Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 05, 12:53)
rinkitės pagal arčiausiai jūsų esantį pristatymo adresą, jeigu reikia pristatymo į namus, žiūrėkite kur pigiausios kainos pristatant į namus.

Aciu 4u.gif jau apsisopinau thumb_yello.gif

kazkada merginos pirko belaidzius rankinius dulkiu siurblius ax.gif ar pasiteisino ?
nusibodo paskui kaciu kraika lakstyti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 05 spalio 2016 - 13:04
Klausykit, kur gaut koki MYTOYS koda viskam?bent 10 procentuku? negi n-taji pasta registruot pirmam apsipirkimui? biggrin.gif Man reik stalo ir kedes vaikui, tai net ir su 10 proc nemazai susitaupo, kai suma virs 200 euru..
Atsakyti
difuzerio gera kainyte https://www.amazon.d...t...ffuser&th=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 05 spalio 2016 - 13:05
QUOTE(elizieja @ 2016 10 05, 12:32)
Kažkas minėjo, kad eshopwedrop gavo siuntinuką, nors nieko nelaukė - gal jau išsiaiškino, kas ten buvo  4u.gif
Man idomi situacija, užsakinėjau iš amazon.co.uk keletą prekių, jas padalino į dvi dalis, vieną pristatė - gavau patvirtinimą, kito rodo, kad nepristatytas, bet va eshopwedrop atsiuntė, kad kažkas gauta vėl iš UK, dabar mastau ar gali amazon.co.uk nerodyti pristatymo, jei jau pristatė - ar ir man kažkokių žurnalų prisiuntė  blink.gif

Tikrai gali būti, kad pristatė prekes, nos prie užsakymo rodo nepristatyta. Man daug kartų taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 05, 14:01)
Klausykit, kur gaut koki MYTOYS koda viskam?bent 10 procentuku? negi n-taji pasta registruot pirmam apsipirkimui? biggrin.gif Man reik stalo ir kedes vaikui, tai net ir su 10 proc nemazai susitaupo, kai suma virs 200 euru..

registruokit, pasiziurejau ka tik, kad man buvo net -15 pirmo pirkimo koda atsiunte i naujaji pasta, bet jo galiojimas baigesi jau pries menesi, o as ji tik neseniai spam'e aptikau verysad.gif

arba galit dar mano pirmo pirkimo koda si pabandyt, o mazu suveiks: NNK15XX7DA4A
rase, kad viskam -15, max suma 1000 eur
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 05, 13:42)
o pagal svori neina atskirt, ar tai jusu likusios laukiamos prekes, ar ne? nes jei atsiustu tik reklamos kazkokios, tai teoriskai mazas svoris turi buti... aisku cia pamastymas

del pristatymo rodymo/nerodymo, man yra buve, kad irasas apie pristatyma atsirado veliau, nei buvo gautos prekes, gal sistemoj kas sutriko tiesiog

QUOTE(kipitun @ 2016 10 05, 14:06)
Tikrai gali būti, kad pristatė prekes, nos prie užsakymo rodo nepristatyta. Man daug kartų taip buvo.

ačiū už pasisakymą, gautas jau praeitą savaitę, o amazonas rodo kad pristatys tik rytoj - nu pagal svori galetu buti ir kombiai kuriu laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 05, 13:02)
kosmosas, bet kainavo ir prie lito
prie litu merinosu salmuka Nelson dviguba pirkau uz beveik 100 Lt, o reimos (isorej vilna, viduj medvilne) uz ~70 Lt per ispardavima sezono pabaigoj  biggrin.gif  kadangi man vaiko ausys ir kaklas buvo labai svarbu, taip, Lietuvoje uz kepures mokejau kaip uz geras striukes is uzsienio vaikui...  ir dar merinosu vilnos kojines po 20 litu ziemai pirkau vaikui, irgi atrodo kosmosas, bet tuo metu tik su jom kojos nesalo arba nesukaisdavo smile.gif

paziurejau dabar kiek uzsieny kainuoja lanacare salmai, tai JAV ~50 baksu, pas lenkus - 199 zl... tai pasirodo LT papigiai ten dar labai, kur pirma nuoroda idejau uz 25 eurus, matyt senus likucius ispardavineja

o uz litus as buvau is cia pirkus, kaip sakiau mokejau apie 100, bet dabar ji jau 45 eur cia kainuoja ne leliuku dydzio (tai oficialus gamintojo psl):
http://lanacare.com/...ble-nelson-hat/

