Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :4u:  jei dicke gerai jausis bandysim eit i miesta spalvinti meduoliu,atrakcija tokia siandien lietuvoj :4u:  ka jus suplanavusios?

Atsakyti

Labas rytas, pas mus jokių planų, tinginiausim namie, pakuosim dovanas kalėdines, jau kitą sav siųsim į Lt, kad nepatekti į bumą  :bigsmile:  

Atsakyti

11.18-11.25 Savaitės rezultatai:
e462afd8e98d79484dafaad8b497204e607.PNG
graphics-flower-line-068748.gif
Šaunuolės:
:first: nuosta
:second: Airise
:third: Frolka25

Pasistengti turi:
:nono: PoSiTiVe, waiduke, natuliona.

36cfdaf20273a139e512de97735d5294419.png

Viva, provizore, kur jus???

Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val. :D ), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti. :)

Atsakyti

[b]11.18-11.25 Savaitės rezultatai:[/b] [b]e462afd8e98d79484dafaad8b497204e607.PNG[/b] graphics-flower-line-068748.gif [b]Šaunuolės:[/b] [b] :first:[b] [/b][/b][i]nuosta[/i] [b] :second:[b] [/b][/b][i]Airise[/i] [b] :third:[b] [/b][/b][i]Frolka25[/i]     [b]Pasistengti turi:[/b] [i] :nono:[i] [/i]PoSiTiVe, waiduke, natuliona.[/i]   36cfdaf20273a139e512de97735d5294419.png [b]Viva[/b], [b]provizore[/b], kur jus???   Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val. :D ), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti. :)

Aciu uz lentute :4u:  mes siandien tunom namuose,nes vejas ir lietus,tai sekmingai pasidariau totalios ikrovos diena :unsure:  :rolleyes:

Atsakyti

[b]11.18-11.25 Savaitės rezultatai:[/b] [b]e462afd8e98d79484dafaad8b497204e607.PNG[/b] graphics-flower-line-068748.gif [b]Šaunuolės:[/b] [b] :first:[b] [/b][/b][i]nuosta[/i] [b] :second:[b] [/b][/b][i]Airise[/i] [b] :third:[b] [/b][/b][i]Frolka25[/i]     [b]Pasistengti turi:[/b] [i] :nono:[i] [/i]PoSiTiVe, waiduke, natuliona.[/i]   36cfdaf20273a139e512de97735d5294419.png [b]Viva[/b], [b]provizore[/b], kur jus???   Na o as vakar grizus po sporto siek tiek uzkandau ir suvalgiau gabaliuka torto. O po to skaitant knyga 3 sokolasinius saldainius. Atsipalaidavau, vadinasi. Siandien jau laikausi gerai. Pusryciams avizine kose (mano pusryciai sian buvo 12 val. :D ), o pietums vistiena su darzovem. Rytoj ryte eisiu sportuoti. :)

Aciu uz lentute :4u:  mes siandien tunom namuose,nes vejas ir lietus,tai sekmingai pasidariau totalios ikrovos diena :unsure:  :rolleyes:

Atsakyti

Nuosta, saunuole -1 vieta !!!

Mes tai sodyboj siandien tunom , ilsimes. Vyresneles visos su klasiokais lekia i eglutes iziebima.

Vakar buvau aplankyt drauges, kuri 1 kart issinuomavo buteli , atskirai nuo tevu. Na geriau veliau nei niekad.

Sutikau mieste vyro seseri -tai kartu paemiau. Taip smagiai pavakarojom , tiek prisijuokem ;) tryse  be vaiku.

Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes ieskot.

Broliene dar kudiki 8 men  maitina, bet irgi dziaugesi is namu istrukus. 

Atsakyti

Mes tai sodyboj siandien tunom , ilsimes. Vyresneles visos su klasiokais lekia i eglutes iziebima.

Vakar buvau aplankyt drauges, kuri 1 kart issinuomavo buteli , atskirai nuo tevu. Na geriau veliau nei niekad.

Sutikau mieste vyro seseri -tai kartu paemiau. Taip smagiai pavakarojom , tiek prisijuokem ;) tryse  be vaiku.

Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes paimti.

Broliene  kudiki 8 men  maitina, bet irgi dziaugesi is namu istrukus. 

Atsakyti

Planavom pusvandziui -gavosi iki 1 nakties. Veliau mano vyras su dukra vyriausia dar prisijunge, nes atvaziavo manes paimti.

Atsakyti

Atsakyti

Oho kas čia sm nutiko, kiek žinučių :D  aš jaukiai namie su vaikais savaitgalį leidžiu, kepam pyragus, papakuoju dovanas kai niekas nemato  :)  ir įkrovą darau, bet dėl savaitgalių savęs negraušiu :)  galvoju apie pasninkavimus advento metu penktadieniais :rolleyes:  :hmm: 

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Man vyras parvilko torta,kad palaikyciau formas  :D  tai zodziu valgau :rolleyes:  verdu dickei sriuba,sloga neislindo didele,bet va tas kosulys toks keistas,kai uzeina priepuolis tai o jei,inhaliuojam geriam vaistus bet negereja dar,na bet visa laime kad neblogeja :4u:  

Nuosta,gal ir as prie pasninko prisidesiu,bet jauciu reiks imt kita diena,nes penktadienis man savaitgaliu kvepia  :D 

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Griztu i seima, po sunkiu 2sav mokymu, streso ir maisto..privalgiau daug :unsure: 

Nuo ryt eisiu i rollshaper, tikiuosi vel stimulad atsiras :hmm: 

O jus tikros saunuoles taip graziai laikotes :4u:  :4u: 

Atsakyti