Oho 40 idomu ar kada tiek pavarysiu
Tai į dieną po 8 km, nėr tiek jau daug ;) aš pirmadienį-penktadienį vaikščiodavau lėtu tempu apie 3 val
O as nemoku letai vaiksciot,kaip mama sako lakstai o ne vaikstai mano gps daznai nutrunka tai vaiksciojimai tokie pertraukti gaunas,pagrinde laikas kad skaiciuojasi.
Aaa, tai panašiai žinok ir suvaikštai ;) nes per tris val. nori nenori susivaikšto apie 10 km
Diena atlaikyta tvarkingai 😊 uch sunku tupint namie šalia šaldytuvo
Labas rytas,kas cia su tuo mano mazium pasidare keliasi jau antra ryta 5,nusisaut galima...o dabar pyktas zirzia...per ta miego trukuma vel tik saldumynai galvoj bet laikaus dar
Labas rytas laikomės,frolkut, man ir daug kas galvoj sukas, bet žinau, kad paskui gailėsiuos. Tu šaunuolė tikra
Labas rytas ,
reik ir man isidiegti programele vaiksciojimui. Daug vaikstau , idomu ar tikrai daug ?
Nuosta, kaip atlaikineji diena, MKD ?
Isidiegiau Pedometer
Labas rytaslaikomės,frolkut, man ir daug kas galvoj sukas, bet žinau, kad paskui gailėsiuos. Tu šaunuolė tikra
![]()
Tai vat del to gailejimosi ir susilaikau,nes paskui zinau kad besigailedama galiu ir dar daugiau uzvalgyt,nes cia kaip ant grieblio uzlipt
Jolitamarija,pas mane endomondo tai patinka visai,pedometer irgi geras manau man tik keistai ta navigacija nutruksta,kiekvienakart ismeta lentute kad netikslus duomenys nes gps nutruko
gal reik interneta isijungus pastoviai but
Nuosta, kaip atlaikineji diena, MKD ?
Atlaikiau ta prasme, kad neprivalgiau kokių nesąmonių
man tik keistai ta navigacija nutruksta,kiekvienakart ismeta lentute kad netikslus duomenys nes gps nutruko
gal reik interneta isijungus pastoviai but
O paskuo teisingai žemėlapį vaikščiojimo subraižo? Šiaip interneto tikrai nereikia, man puikiai veikia.