Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(dangerele @ 2016 10 03, 19:22)
priimkit prasau kas perkat mytoys su 35 koduku. su nedideliu krepseliu. esu is vilniaus

Ir as prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 03, 17:41)
Gal kam rudeninio šiom dienoms skirto Columbijos kombio? Turiu du vnt, saviškiams palikau dydžiu didesnius. 6-12mėn, 74dydis, pirkta su 30proc kodu.
https://www.mytoys.d...de-4156258.html

Papildyta:
Beje, pirkau šios firmos pirštinytes, buvo gera kaina, dabar žiūriu nebėra sale, bet labai nustebino - ant jų rašo made in Lithuania bigsmile.gif
http://www.mytoys.de...he-fuer-jungen/

as ir tokiu spejau pripirkti , dar kai buvo nuolaida vos ne 67 proc ir dar kodas 30 . Jau turiu pas save , labai man jos patiko. Tik as pilkos spalvos pirkau, bet man jos labiausiai ir reikejo.
Atsakyti
Turiu koduka mytoys 35%,gal kam dar reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2016 10 03, 16:00)
Labas mamos,

Visos rašot apie savo džiuvenas,sliekus ir pagaliukus. O argi nėra auginančių spurgiukų riestašikniukų apvaliapilviukų ?  biggrin.gif  4u.gif  Kol buvo mažesnis, šiaip ne taip išknisdavau su guma kokiam turguj, arba pirkdavau ne pagal amžių ir trumpindavau ilgį  4u.gif  o kur rasti 10m ir 148cm bernui ?
Ar iš vertbaudet full fit 12m nebus per dideli ? Nes 10m rekomenduoja berods iki 146cm ūgiui ?
O gal dar kur yra kelnių pavalgiusiems bernams , ir ne treningų tipo ?  bigsmile.gif

Tokį vaiką giminaitė puikiai apipirko Lenkijoje C&A parduotuvėj, Palomino rūbais.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 03, 23:34)
as ir tokiu spejau pripirkti , dar kai buvo nuolaida vos ne 67 proc ir dar kodas 30 . Jau turiu pas save , labai man jos patiko. Tik as pilkos spalvos pirkau, bet man jos labiausiai ir reikejo.

Pas mane irgi pilkos. mirksiukas.gif
Atsakyti
prisijungčiau ir aš prie mytoys su nedideliu krepšiuku su -35%. vilnius.

kokias pirštines rekomenduotumėt 6-7 m. vaikams žiemai? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 03, 22:34)

As mergaitei tokias rozines pirstinytes ir salikiuka turejau - tai tas sniuras pirstinyciu labai silpnai laikesi, mazoji atsiputus nutrauke viena, paskui kita biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas planuojate siustis Vilniuje hm? pasidalintume siuntima;)
Atsakyti

QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 03, 13:28)

Buvo dar kažkoks geras atributikos puslapis 🤔 priminkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 10 04, 00:35)
Buvo dar kažkoks geras atributikos puslapis 🤔 priminkit  bigsmile.gif

http://www.partydelights.co.uk
Atsakyti
Sveikos. Gal kas pirks is george . Prisijungciau. Ar man apsisapnavo, ar jie siusdavo i LT.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 10 03, 20:00)
Gal galite patarti is kur pirkti didesni kieki (10 vnt) mergaitems sijonu sokiams?

Labai fainuti sijonuka sokiams parsiunciau is aliexpress 4u.gif
Atsakyti