Išvada: vietos užteks visiems, o jei kas labai trukdys - praspirsim, baisiai čia

QUOTE(Maja Di @ 2016 10 10, 07:48)
Dar vis tikiuosi, kad konservatoriai bus pirmi. Ten tiek grybų nėra ir manau jaunimo daugiau praeis, davatkų, tikiuosi, mažiau bus.
Tai krivickui amen aleliuja
. Vienmandatėj Puteikis tik gali išeit ir tai ant klaustuko
.
Tai krivickui amen aleliuja

As tikiuosi, kad is konservu praeis maziau talibu, bet kazkaip neramu darosi ka uzdraus per sita kadencija :dirbtini apvaisinima, abortus, "netradicine" seima?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 10:32)
As tikiuosi, kad is konservu praeis maziau talibu, bet kazkaip neramu darosi ka uzdraus per sita kadencija :dirbtini apvaisinima, abortus, "netradicine" seima?
lygtai tai būtų prioritetai valstybėje, kad jaudintis

QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:36)
O kas jusu nuomone prioritetai?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 10:39)
O kas jusu nuomone prioritetai?
ekonomika, saugumas ir skaidrumas
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:54)
ekonomika, saugumas ir skaidrumas
Saugumas, kuria prasme? Nesijausciau saugiai salyje, kuri negerbia mano, kaip zmogaus teisiu.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 09:32)
Visų pirma ne dirbtinis, o pagalbinis apvaisinimas.Pagalbinio apvaisinimo liberalų įstatymą jau patvirtino buvęs ankstesnis Seimas.
O dėl abortų, tai tikrai nesinori, kad kartotųsi Lenkijos scenarijus.

Dabar paaiškinkit man kvailai rinkėjai, kam reikalingas antras balsavimo turas?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 10, 11:05)
Saugumas, kuria prasme? Nesijausciau saugiai salyje, kuri negerbia mano, kaip zmogaus teisiu.
Karine prasme. O dėl žmogaus teisių, tai įvairūs žmogystos bile kokių teisių galių užsinorėti, negi visas ir pildyti?
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 10:39)
Karine prasme. O dėl žmogaus teisių, tai įvairūs žmogystos bile kokių teisių galių užsinorėti, negi visas ir pildyti?
kalnbama ne apie bile kokias teises.

QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 10, 09:54)
ar Skvernelis, ar Karbauskis? nes jų nuomonės kardinaliai skirtingos šiais klausimais 

A kok sskirtumas, ką Skvernelis mano? Jis jau atidirbo savo darbą. Jo vardas atvedė partiją į seimą. O visu kitu pasirūpins Karbauskis. Jis net už Skvernelį kalba žurnalistams

QUOTE(Helllen @ 2016 10 10, 10:51)
A kok sskirtumas, ką Skvernelis mano? Jis jau atidirbo savo darbą. Jo vardas atvedė partiją į seimą. O visu kitu pasirūpins Karbauskis. Jis net už Skvernelį kalba žurnalistams 

Tas truputi gasdina

Papildyta:
O cia va ta "zmogysta", isvykusi is Lietuvos, nes neturi teisiu, kaip jus, Monteverte. Mokslu daktare, kurios Lietuvai nereikia:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=71778146