Labas rytas jei dicke gerai jausis bandysim eit i miesta spalvinti meduoliu,atrakcija tokia siandien lietuvoj
ka jus suplanavusios?
Labas rytas, pas mus jokių planų, tinginiausim namie, pakuosim dovanas kalėdines, jau kitą sav siųsim į Lt, kad nepatekti į bumą
11.18-11.25 Savaitės rezultatai:
Šaunuolės:
nuosta
Airise
Frolka25
Pasistengti turi:
PoSiTiVe, waiduke, natuliona.
Viva, provizore, kur jus???
Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val. ), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti.
[b]11.18-11.25 Savaitės rezultatai:[/b] [b][/b]
[b]Šaunuolės:[/b] [b]
[b] [/b][/b][i]nuosta[/i] [b]
[b] [/b][/b][i]Airise[/i] [b]
[b] [/b][/b][i]Frolka25[/i] [b]Pasistengti turi:[/b] [i]
[i] [/i]PoSiTiVe, waiduke, natuliona.[/i]
[b]Viva[/b], [b]provizore[/b], kur jus??? Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val.
), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti.
Aciu uz lentute mes siandien tunom namuose,nes vejas ir lietus,tai sekmingai pasidariau totalios ikrovos diena
[b]11.18-11.25 Savaitės rezultatai:[/b] [b][/b]
[b]Šaunuolės:[/b] [b]
[b] [/b][/b][i]nuosta[/i] [b]
[b] [/b][/b][i]Airise[/i] [b]
[b] [/b][/b][i]Frolka25[/i] [b]Pasistengti turi:[/b] [i]
[i] [/i]PoSiTiVe, waiduke, natuliona.[/i]
[b]Viva[/b], [b]provizore[/b], kur jus??? Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val.
), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti.
Aciu uz lentute mes siandien tunom namuose,nes vejas ir lietus,tai sekmingai pasidariau totalios ikrovos diena
Nuosta, saunuole -1 vieta !!!
Mes tai sodyboj siandien tunom , ilsimes. Vyresneles visos su klasiokais lekia i eglutes iziebima.
Vakar buvau aplankyt drauges, kuri 1 kart issinuomavo buteli , atskirai nuo tevu. Na geriau veliau nei niekad.
Sutikau mieste vyro seseri -tai kartu paemiau. Taip smagiai pavakarojom , tiek prisijuokem ;) tryse be vaiku.
Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes ieskot.
Broliene dar kudiki 8 men maitina, bet irgi dziaugesi is namu istrukus.
Mes tai sodyboj siandien tunom , ilsimes. Vyresneles visos su klasiokais lekia i eglutes iziebima.
Vakar buvau aplankyt drauges, kuri 1 kart issinuomavo buteli , atskirai nuo tevu. Na geriau veliau nei niekad.
Sutikau mieste vyro seseri -tai kartu paemiau. Taip smagiai pavakarojom , tiek prisijuokem ;) tryse be vaiku.
Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes paimti.
Broliene kudiki 8 men maitina, bet irgi dziaugesi is namu istrukus.
Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes paimti.
Oho kas čia sm nutiko, kiek žinučių aš jaukiai namie su vaikais savaitgalį leidžiu, kepam pyragus, papakuoju dovanas kai niekas nemato
ir įkrovą darau, bet dėl savaitgalių savęs negraušiu
galvoju apie pasninkavimus advento metu penktadieniais
Labas rytas
Man vyras parvilko torta,kad palaikyciau formas tai zodziu valgau
verdu dickei sriuba,sloga neislindo didele,bet va tas kosulys toks keistas,kai uzeina priepuolis tai o jei,inhaliuojam geriam vaistus bet negereja dar,na bet visa laime kad neblogeja
Nuosta,gal ir as prie pasninko prisidesiu,bet jauciu reiks imt kita diena,nes penktadienis man savaitgaliu kvepia