Kaip visada dėkui už siuntinukus. Nors idomiai su dydžiais iš Landsend abu S, bet vienas gerokai didesnis megstukas, bet puikiai tiko mamukui tai pasipuošėm abi

Labas rytas

Aciu Jums
o kuris cia pagelbejo taip ?
Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias
irgi sako, kad stebuklingai gera
Papildyta:
Labai laukiam
www.bluefly.com

QUOTE(exvaida @ 2016 10 13, 07:55)
Kaip visada dėkui už siuntinukus. Nors idomiai su dydžiais iš Landsend abu S, bet vienas gerokai didesnis megstukas, bet puikiai tiko mamukui tai pasipuošėm abi 

Aciu Jums

QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 08:02)
Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias

Papildyta:
Labai laukiam
www.bluefly.com

Prisijunkite
www.sierratradingpost.com
-25%

www.oldnavy.com
-40%
negalioja
Everyday Steals, Hot Deals and Today Only Deals

www.ahava.com
-50% nuolaida!

Taip pat laukiu
www.kyliecosmetics.com
-50% nuolaida!

Taip pat laukiu
www.kyliecosmetics.com

Labai nedaug truksta nuolaidai!
www.shopbop.com
-30%

Shopbop: The following brands are excluded from the offer: Canada Goose, Gentle Monster, Hanky Panky, Jonathan Simkhai, Kate Spade New York, La Vie By Rebecca Taylor, Sydney Evan, Veronica Beard, and What Goes Around Comes Around.
East Dane: The following brands are excluded from the offer: Canada Goose, Larsson & Jennings, and Shinola
Other items excluded from the promotion will have language stating "Shopbop Style" or "East Dane Essential." These items are excluded on their product information pages. Such items do not qualify, regardless of the nature of the item
Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias biggrin.gif irgi sako, kad stebuklingai gera
sis prausklis
http://www.ahava.com...g-cleansing-gel ir kremas
http://www.ahava.com...r-normal-to-dry
Zinokit nemeluosiu neturiu tikslo girti bet tikrai man jie visa oda sutvarke, man virs 35 bet budavo ir spuogeliu ir inkstiru o as dar pakrapstydavau ir pipce sasai net nu dabar veidas la fa nei beria nei inkstiru nieko
bet man atrodo seniau prausiklis 18 dolcu kainavo:)))
Man tai drauge labai gyre ta kosmetika. is Izraelio vezdavosi, dabar per mus siuncias biggrin.gif irgi sako, kad stebuklingai gera
sis prausklis
http://www.ahava.com...g-cleansing-gel ir kremas
http://www.ahava.com...r-normal-to-dry
Zinokit nemeluosiu neturiu tikslo girti bet tikrai man jie visa oda sutvarke, man virs 35 bet budavo ir spuogeliu ir inkstiru o as dar pakrapstydavau ir pipce sasai net nu dabar veidas la fa nei beria nei inkstiru nieko
QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 12:10)
o , tai cia kaip as. labai pakrapstyt megstu prie kompo sededama

SHOPBOP -30% jau perku
kas nori jungtis- paskubekit

QUOTE(MeistroMargarita @ 2016 10 13, 11:32)
o , tai cia kaip as. labai pakrapstyt megstu prie kompo sededama
vasara ok viskas buna, pudros net nereik , o va, ateina ruduo ir nebezinau ,ko griebtis ...
SHOPBOP -30% jau perku

SHOPBOP -30% jau perku

kiek as pinigu isledau, kiek valikliu pruaskliu ismeciau kosmetologes ir tt o pasirodo va ko reikejo
kai muila is sheabutter... galvoju nu vel eksperimentuosiu ane ? netampyk uz usu zverieskai susitvarke veidas, bet kunui naudosiu, jei su 50 prisirinks as noreciau prausiklio nes jau puse belike:)
sakykit jei su 50 surinksite:)
Nedaug truksta
www.jcrew.com
-30%, -40% , -50%

factory.jcrew.com
-30% clearance
ir 15% kitoms prekems

Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2016 10 13, 12:39)
renkasi - prisijunkit

LEVIS
Parduodame be procentu