Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kiek prisiprunkščiau iš jūsų nebegaliu..
ir iš urzgiančio pilvo, kaip mano Rastė,
ir iš [B]Weronicos webinaro [/B]apie važtraščius

Lisitėja aš šuniuką turėjusi vaikystėje. Vieną. Parnešė kai man 11 metų buvo. ir jis išėjo kai man 24m. buvo. Gedėjom visi smarkiai. Tėveliai sakė daugiau jokio gyvūno nebelaikys. O kai aš įsigijau Tuti, jiems kilo mintis taip pat šuniuką įsigyti. Dabar jau metai, kai augina jorką Colį biggrin.gif be galo mylimas jis ten, karalius. Kaip tėvukas vadina jį: Colis - parketinis kovinis šuo ax.gif nėra jie nusistatę prieš gyvūnus, tiesio jų manymu du katinai ir šuo bute yra labai daug.
Erode aš irgi "pasirašiau" ant meino, jei bus tik ryžas..
Nepamenu ar pasakojau. Kai ėjau su sūnumi pas šeimos gydytoją dėl alergijos. Sakau katino norim. Ji sako tai imkit sfinksą. Sakau oij ne, man jie nepatinka, baisūs.. Daktarė sako, tai imkit tuos... nu parodyk kaip tavo ( kreipiasi į seselę) seselė sako mano toks kaip sfinksas, bet su garbanėle... sakau jo jo žinau, kažkokie rexai, man irgi baisūs jie....
hmm.gif kiek laiko praėjo? trys savaitės kai buvau pas gydytoją?

O aš norėčiau labai karšto vyno. Bet namie turiu vyšnių užpiltinės. Vakar prie arbatos MB ipylė, kad užkaitau. Ir gyvenimas gražesnis, ir kAtas meilesnis... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 06 spalio 2016 - 15:24
QUOTE(gielux @ 2016 10 06, 15:06)
Amen  biggrin.gif
Viskas būtų nieko, jei ne pilnas trolikas pabažnų bobučių. Keista, kad su maldynų negavom kakton.

biggrin.gif biggrin.gif
maniškis irgi šiemet eis Komunijos. neklauskit jau dabar nervai ima- pamokos ir bažnyčia kas sekmadienį. o maniškis dar alergiškas bažnyčiai- ta prasme kai yra reikalas eiti (mišios ten už senelius ir pan.) tai rėkia kaip velnio apsėstas kad neis nei už ką...ir aišku susipykstam... o dabar kaip reiks kas sekmadienį iškomandiruot- net silpna palieka kai pagalvoju....
o maniškis Komuniją jau gavęs smile.gif buvo KaunoPažaislio vienuolyne mišios už giminę ir poto restorane jubiliejus artimo žmogaus. Tai kai dalina Komuniją vaikams palaiminimus teikia. Maniškis nuėjo tada dar pirmokas (bet aukštas jis šiaip vaikinas ) . Kunigas davė Komuniją ne palaiminimą. maniškis priėme ...sako negi spjausi lauk kad deda burnon.. grįžo išdidus...o mes vos iš juoko nenumirėm... gerai kad babos ir tetos tolerantiškos ir nedarė tragedijų.... nu rimtai negi spjausi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2016 - 15:23
QUOTE(Apus @ 2016 10 06, 14:34)
Juodo romo, su juoda arbata ir akacijų medaus šaukštelio ir ... aš jūsų biggrin.gif

Man kubietiško, prašyčiau. Išlaikyto. Medus į arbatą tiks bet koks.

Vyno nenoriu. Man šiandien migrena. O dar į svečius vakare reiks eiti. Kur kultūringą veido išraišką gaut, kai plėšia galvą, kairę akį ir skrandis vaizdo į pasaulį prašo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Magnuna,jei dar nepavėlavau...
Ramzis 2013 05 25
Topis ,kadangi rastinukas,ir tik apytiksliai gimtadienis jo ,tai bus 2015 05 25
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 06, 16:12)
Erendira - auksiniai žodžiai  biggrin.gif  ir aš noriu vyno, kompanijos, ir smagių plepesių gyvai  rolleyes.gif

