Įkraunama...
Įkraunama...

Roma

QUOTE(**Saulė** @ 2019 02 03, 14:04)
Sveikos merginos,

gal yra į Romą keliuvusių visai neseniai su Ryanair - atvykimo laikas į Ciampino 18:45.
Populiariausias būdas nuvykti į centrą Terravision autobusu, bet pagal jų puslapyje pateiktą grafiką, išvykimo laikas 18:30 ir paskui tik 19:55..visą valandą laukti nesinori ir negalim nes po 20 val viešbutis jau skaičiuoja papildomą mokestį...kažin ar tikrai autobusai važiuoja pagal tokį grafiką..žinant italų "punktualumą", gal jie visai kitu laiku važiuoja...gal yra skridusių su šiuo reisu ir kokiu autobusu vykot į centrą?. Radau dar ir Rome airport bus kompaniją, ten taio įdomiai parašyta, nuo 07:50 iki 22 val kas 30 min. Bet kiek skaitau atsilipeimus visi renkasi Terravision...
4u.gif

Mes iš Champino vykome su ATRAL autobusu iki Anagnina metro stoties. Ten persėdome į metro ir pasiekėme tikslą. Gal ir Jums taip tiktų
Atsakyti
[quote=**Saulė**,2019 02 03, 14:04]
Sveikos merginos,

gal yra į Romą keliuvusių visai neseniai su Ryanair - atvykimo laikas į Ciampino 18:45.
Populiariausias būdas nuvykti į centrą Terravision autobusu, bet pagal jų puslapyje pateiktą grafiką, išvykimo laikas 18:30 ir paskui tik 19:55..visą valandą laukti nesinori ir negalim nes po 20 val viešbutis jau skaičiuoja papildomą mokestį...kažin ar tikrai autobusai važiuoja pagal tokį grafiką..žinant italų "punktualumą", gal jie visai kitu laiku važiuoja...gal yra skridusių su šiuo reisu ir kokiu autobusu vykot į centrą?. Radau dar ir Rome airport bus kompaniją, ten taio įdomiai parašyta, nuo 07:50 iki 22 val kas 30 min. Bet kiek skaitau atsilipeimus visi renkasi Terravision...
4u.gif
[/quote

Turbūt dėl to renkasi, kad perka bilietus iš anksto, mes pirkom aerouoste ir iškart įsėdom į Schiaffini autobusą. O į Terravision buvo eilė. Bet prieš pora metų.
O iš šio aerouosto ne taip jau ilgai važiuoja į Termini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 03 vasario 2019 - 18:15
QUOTE(**Saulė** @ 2019 02 03, 14:04)
Sveikos merginos,

4u.gif

Mes turėjome nusipirkę Terravision bilietus, tai išvykome savo laiku, bet ten šaliai Terravision stovėjimo vietos, buvo dar keletas kitų firmų autobusų, į kuriuos žmonės tiesiog lipo tiesiai iš oro uosto atėję. Manau nepirkite jokių bilietų online, ten vietoje rasite tikrai su kokiu autobusu pasiekti Romą. Ir kaina skirsis gal kokiu euru tik.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2019 02 03, 14:47)
Mes iš Champino  vykome  su ATRAL autobusu iki Anagnina metro stoties. Ten persėdome į metro ir pasiekėme tikslą. Gal ir Jums taip tiktų

Sveiki. O bilietukus į šį autobusą reik pirkt pas vairuotoją ar kioskelyje? Aš dabar bandau dėliotis maršrutą (planas tiesiai iš orouosto važiuoti iki Vatikano).. Ar nesunku susiorentuot? Tai kaip ir patogu gaunasi, nes iš Metro stotelės tiesiai iki Vatikano nuvažiuot galima.
Atsakyti

Sveiki, 

Ryanair paankstino skrydį iš Romos - išskrendame iš Čiampino 6:00 val. Būsime apsistoję prie Termini stoties. Pirmas Terravision autobusas 4:30 val., į Čiampino atvyksime tik 05:10 val. Ar rizikuoti taip smarkiai ir vykti autobusu, ar užsisakyti transferį iš viešbučio (iš mūsų viešbučio sakė vežtų mus du žmones už 50 Eur, kas mums per brangu), ar imti taxi? Esu pasimetusi  :unsure:

