Ai, dar yra svarbiu dalyku kuriuos verta paminet!
Nuosavu kailiu isbandziau vaistukus Bicilin-5.
(Rusisku papildu kioske mokejau 2 eurus, bet reikejo uzsisakyt ir diena palaukt. Cia EU nesertifikuotas antibiotikas/miltukai, bet akvariumui gali ir praverst tiek zuvyciu gydymui, tiek ir dumbliu naikinimui).
Neitin stropiai laikiaus metodikos. Tinginys esu. Ale pirmasiais 4 dienas tai beveik iskentejau! Zalia dumbli konkreciai uzmuse! (Pasprukusios ir akve likusios zuvytes netgi gyvesnes nagu tos kur begelbedamas nuo xemijos poveikio nudvasinau uzdares slojike). Kol peizejau/menesi dykaduoniavau - rudadumblis atsirado. Ale toks lengvas: brukst ir dingsta.
Sepetuka-barzdele irgi jama, bet ne taip sparciai kaip noretusis. O ir mini, mimi, mylimiausia mini nana atsigavo, bet jin ir su tuom "sepetuku" kuo puikiausiai 10 metu gyveno ir vis dar nenescia".

Rimtesni augaliukai NUKENTEJO. Bet atgaivinamai!
Noriu pasakyt, kad nuo zaliojo dumblio kuo puikiausiai veikia bicilinas ir pas mane jo dar like mazdaug ant 90 litru akvo vos ne generaliniam pravalymui. Dovanoju. Bet ten kazkoks galiojimo terminas yra, o as jau prakimses tai iki kaledu jau reiktu isgert :
Ir dar jamkit kam reikia/nereikia tu Waidoseles (Ka cia Vaidos.. cia jau visu musu Kauno nemoksu) ryzauodegiu gupiju.

Nuuu jin man inbruko, o pas mane gerai veisias tai biski paplatinau ir neketinu liautis dovanot, nes afigenai gaila nukanalizuot sveikus zuviukus.
(Vaida, gali netiket, bet dabar pas mane jau daugiau patinu yra)
Ir dar kokiu nors samaneliu pridesiu. Dar ten kokiu nors augaliuku ar sraigiu... Bet dabar uz dyka tai negaliu (zmonos ner); tai uz bucki i zanduka!! KA?
P.S. Ir paprasyciau cia daugiau man savo vyru nebesiuntinet!