QUOTE(valyte_7 @ 2016 10 07, 09:08)
Nu o kaip turi atrodyti tikrai silti batai

. mano abi panos su ecco zieminukais auga, nu nesala kojos. gal nelaikau vaiku lauke prie -30, o ir stotelese netenka stovet. buvau emukus nupirkus vienais metais, istraukem pora kartu ir padorumo.
vaikas vaikui nelygu. Labai daug priklauso nuo sudėjimo, kraujotakos ir pan. Mano vyresnioji labai kūda, smulki, žodžiu tikras šakaliukas. Lanko baseiną ir ten yra vienintelis vaikas, kuris ištisai kalatojasi iš šalčio. Net per atostogas kurortuose, kai lauke +35, o baseine vanduo +27 ji po 5 min visa dreba ir lenda lauk.
Kiekvienai žiemai turi po tris poras batų - UGG, Crocs ir kažkokie ale Ecco ar pan. Absoliučiai su visais jai šala kojos, nors mes lauke nebūnam prie -30, stotelėse nestovim ir pan., o su Ecco apskritai tik prie pliusinės temperatūros vaikščioti. Nors namie visada būna basa, niekada kojos nešala, bet lauke visai kitaip.
Man tas pats - prie didesnio šalčio lauke man su visais batais šalta, su absoliučiai visais (UGG, Australia Luxe, sniegbačiais ir pan.). Aš UGG jau dabar aučiausi, jei reiktų lauke ilgiau pavaikščioti. Bet aš or namie nors pas mus ir labai šilta, visada (net ir vasarą) vaikštau su kailinėmis UGG šlepetėmis, šortais ir maike trumpomis rankovėmis

nors pati galiu būti plika, kojos šals.