Vilkra labai graži katytė, tokia spalvota , rudeniška
Diinka smagu, kad su Riestainiuku viskas gerai.
Aist tau gerai paskambinai veisėjai ir paklausei dėl Ainu svorio ar normalus

, o kur man skambint dėl Pūkelytės svorio

kai ji sveria 6 kg
Moliukas, kad vakarieniauja. Kaip aš pasiilgau savo ryžo pūkuotuko, kažkaip paskutiniu metu labai dažnai

, taip ir lauki atrodo kada užšoks ant kelių ir atsiguls. Beje ačiū už saldainių receptą.
Na ir mano receptai, nors pirma pasigirsiu derliumi

čia tik pusė derliaus
Moliūgų ir burokėlių
3 kg burokėlių, 2 kg moliūgų (arba cukinijų), 1kg svogūnų, 2st. vandens, 1,5 st. cukraus, 1,5 st. aliejaus, 1,5 st. acto,3 v.š. druskos, 1 v.š. kmynų (nebūtinai)
Svogūnus smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti ir apkepti 0,5 st. aliejaus. Sutarkuotus žalius burokėlius dėti į puodą, supilti vandenį ir troškinti apie 20-25 min. Tada sudėti keptus svogūnus ir sutarkuotą moliūgą, supilti likusį aliejų, actą, druską ir cukrų, kmynus. Gerai išmaišyti ir dar troškinti apie 20 min. Tada į stiklainius sudedam.
P.s. tik aš šiek tiek trumpiau troškinau tiek pačius burokėlius tiek po to viską. Man nepatinka kai jau labai labai suverda. Vienu žodžiu reikia ragauti
Moliūgų ir paprikų
2,5 kg moliūgo, 1 kg paprikos, 0,5 st. acto, 0,5 st. aliejaus, 1 v.š. druskos, 0,5 st. cukraus , pomidorų padažo 1 indelis švelnaus ir 1 indelis aštraus ( recepte patarta imti Kėdainių, tą aš ir dariau)
Moliūgą supj. kubeliais, sumaišyti su visais priedais, gerai išmaišyti ir palikti 12 val (aš vakare pasidarau , išnešu į balkoną ir kitą dieną jau verdu). Troškinti apie 15 min. Čia vėl reiktų paragauti kokio kietumo norisi, kad būtų moliūgas.