa nei beria nei inkstiru nieko
bet man atrodo seniau prausiklis 18 dolcu kainavo:)))
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 12:10)

Zinokit nemeluosiu neturiu tikslo girti bet tikrai man jie visa oda sutvarke, man virs 35 bet budavo ir spuogeliu ir inkstiru o as dar pakrapstydavau ir pipce sasai net nu dabar veidas la fa nei beria nei inkstiru nieko
bet man atrodo seniau prausiklis 18 dolcu kainavo:)))

o , tai cia kaip as. labai pakrapstyt megstu prie kompo sededama doh.gif vasara ok viskas buna, pudros net nereik , o va, ateina ruduo ir nebezinau ,ko griebtis ...

SHOPBOP -30% jau perku
kas nori jungtis- paskubekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 10 13, 11:32)
o , tai cia kaip as. labai pakrapstyt megstu prie kompo sededama  doh.gif vasara ok viskas buna, pudros net nereik , o va, ateina ruduo ir nebezinau ,ko griebtis ...
SHOPBOP -30% jau perku
kas nori jungtis- paskubekit 4u.gif

kiek as pinigu isledau, kiek valikliu pruaskliu ismeciau kosmetologes ir tt o pasirodo va ko reikejo
kai muila is sheabutter... galvoju nu vel eksperimentuosiu ane ? netampyk uz usu zverieskai susitvarke veidas, bet kunui naudosiu, jei su 50 prisirinks as noreciau prausiklio nes jau puse belike:)
sakykit jei su 50 surinksite:)
Atsakyti

Nedaug truksta
www.jcrew.com
-30%, -40% , -50%
user posted image

factory.jcrew.com
-30% clearance
ir 15% kitoms prekems
user posted image

Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 12:39)