Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 20, 11:37)
nea, ten vonia, šiuo metu suskirtyta į dvi erdves ( mano vonios ir svečių WC  biggrin.gif )

taip ten taip buvo anksčiau, tačiau tai puikiai judinama mirksiukas.gif ir kolkas kriauklė yra planuose prie lango pastatyti  4u.gif

atvirai? mano virtuvė kiekviena kart keičiasi unsure.gif  tai bijau kad per tuos keitimus prisidirbsiu nesamonių visokių, tai per šią savaitę turiu apsispręsti kur kriauklę ir kur viryklę statyti, nes kita savaite bus daromos šildomos grindys ir betonuojama unsure.gif

jei ten sveciu wc, tai kodel iejimas i ji ne is koridoriaus, o is virtuves? Bent jau as taip matau.

tai ir judinkite, nera ka ten jai veikti tamsiame kampe. saldytuvui ten pati ta vieta. Kriaukles nebent labai norite prie lango. Pas mane palei ta ilgaja siena irgi langas toje pat vietoje. Tarkim mano atveju, as prie kriaukles nestoviu labai, nebent indaplove sugenda. Todel man patogiau, kai toje vietoje laisvas darbinis pavirsius - didelis, platus, apsviestas naturalia sviesa - pjaustau, kocioju, maisau ir visam tam turiu daug vietos. ir per langa dairiausi smile.gif siena labiau pastumiant i virtuves vidu ir palei ta siena darant kita virtuves dali, turesite patogu judejima, o virtuveje nebus nereikalingo tuscio ploto. Mano atveju, as toki turiu. tiesa, ten stovejo stalas. Reiktu ji ir vel ten gabenti, tik neprisiruosiam biggrin.gif Nes ir svetaineje mums jo reikia. Geriausiai tada du tureti. As sienos judinti negalejau, o jums patarciau ta padaryti
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 20, 12:41)

Tik as nesuprantu, jei tarkim ateini i is lauko ir eini i virtuve, tai eini per ta patalpa priesais  laiptus? kokia funkcija si patalpa atlieka?

palipi laiptais ir ieini į hola 4u.gif iš holo po dešinę į svetainę, valgomajį, virtuvę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 20, 12:53)
jei ten sveciu wc, tai kodel iejimas i ji ne is koridoriaus, o is virtuves? Bent jau as taip matau.

Aš kiek suprantu, ten yra senojo plano įėjimas į virtuvę visai šalia senojo WC/vonios kambario. Dabar vonios kambarį išdidino holo sąskaita, to įėjimo į virtuvę neliko, įėjimas į virtuvę iš valgomojo/svetainės, įėjimas į vonią iš holo punktyru pažymėtas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 20, 12:53)

jau padaryta iš holo ;) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 20, 13:03)
Aš kiek suprantu, ten yra senojo plano įėjimas į virtuvę visai šalia senojo WC/vonios kambario. Dabar vonios kambarį išdidino holo sąskaita, to įėjimo į virtuvę neliko, įėjimas į virtuvę iš valgomojo/svetainės, įėjimas į vonią iš holo punktyru pažymėtas.

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Šokolade, man labai keista, kad jūs visą darbinę zoną pasidarėte tamsiausiame virtuvės kampe, o ne palei langus. Atrodo, kad dirbant net ir šviesią dieną turėsite jei ne šviesas, tai bent jau apšvietimą po spintelėmis jungtis. Jūsų vietoje kelčiau darbinę zoną palei langus, U formos.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 10 20, 13:06)
Šokolade, man labai keista, kad jūs visą darbinę zoną pasidarėte tamsiausiame virtuvės kampe, o ne palei langus. Atrodo, kad dirbant net ir šviesią dieną turėsite jei ne šviesas, tai bent jau apšvietimą po spintelėmis jungtis. Jūsų vietoje kelčiau darbinę zoną palei langus, U formos.

