Kaip džiaugiuosi kai vaikai į mokyklą pradėjo eiti, iš karto sumažėjo visokių rinkliavų, oficiailiai įteisino rinkliavą mokymosi priemonėms, bet vis vien ją dar papildomai rinkdavo
Kaip džiaugiuosi kai vaikai į mokyklą pradėjo eiti, iš karto sumažėjo visokių rinkliavų, oficiailiai įteisino rinkliavą mokymosi priemonėms, bet vis vien ją dar papildomai rinkdavo
[i][/i]Frolka o darzeli cia puosia savanores mamos ar kaip?![]()
Cia kazkokia akcija vyksta baltu angelu ir kviecia tevelius prisijungt,na bet norinciu nelabai yra
tai jau gaunuos kaip ir savanore,bet as ir tevu komitetui priklausau,tai kazkaip ner kaip ir nusimuilint
Tai esi mama-aktyviste-savanore
Aga
Guliu vonioj salotų su tunu prikapojus, bliamba mažė vėl su temperatūra pikta. Pasidžiaugėm sveikais vaikais savaitę lygiai
As vakar ir uzvakar pasmaliziavau taip neblogai, tai nezinau kas cia bus penktadieni.
Sergantiems sveikateles.
Jerda, o man kaip tik - pradejo eit i mokykla ir davai namu darbai, kiti darbeliai, maisto pirkimai ir pan. Darzely kazkaip ramiau budavo.
O mano savarankiški, leidau patiems, nelabai kontroliavau, na gal didžiąjai skaityti mokytis daugiau padėjau. Namų darbų, kuprinės ar dar ko niekada netikrinau, leidau patiems.
Guliu vonioj salotų su tunu prikapojus, bliamba mažė vėl su temperatūra pikta. Pasidžiaugėm sveikais vaikais savaitę lygiai![]()
Mhm,pailsejot biski nuo ligu,maniske savaite kaip kosija ir negereja,vaziuosim vel i ligonine.
Labas rytas ![]()
Labas rytas
uch, sunki naktis, net nežinau ar miegojau
bus sunki ir diena, tikriausiai.
Laikykis
Labas rytas ,
del darbeliu - man tai neteko niekad gaminti kazko mokyklai ar darzeliui . Ai gal tik kepiniai - vis pasisiulydavau pasirupiti naminiais tortais .
Siemet turim pirmoka - tai nieko nereikia gaminti . Ju mokykla tarptautine , tai dalyvauja toje Kaledineje labdaros mugeje - tai galima rankdarbius arba kepinius atnesti ,o jie pardavines ir paaukos tuos pinigelius tiesiogiai .
As jau siemet ir taip savanoriauju , tai man jau uzteks gal
Vakar vel buvau toje valgykleleje - na ka -180 zmoniu atejo - tai buvo darbelio - dalinom duona, sriuba ir laukneselius i namus .
Si karta jau lengviau buvo, pasilikau su dar 8 savanoriais arbateles - tai taip smagiai pabendravom, pasijutau chebros dalimi
. Nustebau kokia internacionaline kompanija . Vienas vaikinas is Italijos ,kitas is Vokietijos , kiti - lietuvaiciai. pasikalbam, aptariam nes ten ir juokingu ir liudnu dalyku pasitaiko.
As jau siemet ir taip savanoriauju , tai man jau uzteks gal
Vakar vel buvau toje valgykleleje - na ka -180 zmoniu atejo - tai buvo darbelio - dalinom duona, sriuba ir laukneselius i namus .
Si karta jau lengviau buvo, pasilikau su dar 8 savanoriais arbateles - tai taip smagiai pabendravom, pasijutau chebros dalimi
. Nustebau kokia internacionaline kompanija . Vienas vaikinas is Italijos ,kitas is Vokietijos , kiti - lietuvaiciai. pasikalbam, aptariam nes ten ir juokingu ir liudnu dalyku pasitaiko.
Kaip įdomu ir kilnu, labai norėčiau tokioj veikloj dalyvauti. Kai vaikai paaugs, kažko tokio pasieškosiu savose apylinkėse. Šaunuolė!