Bilietą į autobusą nusipirkčiau aišku iš anksto. Bet ar realu oro uoste susisukti per 50 min.? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 11 balandžio 2019 - 13:37
Kaip pasielgt nežinau, bet aš nerizikuočiau. Italų laiko pojūtis kartais kažkoks sunkiai prognozuojamas. biggrin.gif Nors su su transportu šiuo aspektu susidurt neteko, bet man labai jau nesaugi ta laiko riba atrodo. O jei dar bagažą pridavinėt.
Bet čia aš. Kitus kaip tik erzina, kai reikia ilgiau palaukt, o man tai atvirkčiai - geriau palaukt nei paknopstom.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2019 04 11, 21:59)
Kaip pasielgt nežinau, bet aš nerizikuočiau. Italų laiko pojūtis kartais kažkoks sunkiai prognozuojamas.  biggrin.gif  Nors su su transportu šiuo aspektu susidurt neteko, bet man labai jau nesaugi ta laiko riba atrodo. O jei dar bagažą pridavinėt.
Bet čia aš. Kitus kaip tik erzina, kai reikia ilgiau palaukt, o man tai atvirkčiai - geriau palaukt nei paknopstom.

man rodos mes uz taxi 30 eur moekjom ten fiksuotas mokestis iki oro uosto, iškviete viesbutyje sutartu laiku ir nuveze mus smile.gif manau ir pigiau ir tikrsi patogiau nei su autobusu ir dar stresuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2019 04 11, 14:34)
<p>Sveiki, </p>
<p> </p>
<p>Ryanair paankstino skrydį iš Romos - išskrendame iš Čiampino <strong>6:00 val</strong>. Būsime apsistoję prie Termini stoties. Pirmas Terravision autobusas 4:30 val., į Čiampino atvyksime tik <strong>05:10 val</strong>. Ar rizikuoti taip smarkiai ir vykti autobusu, ar užsisakyti transferį iš viešbučio (iš mūsų viešbučio sakė vežtų mus du žmones už 50 Eur, kas mums per brangu), ar imti taxi? Esu pasimetusi  unsure.gif</p>
<p>Bilietą į autobusą nusipirkčiau aišku iš anksto. Bet ar realu oro uoste susisukti per 50 min.? </p>

Mums irgi viešbutyje iškvietė. Nuvežė už 30 eurų, fiksuotas mokestis. Kaip butterflyfairy ir sakė.
Atsakyti
Ziurint koks taksi veza uz 30. Man irgi atrodo, kad buvo uzrasyta, kad 50 iki Romos nuo oro uosto. Kur rast ta pigesni gerai butu zinoti smile.gif Jei jus be bagazo, gal spetumete ir per 50 min
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2019 04 11, 14:34)
<p>Sveiki, </p>
<p> </p>
<p>Ryanair paankstino skrydį iš Romos - išskrendame iš Čiampino <strong>6:00 val</strong>. Būsime apsistoję prie Termini stoties. Pirmas Terravision autobusas 4:30 val., į Čiampino atvyksime tik <strong>05:10 val</strong>. Ar rizikuoti taip smarkiai ir vykti autobusu, ar užsisakyti transferį iš viešbučio (iš mūsų viešbučio sakė vežtų mus du žmones už 50 Eur, kas mums per brangu), ar imti taxi? Esu pasimetusi  unsure.gif</p>
<p>Bilietą į autobusą nusipirkčiau aišku iš anksto. Bet ar realu oro uoste susisukti per 50 min.? </p>

Pabandykite gettrasfer.com puslapyje užpildyti užklausą, gal kuris pasiūlymas tiks jums. Mes per ten buvome užsisakę. Tai sumokėjome 103 eur už 8 žmonių pervežimą pirmyn/atgal, o gyvenome gerokai toliau nuo Termini, dar už Vatikano.
Atsakyti

Pabandykite gettrasfer.com puslapyje užpildyti užklausą, gal kuris pasiūlymas tiks jums. Mes per ten buvome užsisakę. Tai sumokėjome 103 eur už 8 žmonių pervežimą pirmyn/atgal, o gyvenome gerokai toliau nuo Termini, dar už Vatikano.

Indare, ačiū, bet per ten kainą rašo minimum 36 Eur. Jei už 30 Eur be problemų taxi veža, tai manau imsim taxi tiesiog :) 

Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2019 04 15, 18:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Indare" data-cid="72413080" data-time="1555320690"><div><p>Pabandykite gettrasfer.com puslapyje užpildyti užklausą, gal kuris pasiūlymas tiks jums. Mes per ten buvome užsisakę. Tai sumokėjome 103 eur už 8 žmonių pervežimą pirmyn/atgal, o gyvenome gerokai toliau nuo Termini, dar už Vatikano.</p></div></blockquote><p>Indare, ačiū, bet per ten kainą rašo minimum 36 Eur. Jei už 30 Eur be problemų taxi veža, tai manau imsim taxi tiesiog smile.gif </p>

Gali būti, kadangi seniai sakiausi, nepamenu, ar buvo pasiūlymų mažesnių už iš pradžių rodytą minimalią kainą. Bet šito puslapio, kaip supratau, ir yra esmė, kad vairuotojai, pamatę užklausą, siūlo savo kainas, už kiek įvykdytų užsakymą. Tai per parą į paštą gavau įvairių pasiūlymų, kainos svyravo nuo 100 iki 160 eur.
Atsakyti