4u.gif
tai apie tai kalbeta jau ir dabar galvoju gal butu geriau ir patogiau dviejų eilių virtuvė o ne U formos 4u.gif
plautuvė atvesta iki pirmojo lango, padare ne gerai kita savaite perdarinės, tai kaip ir galima būtų dar kažkiek koreaguoti 4u.gif bet garinio anga eina palei ilgaja siena (išvesta į lauka) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 20 spalio 2016 - 12:42
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 20, 11:37)
.. dar vienas man didžiausiais minusas sujungus tai kvapai biggrin.gif jau dabar turiu atskira virtuvę, būna kad kvapai eina į kitas erdves, o kaip bus kai bus bendra? kepi žuvį ir smirda visa patalpa biggrin.gif  nu tiesiog ne man tongue.gif

Reikia rekuperacinės sistemos, nes priešingu atveju tie kvapai ir iš uždaros sklis visur.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 20, 13:41)
Reikia rekuperacinės sistemos,  nes priešingu atveju tie kvapai ir iš uždaros sklis visur.

na taip, o tam reikia didelio maišo pinigų biggrin.gif biggrin.gif kadangi nei maišo nei turtingo dėdės gyvenančio Amerikoje neturime, tai turime kažkaip suktis iš to ką turime šiai dienai unsure.gif atsidarysiu du langus ir bus geriausia rekuperacinė sistema pas mane namuose biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 20, 12:44)
na taip, o tam reikia didelio maišo pinigų biggrin.gif  biggrin.gif kadangi nei maišo nei turtingo dėdės gyvenančio Amerikoje neturime, tai turime kažkaip suktis iš to ką turime šiai dienai unsure.gif atsidarysiu du langus ir bus geriausia rekuperacinė sistema pas mane namuose biggrin.gif  biggrin.gif

Na taip ji kainuoja, bet šiuolaikiniam būste manau ji būtina. Galima taupyti kitur.... aš pvz baldus svetainės pirksiu pigesnius, ne itališkus kokius biggrin.gif Pasikeitus situacijai galima pasikeisti į geresnius, o rekuperacinės jau taip lengvai nepasidarys.
Čia aš tik šiaip, kad jau paminėjote kvapus sklindančius kaip minusą.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 10 20, 09:42)
tam psl parašyta, kad tinka šildomoms. O kaina gerose grindyse pateikta, virš 33 Eur/kv.

ale ir kaina gerule ....uz toki geri biggrin.gif nezinau ,nezinau ,tada ,
kita drauge pirko sukuotas grindis 2 rusies (kazkoks brokas del spalvu tonu buvo daugiau jokio broko, tai ji pirko kelias dezutes lisnu ir jai darbinikai isrankiojo spalviskai ir isdeliojo taip lentas nu kad nieko nesimato ,geras bendras vaizdas )o tokios lentos 1 rusies kitose parduotuvese sake 80 eur kaina ju ,ta pati lenta . Bet kadangi as cackintis su tom grindim nesiruosiu , sukuotas ir kitas mandras atmeciau . Laminata noreciau su akcijom kad iki 20 eur gautus uz m2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2016 10 20, 13:56)
. Laminata noreciau  su akcijom kad iki 20 eur gautus uz m2    ax.gif

tai mano akim čia labai nepigus laminatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 20, 13:50)
Na taip ji kainuoja,  bet šiuolaikiniam būste manau ji būtina. Galima taupyti kitur.... aš pvz baldus svetainės pirksiu pigesnius,  ne itališkus kokius  biggrin.gif Pasikeitus situacijai galima pasikeisti į geresnius,  o rekuperacinės jau taip lengvai nepasidarys.
Čia aš tik šiaip,  kad jau paminėjote kvapus sklindančius kaip minusą.

pas mus bus rekuperatorius , o ,zinau kaimynu kur nedes dabar jo ,nes taupo piniga apdailai , bet daro remonta numatydami ir palikdami vietos, kad jis bus ateityje ,tiesiog veliau tik ji irengs .
Atsakyti