Kur renkamės ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 06, 15:00)
O aš galvoju, kad mes tokios baltos ir pūkuotos, gražiau būt nepasakoti, ypač nežinant ar ką gali įžeisti  ax.gif  (ne mane, bet...)

pasakok

o kas atvažiuos į Šiaulius su Raste, Maku ir manim susipažint. Juktais sakiau kad Makas atvaro tik po lapkričio 15, bet jis jau pas mane bus spalio 28d.
tai jei yra noro, galimybių, azarto. reiktų garsiai pradėti galvoti, svarstyti, planuoti. Oij Raste apsidžiaugs...tiek arterijų namie....
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 06, 15:24)

Vyno nenoriu. Man šiandien migrena. O dar į svečius vakare reiks eiti. Kur kultūringą veido išraišką gaut, kai plėšia galvą, kairę akį ir skrandis vaizdo į pasaulį prašo?

Ar kokią tabletką išgėrei? Skamba bjauriai, pas mane migreniniai skausmai būdavo, užjaučiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 06, 16:26)
Kur renkamės ?  rolleyes.gif

Klaipėdoj bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 06, 16:28)
pasakok
o kas atvažiuos į Šiaulius su Raste, Maku ir manim susipažint. Juktais sakiau kad Makas atvaro tik po lapkričio 15, bet jis jau pas mane bus spalio 28d.
tai jei yra noro, galimybių, azarto. reiktų garsiai pradėti galvoti, svarstyti, planuoti. Oij Raste apsidžiaugs...tiek arterijų  namie....

jei aš važiuosiu į Šiaulius, tai neapsimoka liezuvis.gif juk vyniuko negalėsiu.... nebent reikia laukti kol sūnus teises išsilaikys.....

P.S. Rastei net arterijos negaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 06 spalio 2016 - 15:33
V- Rine mano dukra prieš du metus ėjo. Tai tiek jai patiko, kad net sekmadieniai gėles barstyti eidavo. O į vieną procesiją, net mažių pasiėmė, ėjo jis kaip mažas klapčiukas su pagalvėle rankose ax.gif

Sekmadieniais į bažnyčią eidavo, į pamokėles. Aš tai pamaldose nesedėdavau. Oij ne man. Aš tik per didžiąsias metų šventes..

Prisiminiau kaip vieną sekmadienį lanksčiau patalynę ir su dukra sveika Marija mokėmės...jei kas būtų girdėję sakytų davatokos, ne kitaip
Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2016 10 06, 15:32)
Klaipėdoj  bigsmile.gif

b8siu Klaipėdoje kitą šeštadienį 4u.gif dieną iki pat vakaro
Atsakyti
Ahabi, aš į Šiaulius kažkada netolimoj ateity važiuosiu, tik nesuplanavau dar kada tiksliai. Mes vis su Vėtriuku susibėgdavom, bet su tamsta, Raste ir Tutuku, o gal ir su Maku irgi mielai susipažinčiau biggrin.gif

Lapyna , 4u.gif 4u.gif 4u.gif (balionai pakrauti linkėjimais nuo galvos skausmo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 spalio 2016 - 15:42
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 06, 16:40)

b8siu Klaipėdoje kitą šeštadienį 4u.gif  dieną iki pat vakaro

ir.... bigsmile.gif
Atsakyti
Diinkai užuojata,dėl trispalvyčių 4u.gif
Visų katuliai nuostabūs... wub.gif wub.gif wub.gif
Na,o mes vakar jau pilkę sterilizavome,šiandien ji bus paleista ...
Mažyliai įkurdinti kambaryje narve,bet laisvės gauna,tai ir išsidūksta. Vakar strioko įvarė dar viena mažė,tai šiandien teko vėl su vetėm bendrauti ir vėl antibus leisimės mažiausiai savaitę... unsure.gif
Beje,jau turime ir vardukus : Bagyra ( pati didžiausia), Puma, Varna, Pifa (trispalvė) ir broliukas Piratas... ax.gif
Ligoniukė Pifa,bet kadangi ji dar pavalgo ir padūksta,bet dažnai prašosi ant rankų ir nori šilumos... smile.gif
Beje,maniškiai ėda naujesnį Brit Care,tik skonius kas mėn. maždaug keičiu jiems... smile.gif
Atsakyti