QUOTE(Carlin @ 2016 10 05, 13:41)
esu pirkus kepurę iš Rasakilos už 115 Lt  mirksiukas.gif  ir dabar pirkčiau, jei vėl reiktų biggrin.gif

nu jo... vadinasi, čia aš mažai uždirbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 05, 14:12)
ačiū už pasisakymą, gautas jau praeitą savaitę, o amazonas rodo kad pristatys tik rytoj - nu pagal svori galetu buti ir kombiai kuriu laukiu  ax.gif

as is DE amazono prekes gavau pries savaite, irgi isskaidyta i dvi dalis, gavau 1 dienos skirtumu, nors antros dalies pristatyma rode spalio 6 d. Siunciausi tiesiai i LT.

o dabar del idomumo paziurejau, ka rodo ju psl, tai teberodo, kad man preke pristatys rytoj!!! smile.gif
tiesiog vienu prekiu pardavejas buvo amazon, jas pristate tiksliai, o tos prekes su pristatymu spalio 6 d pardavejas buvo ne amazon, nors siunte per amazona... gal todel duomenu neatnaujino net per savaite laiko

Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2016 10 05, 14:17)
nu jo... vadinasi, čia aš mažai uždirbu  doh.gif

daug cia musu mazai uzdirbanciu smile.gif kitaip negaudytume nuolaidu smile.gif net ir kepurem kartais pasitaupyt tenka
Papildyta:
ieskojau sunui golfo, radau ko man nereik aisku biggrin.gif

kam tinka XXL dydis vyriskas UCB golfukas pigiai: 10.82 e

https://www.amazon.d...o...;th=1&psc=1

liemene S dydzio vyrui uz 15 e
https://www.amazon.d...p...;th=1&psc=1

mazylei striuke ~18 e
12-18 men
https://www.amazon.d...%...14&sr=1-321

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 10 05, 12:25)
as is kinieciu perku smile.gif
aliexpress

ir kaip nešiojasi?
Atsakyti
Panos, per kur reikia rasyti amazon de , kad duot jiems velniu. nu jau nervai nelaiko. pripirkau nemazai batu/rubu vaikams. vieni batai atsiliko nuo bendro kiekio. visa siunta jau gavau LT vakar, o tie vargsai vis sandelio uk nepasiekia. viena karta bande pristatyti savaitgali, pirmadieni 18.30, vakar atituoti kazkokiai Rose 17.20. i sios savaites siunta vel nepapuole, nors per juos turesiu moketi uz vienus batus atskirai, o ir dukra basa.
amazon uk esu pasirinkusi, kad adresas komercinis, vokiskame lyg tokio nustatymo nera, bet ir jie gi turi matyti, ar ne? va issikroviai...

tai kur jiems ten rasyti?///
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 05, 13:01)

o jus kai gaunate is mytoys drabuzius jie gi atsiuncia ten tokius alia lankstinukus , ar ten tie kodai ne viskam galioja ?
Papildyta:
Laba diena, mytoys uzsakiau - Kairai, Dziugilei , Burbulienei, Annai ir Violetai - na ir aisku sau. Gavosi musu daug, siuntimas ant 6 zmoniu. Kai viska dejau viska maciau, taciau dabar laukiu patvirtinimo, ir zinutes apie tai , kad jie issiunte. Tada atsiusiu jums kopija su kainomis , ir pradesime skaiciuoti pinigus. Pirkau su Kodu 35 proc
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 05, 14:01)

kokia kedė? ax.gif užrodykit, gal ką sugalvosim irge kedės reikia
Atsakyti