Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkimai į Seimą 2016

Apklausa: Už ką balsuosite? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Išvada: vietos užteks visiems, o jei kas labai trukdys - praspirsim, baisiai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 10, 07:48)
Dar vis tikiuosi, kad konservatoriai bus pirmi. Ten tiek grybų nėra ir manau jaunimo daugiau praeis, davatkų, tikiuosi, mažiau bus.
Tai krivickui amen aleliuja biggrin.gif . Vienmandatėj Puteikis tik gali išeit ir tai ant klaustuko yahoo.gif .

As tikiuosi, kad is konservu praeis maziau talibu, bet kazkaip neramu darosi ka uzdraus per sita kadencija :dirbtini apvaisinima, abortus, "netradicine" seima?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 10:32)
As tikiuosi, kad is konservu praeis maziau talibu, bet kazkaip neramu darosi ka uzdraus per sita kadencija :dirbtini apvaisinima, abortus, "netradicine" seima?

lygtai tai būtų prioritetai valstybėje, kad jaudintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:36)
lygtai tai būtų prioritetai valstybėje, kad jaudintis ax.gif

O kas jusu nuomone prioritetai?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 10:39)
O kas jusu nuomone prioritetai?

ekonomika, saugumas ir skaidrumas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:54)
ekonomika, saugumas ir skaidrumas

Saugumas, kuria prasme? Nesijausciau saugiai salyje, kuri negerbia mano, kaip zmogaus teisiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 09:32)

Visų pirma ne dirbtinis, o pagalbinis apvaisinimas.Pagalbinio apvaisinimo liberalų įstatymą jau patvirtino buvęs ankstesnis Seimas.
O dėl abortų, tai tikrai nesinori, kad kartotųsi Lenkijos scenarijus. unsure.gif

Dabar paaiškinkit man kvailai rinkėjai, kam reikalingas antras balsavimo turas?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 11:05)
Saugumas, kuria prasme? Nesijausciau saugiai salyje, kuri negerbia mano, kaip zmogaus teisiu.

Karine prasme. O dėl žmogaus teisių, tai įvairūs žmogystos bile kokių teisių galių užsinorėti, negi visas ir pildyti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 10:39)
Karine prasme. O dėl žmogaus teisių, tai įvairūs žmogystos bile kokių teisių galių užsinorėti, negi visas ir pildyti?

kalnbama ne apie bile kokias teises.
Atsakyti

biggrin.gif jo, bile kokias teises, kurias jau seniai uztikrina didzioji dalis vakaru valstybiu. Kaip idomiai, kad zmones tikisi, jog LT ekonomika ir socialines ismokos turi buti kaip skandinavu, o zmogaus teises uztikrinamos kaip Pakistane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 10, 09:54)
ar Skvernelis, ar Karbauskis? nes jų nuomonės kardinaliai skirtingos šiais klausimais  rolleyes.gif

A kok sskirtumas, ką Skvernelis mano? Jis jau atidirbo savo darbą. Jo vardas atvedė partiją į seimą. O visu kitu pasirūpins Karbauskis. Jis net už Skvernelį kalba žurnalistams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2016 10 10, 10:51)
A kok sskirtumas, ką Skvernelis mano? Jis jau atidirbo savo darbą. Jo vardas atvedė partiją į seimą. O visu kitu pasirūpins Karbauskis. Jis net už Skvernelį kalba žurnalistams smile.gif

Tas truputi gasdina unsure.gif
Papildyta:

O cia va ta "zmogysta", isvykusi is Lietuvos, nes neturi teisiu, kaip jus, Monteverte. Mokslu daktare, kurios Lietuvai nereikia:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=71778146
Atsakyti