Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oho 40 :blink: idomu ar kada tiek pavarysiu  :D 

Atsakyti

Tai į dieną po 8 km, nėr tiek jau daug ;) aš pirmadienį-penktadienį vaikščiodavau lėtu tempu apie 3 val  :D 

Atsakyti

O as nemoku letai vaiksciot,kaip mama sako lakstai o ne vaikstai :D mano gps daznai nutrunka tai vaiksciojimai tokie pertraukti gaunas,pagrinde laikas kad skaiciuojasi.

Atsakyti

Aaa, tai panašiai žinok ir suvaikštai ;) nes per tris val. nori nenori susivaikšto apie 10 km  :) 

Atsakyti

Diena atlaikyta tvarkingai 😊 uch sunku tupint namie šalia šaldytuvo  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas,kas cia su tuo mano mazium pasidare keliasi jau antra ryta 5,nusisaut galima...o dabar pyktas zirzia...per ta miego trukuma vel tik saldumynai galvoj :huh2: bet laikaus dar  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  laikomės,frolkut, man ir daug kas galvoj sukas, bet žinau, kad paskui gailėsiuos. Tu šaunuolė tikra  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas ,

reik ir man isidiegti programele vaiksciojimui. Daug vaikstau , idomu ar tikrai daug ? :)

Nuosta, kaip atlaikineji diena,  MKD ?

Atsakyti

Isidiegiau Pedometer

Atsakyti

Labas rytas :4u:  laikomės,frolkut, man ir daug kas galvoj sukas, bet žinau, kad paskui gailėsiuos. Tu šaunuolė tikra  :4u: 

Tai vat del to gailejimosi ir susilaikau,nes paskui zinau kad besigailedama galiu ir dar daugiau uzvalgyt,nes cia kaip ant grieblio uzlipt :D

Jolitamarija,pas mane endomondo tai patinka visai,pedometer irgi geras manau :4u:  man tik keistai ta navigacija nutruksta,kiekvienakart ismeta lentute kad netikslus duomenys nes gps nutruko  :hmm: gal reik interneta isijungus pastoviai but :huh2:

Atsakyti

Nuosta, kaip atlaikineji diena,  MKD ?

Atlaikiau ta prasme, kad neprivalgiau kokių nesąmonių  :D 

Atsakyti

man tik keistai ta navigacija nutruksta,kiekvienakart ismeta lentute kad netikslus duomenys nes gps nutruko  :hmm: gal reik interneta isijungus pastoviai but :huh2:

O paskuo teisingai žemėlapį vaikščiojimo subraižo? Šiaip interneto tikrai nereikia, man puikiai veikia.

Atsakyti