Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Ir as turiu tokia pacia problemele, iskyla giliminiai spuogai karts nuo karto butent ant smakro, ir negyja, guzelis toks buna, po jo atsiranda demele, netgi ne raudona o tokia tamsi, nebandziau sviesinti tu demeliu, o tik maskuoju piestuku. Man labai idomu del kokios priezasties tie spuogeliai atsiranda? g.gif Gal organizma reikia valyti? g.gif
Atsakyti
Jei oda nera linkusi i spuogus, ta jo smile.gif reikia is vidau valytis, nes dazniausiai tokie spuogeliai sausesnes odos savininkems kyla, jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 15:09)
Del valymo su rugstimi, nebutina eiti i kosemtologini kabineta, as nusipirkau internetu LANCOME svetikli su rugstimi, jis naudoju greta pagrindiniu odos valymo priemoniu.

Džiugu, jei užtenka namų naudojimui skirtos kosmetinės priemonės su maža rūgšties koncentracija rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(maliootka @ 2008 11 20, 16:35)
Ir as turiu tokia pacia problemele, iskyla giliminiai spuogai karts nuo karto butent ant smakro, ir negyja, guzelis toks buna, po jo atsiranda demele, netgi ne raudona o tokia tamsi, nebandziau sviesinti tu demeliu, o tik maskuoju piestuku. Man labai idomu del kokios priezasties tie spuogeliai atsiranda?  g.gif  Gal organizma reikia valyti?  g.gif

Smakrą dažniausiai beria dėl ginekologinių sutrikimų unsure.gif
Atsakyti
Na pas kosmetologe vaikscioti truputi prabangu gaunasi, namu salygomis susitaupo kazkiek, tik aisku ir priemones brangias teko pirktis smile.gif Bet labai dziugu kad pagaliau atradau tokias, nes ne vienus metus teko ieskoti, kad padetu efektyviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 16:52)
Na pas kosmetologe vaikscioti truputi prabangu gaunasi, namu salygomis susitaupo kazkiek, tik aisku ir priemones brangias teko pirktis smile.gif Bet labai dziugu kad pagaliau atradau tokias, nes ne vienus metus teko ieskoti, kad padetu efektyviai  4u.gif

Kiek % rūgšties? Matosi Jums koks nors efektas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 20, 16:06)
Kiek % rūgšties? Matosi Jums koks nors efektas? mastau.gif

Prasau nesakyti Jums, as dar per jauna blush2.gif

http://au.cosmeticsc...r=StrawberryNet

Stai tas pylingas. Jame 4% rugsties, nesenei naudoju, nes vasara negalejau naudoti, bet poveikis jauciasi, oda pasvieseja is karto. Po menesio galesiu daugiau pasakyt.

Pasikartosiu, kad tikraji poveiki jauciu tik pries tai gerai paruosus veida rugstiniam valikliui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 17:23)
Prasau nesakyti Jums, as dar per jauna  blush2.gif 

Stai tas pylingas. Jame 4% rugsties, nesenei naudoju, nes vasara negalejau naudoti, bet poveikis jauciasi, oda pasvieseja is karto. Po menesio galesiu daugiau pasakyt.

Pasikartosiu, kad tikraji poveiki jauciu tik pries tai gerai paruosus veida rugstiniam valikliui.  4u.gif

Dėmelėm 4% gal ir užtenka. Man "Roc" emulsijos šitam reikalui pakanka. Bet duobutėm jau reikia rimtesnių priemonių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 20, 16:29)
Dėmelėm 4% gal ir užtenka. Man "Roc" emulsijos šitam reikalui pakanka. Bet duobutėm jau reikia rimtesnių priemonių  unsure.gif

Jei duobute gilios ir labai pastebimos, reiktu nueiti i kosmetologini ir pasikonsultuoti su profesionalia kosmetologe, ji patars ka daryti, o jei patars rugstini valyma, tai puiku, po menesio kito bus galima sprest ar efektas yra. smile.gif
Atsakyti
kai pries 2metus buvau pas kosmetologe ji man nepatare daryt su rugstim, sake kad nera reikalo mano atveju, tik kremuka ir prausikli patare naudot su rugstim bet kad nepadeda tie kremai duobutem...
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 13:37)
Jei oda nera linkusi i spuogus, ta jo smile.gif reikia is vidau valytis, nes dazniausiai tokie spuogeliai sausesnes odos savininkems kyla, jei neklystu  blush2.gif

o jei yra linkusi i spuogus, tai normalu? mano oda siaip linkusi i riebuma, bet vistiek atsiranda tokiu negerybiu g.gif bet tikriausiai vistiek gerai butu viso organizmo valyma padaryt unsure.gif tik neisivaizduoju nuo ko reiktu pradet doh.gif

QUOTE(Victorious @ 2008 11 20, 13:47)
Smakrą dažniausiai beria dėl ginekologinių sutrikimų unsure.gif

ta ir as zinau, bet ka galetu reiksti jei tik viena veido puse beria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2008 11 20, 15:23)
Prasau nesakyti Jums, as dar per jauna  blush2.gif 

Pasikartosiu, kad tikraji poveiki jauciu tik pries tai gerai paruosus veida rugstiniam valikliui.  4u.gif

kad čia akių makiažo valiklis, ne? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 lapkričio 2008 - 00:50
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 22, 02:50)
kad čia akių makiažo valiklis, ne? mastau.gif

Anksčiau "Lancome" rodė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 lapkričio 2008 - 12:39