Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkimai į Seimą 2016

Apklausa: Už ką balsuosite? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mjforever @ 2016 10 09, 17:16)
galvoju, kad taškas į tašką bus, stebėti reikės ilgai ir sunkiai, pirmenybė-lrt

kas ves?
Atsakyti
Aš irgi tik už, kad užuolaidų nėra, prie bankomatų irgi jų nėra biggrin.gif , bet kažkaip niekas nežiūri. Ir koks skirtumas kad pamatys, kiekvienas atėjo balsuot už tai už ką nori.
Kaip manot, už ką Prezidentas Adamkus balsavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 10 09, 19:08)
gerai, kad dar nebijot į apylinkę ateit

ironija ne laiku ir ne vietoje...
MJF - kaip manai, Šalčininkuose apylinkėje, kur yra 200 rinkėjų ir 5 komisijos nariai iš tos pat apylinkės, priklausantys tai pat partijai.... oponuojantys, ypač priklausomi nuo - apylinkės, vietinės vienintelės įmonės - labai drąsiai jaučiasi?

Aš irgi tik už, kad užuolaidų nėra, prie bankomatų irgi jų nėra biggrin.gif , bet kažkaip niekas nežiūri.

Prieš keletą metų prie vieno bankomato, žmogeliai pastoviai nukentėdavo... vadinasi - žiūrėjo, stebėjo, įsidėmėdavo slaptažodžius....
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 10 09, 20:14)
ironija ne laiku ir ne vietoje...
MJF - kaip manai, Šalčininkuose apylinkėje, kur yra 200 rinkėjų ir 5 komisijos nariai iš tos pat apylinkės, priklausantys tai pat partijai.... oponuojantys, ypač priklausomi nuo - apylinkės, vietinės vienintelės įmonės - labai drąsiai jaučiasi?

user posted image

tokių, kur nesugalvoja lapelio perlenkt, niekas neapsaugos
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 10 09, 16:32)
„Labai apmaudu, kad kai kurie, sakyčiau, net žymūs žmonės negerbia Lietuvos įstatymų, draudžiamu rinkimų agitacijai laiku į savo „Facebook“ deda atsiliepimus, už ką balsavo. Aš manyčiau, gerbti savo šalies įstatymus yra garbingas reikalas, o pažeidinėti – tikrai nepriimtinas dalykas. VRK svarsto galimybę, mes turbūt kai kam turėtumėme surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolus“, – sekmadienį per spaudos konferenciją sakė Z.Vaigauskas

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...dimus-56-694451

blink.gif  nupušimas, manyčiau. Kokia čia agitacija, jei pasisakai viešai, už ką balsuoji. Tai jei šeimoje tai pasakai, irgi gali susilaukti policijos, jei namiškis praneš. Iki absurdo nusieita.

Aha. Pas mus irgi vaidino stebėtojai, kad dirba smile.gif 5 pastabas davė, kad mes visa šeima susigrūdę ir kartu tariamės, pasitiksliname biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2016 10 09, 20:00)
Užuolaidos panaikintos, kad rinkėjas neturėtų galimybės pasislėpęs fotografuoti, o vėliau atsiskaitinėti už tai, ką rinko. Aš patenkinta šiuo pakeitimu.
Tai irgi viešumo elementas, labai pageidautinas.

pas mus buvo užuolaidos
Atsakyti

Lažybos biggrin.gif
A.Bačiulis
TS-LKD ~ 25-30 proc.
Valstiečiai-žalieji ~15-17 proc.
Socialdemokratai 13-15 proc.
Darbo partija ~5-7 proc.
Puteikio-Krivicko koalicija ~ 6-7 proc.

Aš manau, kad bus mažiau Puteikiui, daugiau socdemams. Dėl kito pritarčiau.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 10 09, 20:41)
Lažybos biggrin.gif
A.Bačiulis
TS-LKD ~ 25-30 proc.
Darbo partija ~5-7 proc.

Aš manau, kad bus mažiau  Puteikiui, daugiau socdemams. Dėl kito pritarčiau.

Aš tai galvoju, kad Puteikis lenks darbo partiją, o šiaip panašiai svarstau kad bus, na ir liberalai panašiai surinks balsų, manau, apie 7 ax.gif. Galvoju, kad socdemai daugiau gaus nei valstiečiai. Manau, jau geriau darbo partija praeitų, nei tie du gelbėtojai su savo šaika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 spalio 2016 - 20:04
valstiečiams išrašyčiau 20 proc.
ir manau, kad liberalai vistik peržengs 5 proc. ribą
Atsakyti
Iš 5 mln. eurų kainavusios VRK sistemos nutekėjo asmeniniai rinkėjų duomenys

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...menys-56-694563

iš auksinių šaukštų serijos-šaukštai auksiniai, o šauktiniai raginami savo iš namų šauktus pasiimti. Su programine įranga tas pats-sumokėjo dešimt kart daugiau, nei yra verta. Supuvusi viešųjų pirkimų, kaip ir nusistovėjusių partinių sistema.
Papildyta:
dar visos tv neįsijungė, o jau problema man atsirinkti biggrin.gif klausau Tapino, žiūriu LRT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 09, 15:18)
Smagu, tik mačiau daug sovietinio sukirpimo veidų šiandien eidama pro šalį, įtariu už naujus krivickinius gelbėtojus balsuos (net nustebau kai viena, atrodo nekvaila šiaip, pažįstama sakė už krivicką balsuos blink.gif ). Labai įdomu kokie bus rezultatai. Bet jei statyčiau lažybų punkte, pergalę konservatoriams prognozuočiau ax.gif . Bet statyčiau ir už tai, kad Krivicko su Puteikiu šaika perkops 7 proc. ribą.

o jie kokie?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 10 09, 19:41)
Lažybos biggrin.gif
A.Bačiulis
TS-LKD ~ 25-30 proc.
Darbo partija ~5-7 proc.

Dar liberalus minėjo :]
"P.S. Na ir Stumbro dėžutės partija perlips 5 proc. - myli juos žiopli vaikigaliai."
Atsakyti
Per spaudos konferenciją paskelbta, kad regionuose viena apylinkė kol kas yra likusi be elektros, o kita – be interneto ryšio.

Skaityti daugiau: http://kaunas.kasvyk.../#ixzz4McDt6wv9

nu kaip sunku užtikrinti tą energiją biggrin.gif
Atsakyti